Transformatie & Healing weekend

Zaterdag 11 & Zondag 12 juni

Voel je dat je niet meer in het verleden wilt hangen, zoekende bent naar geluk, rust, vreugde. Of heb je het gevoel dat je iets mist en voel je dat er veel meer in zit dan wat er nu uitkomt in je leven?

En voel je dat het nu echt tijd is voor een positieve verandering in je leven? Er is zoveel mogelijk, een veel vreugdevoller, lichter en completer leven.

Vaak zitten er lagen tussen zoals oude pijn, oude patronen, blokkades, trauma’s en onverwerkte emoties waarom je misschien nog niet volledig vanuit potentie en zachte kracht, liefdevol en vredevol kan leven. En daardoor nog niet overal helemaal jezelf kan zijn of jouw leven te leven zoals jij het liefste wenst.

Dit is het Transformatie weekend om nog dichterbij jezelf te komen en je lichter en vrijer te voelen! Om je compleet te voelen, waarin je jezelf volledig verwelkomt in vrede en liefde.

Life Changing Weekend

img-20190922-wa0006

En tijdens deze 2 daagse gaat het gebeuren…

Het leven kan een grote innerlijke reis zijn, waarin zoveel gebeurt, waardoor je groeit, door pijnen, door gebeurtenissen, maar ook tijdens de reis van het leven onbewust stukken van jezelf kan verliezen.
Vertrouwen, veiligheid, kwaliteiten, potenties, je licht, je missie… waardoor je misschien door wilskracht, zwaarte of leegte, zoekende door het leven gaat of zelfs als overlever.

Maar het leven is zoveel meer.

Tijdens dit weekend ga je ontdekken en ervaren, wat er in jou leeft, wat opgeruimd mag worden, zodat jouw innerlijke schatten omhoog komen, en je jouw verloren delen weer mag ontvangen zodat jij je compleet voelt en tevreden wie je werkelijk bent.

Want in dit leven mag je het écht gaan doen.
Het oude doorbreken, van generatieslang, voor een mooiere en liefdevollere wereld.

Waarin we meer samen leven, in vreugde en elkaar supporten.

Een vredevol leven waarin je steeds meer in connectie bent hoe je het liefste leeft en wilt voelen

WAT GAAN WE DOEN

In een korte tijd ga je heel veel verborgen blokkades, energie wat in de weg zit en onverwerkte emoties, terugkerende thema’s, oude patronen, zwaarte en pijn van jezelf en anderen die je lange tijd bij je draagt, ga je loslaten waardoor je nog weer vrijheid en verlichting in je leven ervaart.

Je leert hoe je jezelf kunt helen, en ontvangt selfhealing tools die je heel je leven kan toepassen, zodat je voelt dat je er voor jezelf kunt zijn en gesteund voelt door het leven bij moeilijke momenten in je leven.

20200607_151002

Diepe Transformatie & Healing

TRANSFORMATIE & HEALING

Je gaat werken met één van de krachtigste en helende methoden die er bestaat, met unieke combinaties van bestaande en eigen ontwikkelde

 • Diep Transformerend Ademwerk
 • Schaduw & Lichtwerk
 • Diepe healing van kernoorzaak
 • Innerlijk kind healing
 • Lichaamswerk
 • Energiewerk
 • En meer…
* Bij lichamelijke klachten, kan het eventueel aangepast worden. Wil je mee doen en ben je zwanger? Neem gelieve contact op.
20200905_110156

Je bent het helemaal waard
om een liefdevol en completer leven te leven

Positieve veranderingen

 • Je komt dichterbij jezelf en ervaart meer liefde en vertrouwen
 • Je krijgt meer positieve energie en vreugde
 • Je zal veel angsten, boosheid, verdriet, onverwerkte emoties loslaten
 • Je voelt verlichting in lichaam en geest
 • Je voelt je completer
 • Je persoonlijke en spirituele groei krijgt een boost, ook als coach/therapeut
 • Je zal veel meer innerlijke vrijheid en vrede ervaren
 • Je voelt wie je werkelijk bent
20200712_100037

