Workshop Ontdek & Heel je Innerlijk Kind
Zondag 9 februari

Terug naar je oorspronkelijke zelf, ontdek het kind in jezelf

Het Innerlijk Kind is een belangrijk (vergeten) deel van wie we oorspronkelijk zijn. Door lastige gebeurtenissen, de druk van de maatschappij, opvoeding of stress, gaan we soms uit verbinding met ons gevoel. Door de jaren heen kan je hierdoor verwijdert raken van de puurheid, kwaliteiten, wijsheid, talent, leergierigheid en blijheid wat al in jou aanwezig was als jong kind. Wanneer je als kind vroeger niet goed gezien en gehoord werd, dan kan er een oude wond ontstaan: pijn, een leegte of gemis van liefdevolle aandacht.

workshopinnerlijkkind-6

Als we nu iets pijnlijks meemaken, dan wordt op onbewust niveau de oude wond aangeraakt en komen oude emoties, oude patronen en afweermechanisme omhoog.

Wanneer je het gevoel hebt dat je niet helemaal vrij bent, jezelf mag zijn, onverwerkte emoties bij je draagt, dan kan je innerlijke onrust, angst, ontevredenheid, burn-out, depressie, binding/verlatingsangst, relatieproblemen of moeite met keuzes maken ervaren.

Door in contact te komen met je Innerlijk kind, kan je een stuk oude pijn loslaten en helen.

Hoe zal het zijn om weer de vrijheid te ervaren zoals een echt kind?

De onbevangenheid, de onschuld en datgene te doen op de manier wat jou bij jou past? Authentiek zijn, en doen waar jij gelukkig van wordt. Jouw talent bewoond en van binnenuit uitstraalt naar buiten… Tijdens deze workshop ga je jouw innerlijk kind ontdekken en helen.

Wat gaan we doen

  • Visuele theorie over het Innerlijk Kind
  • Helende Innerlijk Kind meditatie
  • Vanuit beweging het Innerlijk Kind ontdekken en ervaren
  • Oude pijn loslaten en meer vrijheid van binnen ervaren
  • Diepe verbinding met jezelf
20190701_175634

Hoe beter we onszelf kunnen dragen

hoe steviger we met beide benen op de grond staan

Wil jij ook

  • Dichterbij je gevoel komen
  • Dichterbij je oorspronkelijke zelf komen
  • Leren van zelfzorg en cultiveren van zelfliefde
  • Verdieping in je persoonlijke groei
  • Meer vreugde en tevredenheid
img-20180628-wa0007

Ervaringen

Ik vond de opstelling heel inzichtgevend!
De meditatie geweldig omdat ik gelijk bij mijn kleine kind kwam en wij het heel erg gezellig hebben gehad tijdens de meditatie! Ik voel zoveel liefde met haar! Sarah is een heel prettig en liefdevol persoon om mee samen te werken. Fijne ervaring! Dank je wel! ๐Ÿ’—
๐“˜๐“ป๐“ฎ๐“ท๐“ฎ ๐“ฅ๐“ธ๐“ฐ๐“ฎ๐“ต๐”ƒ๐“ช๐“ท๐“ฐ

Hele fijne workshop. Zeer liefdevolle begeleiding. Veel ruimte voor mij als persoon. Veel warmte en liefde ervaren van de groep en in het bijzonder van Sarah.
๐“Ÿ๐“ฎ๐“ฝ๐“ป๐“ช ๐“ฆ๐“ฎ๐“ผ๐“ผ๐“ฎ๐“ท๐“ญ๐“ธ๐“ป๐“น

Mooie meditatie, opstellingsopdracht, gaf verborgen emotie weer. Zo kom je steeds wat dichterbij jezelf. Prettige en zachte stem, stelt je innerlijke kind gerust.
๐“–๐“ฎ๐“ถ๐“ถ๐“ช ๐“ฟ๐“ช๐“ท ๐“ญ๐“ฎ๐“ท ๐“‘๐“ฎ๐“ป๐“ฐ

Bijzonder, veilige groep, herkenning
๐“ก๐“ฎ๐“ท๐“ช๐“ฝ๐“ฎ ๐“ฉ๐“ช๐“ช๐“ฐ๐“ถ๐“ช๐“ท

โ€™T was erg prettig! Mooie, rustige energie straal je uit! Kan me goed voorstellen dat 1 op 1 effectief zal zijn en misschien doe ik dat nog eens. Dank je wel ๐Ÿ™‚
๐“œ๐“ช๐“ป๐“บ๐“พ๐“ฎ๐“ป๐“ฒ๐“ฝ๐“ฎ ๐“‘๐“ธ๐“ผ๐“ผ๐“ฎ๐“ต๐“ช๐“ช๐“ป

