Vrouwen cirkel – Woman’s Day – Transformatie

Zondag 7 mei

Honor & Love yourself

Wil je graag helemaal jezelf zijn en vanuit liefdevolle en zachte flow leven?

Voel je wel eens zelfvertwijfeling, stress, dat je altijd sterk moet zijn, moeilijk nee kan zeggen of ja tegen kansen, de druk van de maatschappij, het gevoel veel goed moet kunnen doen, ook als moeder, partner, werknemer of eigen business of zit je veel thuis en wil je graag anders leven maar komt het er niet uit?

Special Woman’s day – Transformatie

Deze dag is speciaal voor jou als vrouw, om tijd voor jezelf te nemen samen met gelijkgestemden om in zachtheid te helen en jezelf echt lief te hebben wie je werkelijk bent. En ook jezelf lief te hebben hoe je eruit ziet, want dat is zo waardevol zodat je kan stralen van binnen en buiten vol met liefde, licht en compassie.

Ontdek hoeveel liefde, licht en moois er in jou verborgen zit.

Transformatie dag

antonika-chanel-ztgftm6m9gs-unsplash

Tijdens deze 1 daagse gaat het gebeuren

Samen komen we in de verzachting en liefde om in verbinding te komen met jouw ideale leven.
Het zal zo liefdevol helend zijn door de bijzondere healing methoden, om zowel de zachtheid en kracht te voelen. Je voelt na deze dag dat je jezelf eert als vrouw en de support en zachte kracht voelt van het samenzijn.
Er gaat een gouden poort open waarin je ontdekt dat je heel veel moois te brengen hebt op de wereld, door te zijn wie je echt bent.

Wil je stralen, minder moeten, meer zelfliefde en mee gaan met de zachte flow?
Je bent super welkom, lees meer over deze prachtige dag.

Als je klein durft te zijn
kun je ook nederig groot zijn

Heel jezelf

Herken jij ook

 • Je voelt soms zelvertwijfeling of voelt je soms onzeker over wie je bent en hoe je eruit ziet
 • Situatie of wat iemand ooit zei wat impact op je heeft
 • Gevoel niet goed genoeg te zijn of gevoel altijd sterk moet zijn
 • Gevoel dat je altijd het beter moet doen / voor ander zorgen
 • Onzekerheid, boosheid, veel pijn en verdriet, angst of niet gezien en begrepen worden
 • Gevoel aan “alles moet voldoen” goede moeder, goede partner, goed in werk, sport
 • Vind je het lastig vind om “nee” te zeggen vanuit je hart of “JA” te zeggen tegen mooie kansen
 • Voel je je tegen gehouden om er te mogen Zijn of hoe je het liefst wilt leven
 • Loop je vast en voel je dat je veel je best moet doen voor geluk of voel je weinig flow in je leven
adam-hornyak-c0wcdaxudhm-unsplash

Tijdens deze dag gaan we samen heel veel loslaten wat je blokkeert om jezelf echt te waarderen wie je bent als vrouw.
Je wordt in verbinding gebracht met jouw vrouwelijke energie van zachtheid, compassie en flow. Als je deze energie voelt, hoef je niet meer hard hoeft te werken voor geluk en mooie dingen in je leven, maar voel je de middenweg van Liefde & Licht en kom je in balans.

Diepe Transformatie & Healing

Unieke Methoden

Samen ga je één van de krachtigste en helende methoden die er bestaat ervaren. Het zijn unieke combinaties van bestaande en eigen ontwikkelde.

 • Diep Transformerend Ademwerk
 • Vergeving
 • Innerlijk kind healing
 • Lichaamswerk & Energiewerk
 • Clearing & Cleansing
 • Schaduw & Lichtwerk
 • “IK ben het waard” methode
 • Manifestatie “The New Way of Flow”
* Bij lichamelijke klachten, kan het eventueel aangepast worden. Wil je mee doen en ben je zwanger? Neem gelieve contact op.
becca-tapert-k9ris9vxnaa-unsplash

Selfhealing tools

Je leert en ervaart simpele selfhealing tools wat je verlichting geeft en wat je heel je leven kan toepassen wanneer je het moeilijk hebt en ook om je verder te ontwikkelen.