Als het op diep niveau in jou verandert,
dan verandert de wereld met jou mee

In dit weekend zal je weer worden aangeraakt en herinnert hoe het leven voor jou bedoeld is.
Zonder te moeten veranderen, en hard te werken met je mind, maar van binnenuit vindt de verandering plaats, waardoor jouw leven positief mee veranderd.
Door de healingen zal je hart steeds meer open gaan en kan jij met open armen in het leven staan en je laten verrassen hoe mooi(er) het leven kan zijn en je weer extra kan genieten.

Je kunt meer leven vanuit het Zijn.

SAMEN MET GELIJKGESTEMDEN
NAAR THE NEXT LEVEL

20200307_081641

Dit ga samen met gelijkgestemden uit heel Nederland, die ook het één en ander hebben meegemaakt.
Je zal de kracht en de heling van de groep ervaren waar de wonderen ontstaan.

Er zijn nog enkele plekken vrij, meld je aan  info@dichterbijjeik.nl

Succes ervaringen Transformatie weekenden deelnemers uit heel NL & België

Lieve Sarah, we zijn nu twee weekenden verder en ik ben nog aan het nagenieten van deze magische reis, woorden schieten tekort om het te beschrijven. Het was twee dagen, maar wat waren ze intens. Ik was een ondoordringbare barrière aan het doorbreken binnen de veilige bedding die jij hebt neergezet. Er was weerstand, frustratie, boosheid maar het is mij gelukt!  Ik heb mijn schaduw naar het licht gebracht, mijn innerlijke kind gevoeld, en ruimte gemaakt voor liefde en licht. Dank je wel lieve Sarah voor de begeleiding, voor het helpen wanneer het zwaar werd, voor je liefdevolle woorden. Ik voel me verlicht, geliefd. Ik voel me thuis, dat gevoel ontroert mij met dankbaarheid en liefde. Ik gun iedereen die klaar is om zijn schaduwkanten onder ogen te zien om deze mooie reis te maken, om weer te gaan leven en stralen♥️
Rofaida Nafi

“waaauuw wat voel ik mij verlicht. Heeerlijk voelt alsof ik de hele wereld aan kan! Heb zoveel tekens gekregen gedurende dag zooo moooi 😍😍Erg bedankt hiervoor🥰🥰 ”
Dit waren de eerste woorden na het weekend. Ik wist niet wat ik kon verwachten hoe ik mij zou voelen. Na dit intense weekend. Maar in een woord wauw. Ik voel mij een ander mens. Het voelt alsof er een rugzak wat ik jaren lang bij me heb gedragen is afgegaan. Als of er ruimte kwam voor mij. En ik er gewoon  mag zijn en vertrouwen heb in het leven en mijzelf. Dit heeft mij heel veel liefde en kracht gegeven. Wat er voor heeft gezorgd dat al mijn lichamelijk klachten weg zijn.
Ik ben heel blij dat ik bij dit proces sarah naast me had staan. En ben erg dankbaar en blij hoe ik me nu voel.
Wil dit iedereen aanraden haha. Is echt een verrijking van mijn leven. Merk zo veeel verschil.
Lots of love, Lisa

Bedankt voor je liefdevolle woorden, zooo fijn hoe het weekend en de groep aanvoelde. Je bent zo’n prachtmens! 😇
Ik weet al langere tijd dat ik richting coaching wil gaan en dat daar m’n passie ligt. Hierin bij jij zo’n mooie spiegel en voorbeeld voor me. Zo veel warmte, liefde, commitment, power en empathie dat jij hebt ☀️, daar gaat mijn hart ook van zingen.. Wat ben ik blij dat ik je ken! En dat je door bent blijven knokken in de weg terug naar jezelf, zodat we allemaal jouw aanraking 🙏🏼 mogen voelen..