De bevestiging dat er meer mensen hun identiteit/gevoelens worstelen. Dat geeft mij het gevoel dat ik niet de enige ben. En dat het okรฉ is hoe ik ben en doe. Dat niets fout is.
Een liefdevolle workshop vond ik het. ๐Ÿ’—
๐“™๐“ฎ๐“ท๐“ท๐“ฒ๐“ฎ ๐“ฝ๐“ฎ๐“ป ๐“—๐“ธ๐“ป๐“ผ๐“ฝ

De workshop is goed voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Bepaalde blokkades worden ingezoomd en Sarah heeft mij geholpen hiermee om te gaan. Zeker een aanrader!
๐“ข๐“ฑ๐“ช๐“ต๐“ฒ๐“ท๐“ฒ๐“ฎ

Op een andere manier kijken. Opening gevonden naar het innerlijke kind zonder de ogen en stem van mijn moeder. Ontvankelijkheid. Belang zien van hernieuwde kennismaking met innerlijk kind. Zou het anderen aanraden.
๐“Ÿ๐“ช๐“พ๐“ต๐“ช

Meditatie: Ik heb verbinding gemaakt met mijn kleine ik en ik voelde liefde. Ik haar verteld dat ze niet bang hoeft te zijn en dat ze goed genoeg is Opstelling: heeft me inzichten gebracht over mijn volwassen ik en mijn kleine ik. Ik zou dit zeker aanraden.
๐“œ๐“ช๐“ป๐“ฒ๐“ผ๐“ด๐“ช

Ontdek je innerlijk kind is een heel bijzonder ervaring.
Het vond plaats in een prettige ruimte met veel warmte, kaarsjes en dekentjes. Zo’n plek waar je je gelijk op je gemak voelt. De warme welkomstgroet van Sarah werkt ook zeker mee aan dit prettige gevoel.
Wat ik als heel prettig heb ervaringen is de openheid en kwetsbaarheid die met de andere deelnemers onderling gedeeld werd. Dat daarbij ook regelmatig herkenning is zorgt voor nog meer verbinding en een veilig gevoel.
De meditatie aan het eind was heel speciaal. Zoveel warmte, acceptatie en liefde heb ik gevoeld voor mijn innerlijke kind! Heel sterk heb ik het gevoel dat we steeds dichter bij elkaar staan, wetende dat het goed voelt. En samen staan we sterk!
๐“ข๐“ฝ๐“ฎ๐“น๐“ฑ๐“ช๐“ท๐“ฒ๐“ฎ ๐“ข๐“ฒ๐“ช๐“ฑ๐“ช๐“ฒ๐“ณ๐“ช

20190701_070352

Het werkt helend door in verbinding te staan met je innerlijk kind, het kind in jou, jouw gevoel en puurheid. En dat je leert er voor jezelf te zijn, door opnieuw te leren luisteren wat je daadwerkelijk voelt en nodig hebt.

Praktische informatie

Wanneer: Zondag 9 februari van 09:30 – 13:00
Locatie: Ruimte voor Balans, Potsweg 5a, Enschede
Ticket โ‚ฌ55,-
Inclusief onbeperkt thee en versnaperingen.De vorige workshops waren snel VOLGEBOEKT, dus wees er snel bij om verzekerd te zijn van je plek.

Het beloofd een inspirerende en verhelderende dagdeel te worden waarin je herinnert wordt wie je oorspronkelijk bent.

* Restitutiebeleid: het geld kan niet worden gerestitueerd en kan niet worden overgedragen naar andere workshops. De kosten worden echter volledig terugbetaald als de workshop wordt geannuleerd, tenzij het wordt doorgeschoven naar een andere datum.

Deze training wordt gegeven door Transformatie & Innerlijk Kind Coach Sarah Grosman.
Als ervaringsdeskundige en gespecialiseerd Innerlijk Kind Coach heb ik in mijn praktijk heb ik al veel mensen ondersteund bij hun helingsproces en daardoor kan ik goed intunen wat de ander nodig heeft.

Wil jij een vrijer leven en een diepere verbinding met jezelf en anderen?
Meld je snel aan voor deze workshop!

Wil jij deze workshop volgen of voor vragen
neem gerust contact op met Sarah Grosman info@dichterbijjeik.nl of 0628546107

Telefonisch bereikbaar ma t/m vrij 09:00 – 18:00

Volgย Dichterbij je Ik op social media

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van trainingen, lezingen, events en artikelen.