Leef je leven waar jij het meest gelukkigst van wordt

drew-colins-lieqsu5juom-unsplash

Positieve veranderingen tijdens en na deze dag

 • Je voelt meer zelfliefde & eigenwaarde
 • Je voelt veel meer liefdes energie en positiviteit
 • Veel meer verlichting in lichamelijk en geest
 • Je voelt veel meer zachtheid, compassie en liefde
 • Je kunt jezelf waarderen als vrouw
 • Je kunt dieper vertrouwen voelen en de kracht & zachtheid van vrouwzijn en het samenzijn
 • Je kunt je bevrijd voelen
 • Je voelt je gedragen door het leven
 • Je voelt veel meer vreugde vanuit het Innerlijk Kind meisje in jou
 • Je kunt de wonderen van het Licht ervaren
 • Je voelt veel meer liefdevollere verbindingen met anderen
ben-white-08swtco0syg-unsplash

Je gaat het bijzondere Licht ervaren voor verlichting en jezelf te eren samen met jouw Innerlijke kinderen, jouw passies, talenten en wie je echt bent waardoor je echt in het Licht kan staan en jezelf weer mooi kan voelen van binnen én buiten.
Jij mag er helemaal zijn, en dat kun je écht gaan voelen waardoor je ook echt vreugde kunt voelen.

Succes ervaringen

Lieve Sarah ik wil je bedanken voor deze bijzondere dag😇🍀. Wat bijzonder om met deze mensen de verbinding te voelen en met elkaar deze reis te hebben gemaakt. Ik heb niet eerder zo’n intensieve mooie dag meegemaakt. Ik had dit echt nodig en het kwam op het juiste moment. En wat doe je dit fantastisch😍😘. Zoveel mooie en sprankelende energie heb je bij je en hierdoor maak je het heel licht en levendig en wordt de zwaarte van zo’n dag veel lichter en makkelijker om te dragen. Dankjewel Sarah dat je dit doet, dat je dit zo goed doet en dat je het zo goed staat😘😘😘
Marlieke Kremer – Gortmaker

Graag wil ik je nogmaals bedanken voor de bijzondere ervaring. In de auto terug leek het op sommige momenten ongelofelijk relaxed was, maar ook vol vertrouwen en energie. De kids heb ik geknuffeld en verteld hoeveel ik van ze hou, je hebt mij veel meer bewust gemaakt van wat je mee krijgt van je “voor”ouders en wat ik ze daarin wil meegeven. Liefde en vertrouwen. Duizendmaal dank voor deze ervaring! Wie weet tot snel bijzondere Sarah! Liefs

Ik heb zoooo genoten van het weekend met jullie allemaal 🥰 zo diep gegaan en helemaal kwetsbaar kunnen zijn bij jullie heb ik echt als heel waardevol ervaren. 🤗🙏 maandag heb ik echt even de tijd genomen om hiervan te genieten en lekker te dansen en te mediteren in mijn nieuwe huis om deze frisse herboren energie ruimte te geven. Nu weer werken en klussen 😉 voel me zeker lichter en denk nog veel na over de mooie en diepe gesprekken die ik met ieder van jullie als zo bijzonder en heel helend heb ervaren 🥰❤🤗
Youandi

“waaauuw wat voel ik mij verlicht. Heeerlijk voelt alsof ik de hele wereld aan kan! Heb zoveel tekens gekregen gedurende dag zooo moooi 😍😍Erg bedankt hiervoor🥰🥰 ”

Dit waren de eerste woorden na het weekend. Ik wist niet wat ik kon verwachten hoe ik mij zou voelen. Na dit intense weekend. Maar in een woord wauw. Ik voel mij een ander mens. Het voelt alsof er een rugzak wat ik jaren lang bij me heb gedragen is afgegaan. Als of er ruimte kwam voor mij. En ik er gewoon  mag zijn en vertrouwen heb in het leven en mijzelf. Dit heeft mij heel veel liefde en kracht gegeven. Wat er voor heeft gezorgd dat al mijn lichamelijk klachten weg zijn.