Ik voel me heel goed! Sta veel meer in m’n kracht, ik voel me helderder, de chaos lijkt uit m’n hoofd te zijn en er is meer rust en zelfliefde voor in de plaats gekomen. 🥰
Nou dat voelt echt zo. Er heeft een verschuiving plaatsgevonden. Was ik na de transformatie dag lange tijd kapot ik voel me zo goed nu. Energieker, meer rust in m’n hoofd, lichter Enz.. Een regelrechte transformatie! 😇❤ Paula

Het was een fantastisch weekend en ik ben heel blij dat ik dat met jullie samen heb mogen beleven. We waren snel een hechte groep en die voelde heel veilig. Ik kon daar helemaal mijzelf zijn en mij laten gaan. Heerlijk! Zo had ik mij allang niet meer gevoeld.
Alle workshops die we hebben gedaan voelden goed en werken nu nog steeds door. Er zijn twee dingen die mij het meeste opvielen. In de ademwerkshop van zondagochtend ben ik terug gegaan naar een vorig leven. De man die daar was, mijzelf langeleden, had daar een volle zwarte baard en haar en stond met een zwaard in de hand, hij was erg ontdaan. Ik heb geprobeerd hem naar het licht te laten gaan, in het licht stonden vele mensen die hem wilden verwelkomen, maar ik was er niet zeker van dat hij ook gegaan was.
Tijdens deze workshop heb ik me helemaal laten gaan, ik heb daar liggen te schreeuwen en huilen, wat een opluchting.
In de eindcirkel waren mijn emoties nog steeds heel hoog en heb me daar ook laten gaan, het voelde zo veilig dat ik het kon. Top! De opmerking die Bo daar maakte kwam bij mij binnen als een groot compliment, heel lief van je Bo.
alle andere dingen die in het weekend gebeurd zijn waren goed. Ik had dit niet willen missen. ook het eten was fantastisch, John is een zeer goede kok.
Voor mij is dit weekend zeer zeker voor herhaling vatbaar.
Sarah, je hebt het heel goed gedaan. Je bent een fantastische en lieve vrouw.
Liefs Gert Jan

Afgelopen weekend.. De 3e keer dat ik bij de transformatie bijeenkomst ben geweest. In alle drie de keren andere emoties laten binnenkomen, geaccepteerd en losgelaten🙏🏻
Waardevol! Een mooi cadeau van liefde, rust en puurheid voor en vanuit jezelf.
Telkens fijn om liefdevolle mensen te kunnen en mogen ontmoeten.

De transformatie van dit weekend werkt nog flink door… ik ben moe maar enorm voldaan.
Rust en liefde voor iedereen.. over de hele wereld.. incl. België 😉😊
Ik glimlach, ik ben blij, ik ben tevreden en gelukkig dat er zoveel lieve mensen bestaan.. Met helaas veel woede, verdriet, angsten..
Gelukkig kunnen we elkaar ondersteunen 🙏🏻❤️ en alle andere lieve mensen die er waren.. bedankt 🍀🙏🏻❤️

– Karin van Dijk – van der Zande

Hey lieve Sarah, zoals ik gewend ben had ik eerst een week echt last van vermoeidheid, pijn in mijn kuiten en was zo ongelofelijk moe. Nu gaat het steeds beter, en ik merk dat er weer enorm veel is gebeurd, alsof ik veel lichter ben….ik voel me super 💪 het was fijn om er bij te kunnen zijn, super fijne groep en je had het echt fantastisch geregeld, en het mooie weer was ons gegund. Nogmaals dankjewel voor het mooie weekend, ik ben zo blij dat onze paden ons ergens hebben gekruist!! Jij bent zo sterk in je kwetsbaarheid, zo puur en open, jij bent echt oprecht 1 van de allermooiste ( even los van je prachtige uiterlijk, die gewoon weg adembenemend is) mensen die ik ken 🙏🏻❤️🙏🏻 ben dankbaar voor jou 🙏🏻❤️🙏🏻
Martijn Gerritsen

