Bedrijven, scholen, instanties en meer

Je goed voelen en goed functioneren begint bij de verbinding met jezelf

In de huidige maatschappij ervaren steeds meer mensen waaronder ook werknemers en studenten langdurige stress en ontevredenheid en gaan soms ongemerkt uit verbinding met hun gevoel, zichzelf en anderen.

Als enthousiast en (com)passievol spreker, trainer en ervaringsdeskundige geeft Sarah trainingen en lezingen met diepgang, die écht ergens over gaan, en een andere kijk op het leven geven. Het laat je aan het denken zetten. En een voelbare verdieping voor je persoonlijke groei.  Ze leert mensen herontdekken hoe ze beter naar hun gevoel kunnen luisteren, hoe zicht bij zichzelf blijven en zelfzorg op langer termijn. Met als doelstelling: doorgroeien naar een gebalanceerd leven, minder ziekteverzuim en verhoogde kwaliteit op alle gebieden van je leven.

Samen kunnen we doorgroeien naar een mooiere wereld

Haar (levens)verhaal, kennis, bestaande én eigen methoden weet zij samen te brengen op een eigentijdse manier, vol inspiratie. Hiermee maakt zij het grote verschil, want je gaat niet alleen luisteren, je gaat ook doen. Ze reikt tools aan die alledaags toepasbaar zijn voor een gebalanceerder leven en langdurige verbinding.

Haar doorleefde (levens) ervaring zal je ook terugzien tijdens de lezingen en trainingen.

Onderstaand kun je kiezen uit lezingen, trainingen en lespakketten

received_1899717430066424-01

Te boeken voor bedrijven, scholen, instanties, zorginstellingen voor zowel werknemers, teams, scholieren, studenten en cliënten die meer verdieping willen.

Trainingen & Lezingen

*handenhart

Lezing Voorkom Burn-out & Depressie

Vol inspiratie en inzichten, gecombineerd met praktische tips die je alledaags kan toepassen voor een bewuster leven om stress te verlagen en je gezondheid en tevredenheid te verhogen.  

Sarah deelt ook haar eigen ervaring wat haar geholpen heeft om geen terugval meer te krijgen en hoe je het kan voorkomen.

img_4144-edit-s

Lezing De Weg naar Verbinding

Door onrustige periodes gaan we soms even uit verbinding.
Sarah neemt je mee hoe je beter naar je eigen gevoel kan luisteren en dichtbij jezelf blijft.

Vanuit verbinding kan je jouw kwaliteiten, wijsheid en vreugde hervinden en upgraden. Sarah deelt haar levenspad en tools wat je Dichterbij je IK brengt.

zakelijk-blok

Training Transformatie & Verbinding

Wil jij voor jouw bedrijf of school geen standaard training, maar een training waarin echt wat gebeurd? Centraal staat verbinding, persoonlijke groei, innerlijke vrijheid en steviger op je eigen plek staan. Ga voor een zichtbaar en voelbaar verschil. Deze training is uniek. Kijk voor meer informatie over deze dag of dagdeel.

*sarah-grosman-internet-9

Meditatie & Bewustzijn lespakket

Een lespakket voor jouw bedrijf, school met als doelstelling: meer rust en persoonlijke groei. Dat is de kracht van herhaling. Elke week geef ik een reeks van lessen wat bestaat uit inzichten voor meer bewustwording en meditatie. Geen kussen nodig, het kan ook op een stoel. Kijk naar de mogelijkheden.

 • Sarah raakt precies die snaar die jij nodig hebt om jezelf opnieuw te leren ontdekken en helpt mensen op die manier met inzichten waarom ze soms vastlopen. Zeer verhelderend, want dit brengt je weer dichter bij jezelf als we onszelf zijn verloren.

  Peter Kopp
 • Sarah heeft op een intrigerende wijze haar publiek meegenomen naar het innerlijke kind dat in ons leeft.  Aan de hand van praktische voorbeelden kon ik haar verhaal zonder moeite mijn eigen maken. Eenmaal op het podium zie je dat Sarah straalt in haar verhaal en dit met volle overtuiging, kracht en liefde weet over te brengen. Tegelijkertijd weet zij ook voldoende rust te brengen, wat het publiek de mogelijkheid geeft om het verhaal op zichzelf te reflecteren.  

  Marcus
 • Een overtuigende spreekster die vanuit haar eigen ervaring een stukje bewustwording bij mensen overbrengt. Ze doet dit op een hele mooie manier waarbij het publiek direct aangezet wordt om over zichzelf na te denken.

  Maarten Frielink
 • Heb de lezing als heel aangenaam ervaren. Het was helder en duidelijk hoe je sprak. Het kwam letterlijk bij mij naar binnen werd er door geraakt. Tevens gaf het me een soort energie boost welkom gevoel.  

  Nicole Wiggers
 • Met een rustige, bijzonder aangename stem, neemt Sarah je mee op een meditatieve reis in jezelf. Je vergeet bijna dat het je gevoel het heeft overgenomen van het denken. Hierdoor kom je al snel bij een stukje in jou dat het daglicht mag zien. Vanuit dat punt ga je samen verder op ontdekkingstocht, waarbij de zachtheid waarmee Sarah dat doet, jou zal aansporen om nog een stukje verder te gaan.

  Wim Velthuis
 • Sarah is heel zelfbewust en gaat uit van haar eigen kracht. Door zich kwetsbaar op te stellen weet ze een belangrijk stukje vertrouwen te winnen. Ze is een heel intuïtief persoon die heel goed kan aanvoelen hoe zij een goede verbinding met iemand kan krijgen om je vervolgens mee te nemen op een innerlijke reis.

  Anoniem Engineer
 • Op de lezing die ik bij mocht wonen wist Sarah mij op haar eigen aansprekende manier te boeien en inspireren. Door de openheid over haar eigen levenservaringen kon ik makkelijk aansluiting vinden in haar onderbouwing.

  Ron
 • Fijn en helder vertelt Sarah over het bewustzijn. Ze neemt je mee op reis naar je eigen innerlijke pure zelf. Hoe lichaam en geest met elkaar verbonden zijn met elkaar.

  Sander Hofstede
 • Herkenning, erkenning, er mogen zijn.. Zowel ik als mijn innerlijke kind. Oud zeer onder de juiste begeleiding en in eigen vrijheid verwerken. Een absoluut cadeau voor jezelf.

  Jennifer Deelstra

Om het ziekteverzuim te verlagen en het verhogen van goede gezondheid en tevredenheid zijn er de volgende mogelijkheden:
in de prakijk of locatie 1 op 1 Coaching, Relatiecoaching en Traject Healing & Self-care

Boek mij voor trainingen en lezingen (op maat), lespakket of vragen neem contact met mij op, Sarah Grosman

Volg Dichterbij je Ik op social media

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van trainingen, lezingen, events en artikelen.