Ik ben heel blij dat ik bij dit proces sarah naast me had staan. En ben erg dankbaar en blij hoe ik me nu voel.

Wil dit iedereen aanraden haha. Is echt een verreiking van mijn leven. Merk zo veeel verschil.
Lots of love, Lisa

Lieve Sarah,
Dank dank voor afgelopen weekend. Mijn hart staat wagenwijd open en ik hebt het gevoel dat ik transparant ben. Ik heb echt veel opgeruimd. Jij gaat nog veel mensen helpen op hun levenspad. Ik vond het mooi om te zien hoe geraakt je was aan het eind van het weekend. Jij bent liefde, wij zijn liefde, alles is één. Ik hou van jou mooi mens.
– Anoniem

Lieve Sarah, we zijn nu twee weekenden verder en ik ben nog aan het nagenieten van deze magische reis, woorden schieten tekort om het te beschrijven. Het was twee dagen, maar wat waren ze intens. Ik was een ondoordringbare barrière aan het doorbreken binnen de veilige bedding die jij hebt neergezet. Er was weerstand, frustratie, boosheid maar het is mij gelukt!  Ik heb mijn schaduw naar het licht gebracht, mijn innerlijke kind gevoeld, en ruimte gemaakt voor liefde en licht. Dank je wel lieve Sarah voor de begeleiding, voor het helpen wanneer het zwaar werd, voor je liefdevolle woorden. Ik voel me verlicht, geliefd. Ik voel me thuis, dat gevoel ontroert mij met dankbaarheid en liefde. Ik gun iedereen die klaar is om zijn schaduwkanten onder ogen te zien om deze mooie reis te maken, om weer te gaan leven en stralen♥️

Rofaida Nafi

Lieve Sarah, het was weer fijn om erbij te zijn. Ondanks dat ik ’s ochtends geen zin had omdat het de eerste mooie zonnige dag sinds tijden was. De zon scheen die dag ook in mij 😊Ik merk hoe vaker ik naar binnen ga en hoe meer ik opruim hoe lichter het wordt in mij. Bij jou workshops ruim ik vooral de opgeslagen pijn in mijn cellen op door mijn lichaam en stem te laten werken. Je bent een super lief mens en een kei in het begeleiden.
Lieve groetjes Monique

Ik ben blij dat ik bij jou ben geweest. Mijn patroon van anderen moeten helpen dringt zich niet meer op aan mij. Ik zie en voel vanzelfsprekend nog wel verdriet, pijn en boosheid vrij snel in anderen. Maar ik kan het nu bij de ander laten en dat geeft heel veel rust en ruimte. Ik voel zoveel ruimte dat ik aan het nadenken ben wat ik er mee wil gaan doen. Angst ervaar ik niet meer, wel vreugde en diepe vrede van binnen. Dankjewel ik blijf jou volgen je brengt mij veel Als ik zie wat jij in beweging zet bij mensen, en hoe zij dan vrij worden en zichzelf terugvinden. Dan denk ik dat jij voorbestemd bent om mensen te begeleiden naar pure liefde, in hen die voelen dat jij dat zelf bent. Zoveel moois breng je mensen, je gaat samen met hen door de duisternis, in een gevoel van nabijheid. Om samen met hen ,bevrijd van ballast, terug te keren naar het licht. Zoals het bedoeld is, vrij te zijn als mens in dit leven. Dankje wel Sarah

Ben nog steeds onder de indruk van deze bijzondere Transformatie dag, van de gaven van jou Sarah, van de energie, de intensiteit, de groep, de openheid, het wederzijdse vertrouwen en het gevoel van veiligheid. Mooi om daar aan te hebben deelgenomen. Respect voor iedereen die zichzelf heeft laten zien ❤🙏
Mariska Paus

Wil jij dit samen doen met gelijkgestemden vrouwen uit heel Nederland?

Meld je gauw aan voor de laatste 2 Early Bird plekken
Het wordt heel bijzonder

rikonavt-oewdqsbrvzk-unsplash

Praktische informatie

Laatste 2 plekken Early Bird Ticket €  125,- particulier *
€ 50,- korting

Daarna € 175,- particulier *

* Lees hieronder voor meer informatie als je zakelijk wilt aftrekken.