Hey lieve mensen, ik merk dat ik echt even een paar dagen nodig had om iets te kunnen zeggen over hoe het nu voelt. Beetje veel te verwerken merk ik. Het proces werkt nog flink door en het mag er allemaal lekker uit. Ik ben dankbaar dat ik dit proces nu doormaak en blij dat is dingen begin te snappen van mezelf. Hetgeen waar ik het meeste weerstand op had, namelijk mijn innerlijke baby doorvoelen en verinnerlijken., heeft mij het meeste gebracht. Met dank aan Sarah! Ik begrijp nu echt veel meer van mezelf en dat geeft ook rust merk ik. Foto’s zijn prachtig btw! Was heel mooi om jullie te ontmoeten en mee te maken! Hopelijk gaan we elkaar nog een keer tegenkomen! Heel veel liefde❤️ Bo Reurings

Het was voor mij heel nieuw en het is een heel bijzonder weekend geworden, het heeft me meer en ook andere dingen gebracht dan ik van tevoren had kunnen bedenken. Ik heb me heel erg gesteund gevoeld door Sarah en ben heel dankbaar voor deze ervaring die nog zeker langere tijd zal doorwerken.
– Christel

Zelf had ik de laatste tijd last van veel spanningen. En voelde me helemaal niet happy. Hier wilde ik graag verder mee komen. Ik heb dit weekend de nodige oude frustraties van me af kunnen gooien. De begeleiding door Sarah heb ik ervaren als: open, accepterend, liefdevol en stimulerend. Uitgaande van het nu! Met beide benen op de grond, en ook nog een dosis humor. En als iemand t moeilijk heeft dan is ze er, met volle inzet! En dit is echt mooi… Ik zou dan ook ieder die verder of dieper wil komen met zn / haar gevoel of zichzelf , zeker aanraden een dag of een weekend met Sarah in zee te gaan!
Believe me, miracles can happen!…
– Peter Schoonlingen

bty

Lieve Sarah Grosman,
Toen ik je voor het eerst ontmoette in het kerkje.. “you look like an angel” is wat ik direct dacht en tegen je zei. Je bent een bijzonder liefelijk persoon! Je begeleiding is super en perfect in opbouw waardoor ik mezelf volledig durft bloot te geven aan mijn diepe diepe zeer intense verdriet. Zonder schaamte voor wie dan ook. Je zorgt ervoor dat het veilig en vertrouwd is om dit totaal te kunnen los laten.
Ambiance, geur, warmte, slaapverblijf en het eten en drinken..Het was allemaal goed. Je bent zo fijn!
Ik ben je dankbaar voor je bestaan en al je giften vanuit jouw ervaring en je innerlijke kracht, liefde en rust.
Oprecht durf ik het te zeggen.. Ik hou van je!
Je bent een voorbeeld van liefde voor de mensheid.. ga zo door!

Veel liefs, Karin

Het universum heeft haar eigen wetten en eentje daarvan is dat we aantrekken wat we uitsturen. Zo ook op het Transformatie Weekend van Sarah. Een fantastische groep mensen die ik voor altijd in mijn hart heb gesloten. Familie! Zoveel (h)erkenning!

De tweedaagse startte met een mooie introductie, een oefening die iedereen liet zien hoe we dingen meedragen en vaak ook dezelfde dingen. Ik voelde hoe ik geaccepteerd werd door de groep en hoe de groep ook door mij werd gedragen. Een erg mooi gevoel! Sarah bracht ons doorheen verschillende workshops steeds dichter tot onze essentie, afgewisseld met luchtige momenten waarop we met z’n allen lekker stonden te dansen of aan tafel mochten voor een driesterren vegetarisch maal. Ik voelde me helemaal in mijn sas en ook de locatie was net dat wat je toelaat even dieper te ervaren wat je echt nodig hebt in dit leven… Mijn tweedaagse reis bracht me steeds dichter bij mijn oorsprong, de ouders waarvan ik vond dat ze me niet of te weinig gaven wat ik nodig had, waar ik als ziel zo naar verlangde. Uiteindelijk keek ik hen recht in de ogen en heb ik nu plaats gemaakt voor mildheid en zachtheid, een begrip ook, waar ooit boosheid, frustratie en verdriet leefde… Echt top hoe Sarah ons steeds dichter bij dit diepere helen bracht! Ik ben daar eeuwig dankbaar voor en heb tijdens het weekend fantastisch mooie mensen leren kennen…
Liefs,
Michel

2 maanden later

Er is heel wat veranderd in mijn leven sinds de 2-daagse in juli, nu bijna 2 maanden terug. De transformatie die daar werd ingezet, heb ik aangegrepen om telkens een dieper schilletje van de ajuin te pellen. Samen met Sarah heb ik nog enkele keren verdere stappen ondernomen om nieuwe heling te brengen via de kleine ik. Of kleine ikjes, want er waren er meerdere die omarmt mochten worden. Ik voel nu een hechte band met mezelf en die kleine ikjes, die mogen zijn en weten dat ze veilig zijn. Het heeft me geholpen om mijn hart terug open te stellen, naar mezelf toe en tegelijk ook naar anderen. Ik weet nu ook erg dicht bij mijn kern te blijven, wat voelt zoals tijdens een meditatie, waar je je ego en mind kan gadeslaan en ook ziet hoe externe dingen je uit balans kunnen gooien. Daardoor voel ik me vol zachtheid en begrip, een machtig gevoel van innerlijke rust…
Michel 🙏🦋💫

Tijdens het weekend heb ik compleet mezelf kunnen zijn en heb me helemaal kunnen gaan. Hele fijne ervaring. Dank je wel! – Robin Smulders

Wauw wat een prachtig weekend was dit! Intens, verrassend, diepgaand🙏 Weer wat dichterbij thuis gekomen!
Een mooie groep, geweldige begeleiding van Sarah Grosman 🌸 Echt een powervrouw die met zoveel liefde, bereidheid en overgave dit heeft weten vorm te geven❤️
Ik had echt niet gedacht dat ik zoveel zou huilen en dat ik dmv aanraking de pijn letterlijk uit mijn lichaam kon schreeuwen.
Voor mij was het echt een waardevol weekend, het heeft me diep geraakt.Wat is uiten toch helend!
Het was kort maar krachtig, en lang genoeg om een mooie verbinding aan te gaan met allemaal mensen die tot aan dit weekend nog onbekend voor me waren!
Enthousiasme voel ik weer als ik dit schrijf🙏 Bedankt allemaal inclusief mezelf😘

– Bart Reus

Lieve Sarah en mede ‘transformers’  wat mooi verwoord!!!! Ik heb er nog steeds geen woorden voor… ik voel alleen maar intense dankbaarheid voor jouw aanwezigheid, hulp, assistentie, support en licht en het zo ongelooflijke respect liefde en oordeelloos kunnen zijn (en doen). En kracht, warmte, liefde, ruimte, rust, geduld. Zoveel los willen maar door jullie ook kunnen en mogen loslaten en zelfs nog meer! Door deze setting konden ook mijn diepste pijnen, angsten, trauma’s, etc etc naar boven komen. En dat van generaties voor mij… Dit valt niet te omschrijven; dit is ervaren en jezelf compleet oordeelloos en verwachtingsvrij open stellen; met nieuwsgierigheid alles wat zich aandient verwelkomen er door heen gaan en loslaten.
– Henrike Siebers