Data & tijd: Zondag 7 mei 09:30 – 17:00
Inclusief: Vol programma healings + veel tussendoortjes & thee
Locatie: Enschede *
Gratis parkeren

*Exacte locatie ontvang je per mail bij aanmelding

Meld je aan via de onderstaande button.

* Heb jij een eigen onderneming en wil jij het zakelijk aftrekken of mag het via het bedrijf waar je voor werkt op hun naam? Dan is dat mogelijk, excl. BTW. Stuur dit graag in de mail bij aanmelden, dan stuur ik de factuur.
(Particulier geen factuur)

Heb je lichamelijke en emotionele klachten of ben je zwanger? Geef dit van te voren aan zodat we eventueel kunnen overleggen.

Via de mail kan ik tips geven voor een verblijf in de buurt.

Je kunt dit mailen naar info@dichterbijjeik.nl

Bij aanmelden en betaling ga je akkoord met de voorwaarden.
 • Bij betaling ben je verzekerd van de plek.
 • Deelname is op eigen risico, de organisatoren zijn niet aansprakelijk.
 • Klachten, lichamelijke beperkingen, zwangerschap en of medicijngebruik schriftelijk melden bij Sarah, bij twijfel overleggen met een arts.
 • Restitutiebeleid: het geld kan niet worden gerestitueerd. Ook niet vanwege coronamaatregelen/lockdown en niet bij verplaatsen van het evenement.
 • Houd rekening dat coronamaatregelen aangescherpt kunnen worden en/of een lockdown, waardoor dit evenement naar een andere datum verplaatst wordt.

Succes ervaringen

Bedankt voor je liefdevolle woorden, zooo fijn hoe het weekend en de groep aanvoelde. Je bent zo’n prachtmens! 😇
Ik weet al langere tijd dat ik richting coaching wil gaan en dat daar m’n passie ligt. Hierin bij jij zo’n mooie spiegel en voorbeeld voor me. Zo veel warmte, liefde, commitment, power en empathie dat jij hebt ☀️, daar gaat mijn hart ook van zingen.. Wat ben ik blij dat ik je ken! En dat je door bent blijven knokken in de weg terug naar jezelf, zodat we allemaal jouw aanraking 🙏🏼 mogen voelen..( Alhoewel dat gister behoorlijk pijnlijk was 😂)

Ik voel me heel goed! Sta veel meer in m’n kracht, ik voel me helderder, de chaos lijkt uit m’n hoofd te zijn en er is meer rust en zelfliefde voor in de plaats gekomen. 🥰
Nou dat voelt echt zo. Er heeft een verschuiving plaatsgevonden. Was ik na de transformatie dag lange tijd kapot ik voel me zo goed nu. Energieker, meer rust in m’n hoofd, lichter Enz.. Een regelrechte transformatie! 😇❤ Paula

Het was voor mij heel nieuw en het is een heel bijzonder weekend geworden, het heeft me meer en ook andere dingen gebracht dan ik van tevoren had kunnen bedenken. Ik heb me heel erg gesteund gevoeld door Sarah en ben heel dankbaar voor deze ervaring die nog zeker langere tijd zal doorwerken.
– Christel

Dit weekend wordt gegeven door Transformatie & Innerlijk Kind Coach Sarah Grosman.
Sarah is naast professional ook ervaringsdeskundige. Toen zij 3 maanden oud was. is zij geadopteerd en maakte daarna meerdere trauma’s mee vanaf haar kindertijd. Ze kreeg terugkerende burn-outs en depressies en was afgekeurd voor 7 jaar lang. Ze zag het leven niet meer rooskleurig in, totdat ze ze koos voor vele transformatie en helende processen. Haar roeping als coach kwam tevoorschijn waar zij in mocht stappen:

Zij brengt mensen dichterbij hun IK en op een geheel unieke wijze brengt zij meerdere methoden samen in 1 sessie voor een voelbare transformatie op alle lagen fysiek,mentaal, emotioneel en energetisch.

Volg Dichterbij je Ik op social media

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van trainingen, lezingen, events en artikelen.