Sarah, een ongelooflijk warm, empathisch, bescheiden en begripvol mens die alle tijd voor je nam, ook buiten de workshops om. Die gezellig mee at, mee lachte en haar kennis, ervaring en inzichten graag met je deelde.
En toen gebeurde het… Ik brak. Tijdens de workshops. Door de ademhalingstechnieken, de coachende, begeleidende woorden en muziek van Sarah, kwam ik tot een innere kern die ik zo ver had weggestopt dat het pijn deed. Letterlijk pijn. De pijn, het verdriet, de frustraties van decennia lang kwamen eruit. Totale verwarring, opluchting, bevrijding, inzicht, overspoeld door tegenstrijdige gevoelens. De innerlijke kind sessies die eindelijk tot vergeving leidden, begrip en liefde voor jezelf als kind, als volwassene, voor je ouders. De last en verantwoordelijkheid leggen bij diegene bij wie het hoort. Wat een openbaring. Wat een bevrijding. Wat een inzicht. En wat een rust. Ik, de nuchterheid zelve, die al jaren energieloos, levensmoe bijna, opgekropt met oude pijn rondliep als een zombie voelde me tien kilo lichter! En dit is nog maar het topje…
Mooie, prachtige Sarah heeft me geraakt. Heeft me geholpen in te laten zien, voelen, dat je daadwerkelijk kunt zijn wie je echt bent onder al die lagen die je opbouwt om te overleven, de ware, pure “ik”.
Dank je Sarah, dank je wel, dat jij hebt bereikt wat ik niet had durven hopen.

Warme, lieve groet, Heleen

Ik heb deelgenomen aan het Innerlijk kind transformatie weekend bij Sarah Grosman. Ik heb Sarah leren kennen als een hartelijke liefdevolle integere vrouw met een zeer groot talent voor innerlijk kind werk en helende adem sessies. Het weekend was keurig verzorgd in een warme plezierige setting. Ik zou Sarah dan ook zeker aanraden als je aan de slag wilt gaan met innerlijk werk op een diep helend niveau.
– Fiona

Lieve Sarah,
Dank dank voor afgelopen weekend. Mijn hart staat wagenwijd open en ik hebt het gevoel dat ik transparant ben. Ik heb echt veel opgeruimd. Jij gaat nog veel mensen helpen op hun levenspad. Ik vond het mooi om te zien hoe geraakt je was aan het eind van het weekend. Jij bent liefde, wij zijn liefde, alles is één. Ik hou van jou mooi mens.
– Anoniem

Voor Sarah, ik had hier al erg naar uitgekeken om lekker te kunnen werken aan mijzelf na een mooie vermoeiende periode. Het was in het begin wel een beetje zoeken om mijzelf te kunnen even. Ik ben zeker door de blokkades heen gegaan en met de liefde die je uitstraalt was dat als erg prettig ervaren. Alle ruimte om de emoties te delen en los te laten. Voel me eigenlijk weer herboren en zal zeker verder gaan om meer te doorgronden. Het was niet makkelijk maar wel een mooie overwinning voor mijzelf. Wat een fijne groep en ook zo mooi gevarieerd maar toch een! Ik ben blij met mijn eigen ik die ik meer zal koesteren met liefde en doorgeven aan mijn zoon. Bedankt voor alles Sarah en ik hoor graag van je!
– Edwin Regtien

INCLUSIEF

Transformatie weekend 2 daagse

 • Vol programma met diep transformerend en helende methoden
 • Vegetarische maaltijden
  Avondmaaltijd 1x, lichte (vroege) avondmaaltijd 1x,  lunchmaaltijd 1x.
 • Onbeperkt tussendoortjes
 • Ayurvedische kruidenthee
 • Yogamat & meditatiekussen is aanwezig
 • Zaterdag avond workshop is een verrassing en deze krijg je gratis cadeau!
 • Extra: persoonlijke nazorg per mail of telefonisch
 • Extra: na het weekend videocall met de groep

 

De avond is een verrassing en krijg je gratis als cadeau erbij. In deze avond is er ruimte voor meer ontspanning en fijn samen Zijn.

Het is doorgaans een vol programma om zoveel mogelijk lagen los te laten die niet meer dienen, want onder deze lagen zijn de schatten van wijsheid en rust te vinden.
Door je hiermee te verbinden op diep niveau, zal het meer eigen en gecenterd worden en het vreugdevolle kind in jezelf steeds meer verschijnt.

20200713_100619

Wil jij diepe verandering, verdieping in jouw leven en voel je dat je er écht aan toe bent om er voor te gaan?
Voel jij de volledig JA van binnen?

Praktische informatie

Early Bird Ticket €  345,- particulier *

Daarna € 475,- particulier *

Meld je aan via info@dichterbijjeik.nl

* Zonder factuur. Ondernemersvoordeel met factuur is mogelijk lees verder, prijzen exclusief BTW

Wanneer: Zaterdag 11 & Zondag 12 Juni
Locatie: Enschede
Exacte locatie ontvang je per mail bij aanmelding
Gratis parkeren

Tijden:  Zaterdag 09:30 – 21:00
Zondag 09:30 – 19:00

Eindtijd kan afwijken, eerder of later.

Via de mail kan ik tips geven voor een verblijf in de buurt.

Meld je aan via de onderstaande button.

Kan je deze data niet? Er komt dit jaar nog meer Transformatie weekenden eraan.

* Heb jij een eigen onderneming en wil jij het zakelijk aftrekken? Dan is dat mogelijk, excl. BTW. Geef dit aan dan stuur ik de factuur erbij met juiste vermelding.

Heb je lichamelijke en emotionele klachten of ben je zwanger? Geef dit van te voren aan zodat we eventueel kunnen overleggen.

Bij aanmelden en betaling ga je akkoord met de voorwaarden.
 • Bij betaling ben je verzekerd van de plek.
 • Deelname is op eigen risico, de organisatoren zijn niet aansprakelijk.
 • Klachten, lichamelijke beperkingen, zwangerschap en of medicijngebruik schriftelijk melden bij Sarah, bij twijfel overleggen met een arts.
 • Restitutiebeleid: het geld kan niet worden gerestitueerd. Ook niet vanwege coronamaatregelen/lockdown. De kosten worden echter alleen volledig terugbetaald als het wordt geannuleerd. Niet bij verplaatsen van het evenement.
 • Houd rekening dat coronamaatregelen aangescherpt kunnen worden en/of een lockdown, waardoor dit evenement naar een andere datum.

Dit weekend wordt gegeven door Transformatie & Innerlijk Kind Coach Sarah Grosman.
Sarah is naast professional ook ervaringsdeskundige. Toen zij 3 maanden oud was. is zij geadopteerd en maakte daarna meerdere trauma’s mee vanaf haar kindertijd. Ze kreeg terugkerende burn-outs en depressies en was afgekeurd voor 7 jaar lang. Ze zag het leven niet meer rooskleurig in, totdat ze ze koos voor vele transformatie en helende processen. Haar roeping als coach kwam tevoorschijn waar zij in mocht stappen:

Zij brengt mensen dichterbij hun IK en op een geheel unieke wijze brengt zij meerdere methoden samen in 1 sessie voor een voelbare transformatie op alle lagen fysiek,mentaal, emotioneel en energetisch.

Wil jij een vrijer leven en een diepere verbinding met jezelf en anderen?
Meld je snel aan voor dit weekend!

Wil jij deze transformatie & healing weekend volgen of voor vragen
neem gerust contact op met Sarah Grosman info@dichterbijjeik.nl of 0628546107

Telefonisch bereikbaar ma t/m vrij 09:00 – 18:00

Volg Dichterbij je Ik op social media

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van trainingen, lezingen, events en artikelen.