A NEW DAY
Transformatie dag
Zondag 29 mei

Laatste Early Bird tickets

Soms zijn er dagen of periodes dat het tegenzit of dat je niet goed in je vel zit, maar je diep van binnen verlang je er naar dat je echt stappen wilt maken in je leven. Dan is het een heel fijn idee dat “er morgen weer een nieuwe dag is”, nieuwe kansen, nieuwe inzichten en dat je leven weer een stuk makkelijker zal gaan.

Het oude loslaten om weer nieuwe energie te ontvangen

Voel jij dat jij eraan toe bent?
Het gaat weer gebeuren A NEW DAY voor mensen uit heel NL, diep transformerend werk om echt een positieve verandering in je lichaam en geest te ervaren en je persoonlijke groei een boost te geven en je weer volop in het licht kan staan en jouw licht straalt.

release-receive-event-zen

Veel onverwerkte emoties, oude energie en van anderen zit opgeslagen in je lichaam. Laat jezelf verbazen hoe jij jezelf kan verlossen van zwaarte en blokkades waarvan je niet eens wist dat je het bij je droeg. Door het oude los te laten, komt er ruimte vrij om weer nieuwe energie, vertrouwen en veel liefde te ontvangen zodat je gecenterd zal zijn en weer op je eigen plek komt te staan.

De laatste Early bird tickets € 125,- daarna € 175,-
Meld je snel aan

VOOR WIE

 • Verlichting in lichamelijke en emotionele klachten
 • Je wilt meer energie en vreugde
 • Je wilt boosheid, verdriet, angst, onverwerkte emoties loslaten
 • Je kan niet goed bij je gevoel of je verliest snel jezelf in de ander, werk of zoekt veel afleiding
 • Je wilt dichterbij jezelf komen
 • Je wilt persoonlijk groeien en meer verdieping in je leven (ook als teacher)
 • Je wilt meer innerlijke vrijheid ervaren
20190922_101700

Tijdens de healings worden diverse healing methoden van bestaande en eigen ontwikkelde gecombineerd. Dit is uniek en maakt de heling extra krachtig. Daarnaast leer je deze dag hoe je jezelf kan helen, zodat je extra tools hebt die je heel je leven kan toepassen als je je minder goed voelt.

20200607_151019

TRANSFORMATIE & HEALING

 • Diep Ademwerk / Transformerend Ademen
 • Innerlijk Kind healing
 • Energiewerk – cleansing & clearing body-mind-soul
 • Licht healing
 • Familieopstelling – karma helen

Door jezelf te bevrijden
voel je dat je hart weer open gaat

WIL JIJ OOK

 • Nieuwe inzichten en self healing tools
 • Je weer straalt
 • Je eigen(wijs)heid en vertrouwen
 • Diepe healing
 • Vrijheid om helemaal jezelf te zijn
 • Je leven en werk meer flowt
 • Prachtige verbinding met jezelf en anderen
img-20190922-wa0006

Het is echt mogelijk om in 1 dag heel veel innerlijk om te ruimen, waardoor jij je veel beter voelt.

Samen gaan oude blokkades, angsten, onverwerkte emoties, boosheid, alleen voelen, lichamelijke pijn, verdriet of (oude) pijn voor een groot deel los te laten om nog meer vrijheid te ervaren om jezelf te zijn en je leven te leven zoals jij het liefste wenst.

Wil jij dit ook?

De laatste Early bird tickets € 125,- daarna € 175,-
Meld je snel aan

20190922_164027

SUCCES ERVARINGEN

Lieve Sarah ik wil je bedanken voor deze bijzondere dag😇🍀. Wat bijzonder om met deze mensen de verbinding te voelen en met elkaar deze reis te hebben gemaakt. Ik heb niet eerder zo’n intensieve mooie dag meegemaakt. Ik had dit echt nodig en het kwam op het juiste moment. En wat doe je dit fantastisch😍😘. Zoveel mooie en sprankelende energie heb je bij je en hierdoor maak je het heel licht en levendig en wordt de zwaarte van zo’n dag veel lichter en makkelijker om te dragen. Dankjewel Sarah dat je dit doet, dat je dit zo goed doet en dat je het zo goed staat😘😘😘 Marlieke Kremer – Gortmaker

Sarah begeleidde ons met drie meditaties (schaduw werk/ innerlijk kind/ toekomst beeld) op een hele relaxte manier. Ze creëert een fijne omgeving en zorgt ervoor dat iedereen zich volledig op z’n gemak voelt.
Echt heel bijzonder wat er allemaal loskomt en de inzichten die het mij gaf. Maar vooral dat je met een heel hart weer naar huis rijdt!
Een absolute aanrader om jezelf beter te leren kennen en ik vind het heel bijzonder hoe Sarah daarbij mensen begeleidt. Echt uniek. Bedankt hiervoor Sarah.
Groetjes Maarten

Graag wil ik je nogmaals bedanken voor de bijzondere ervaring. In de auto terug leek het op sommige momenten ongelofelijk relaxed was, maar ook vol vertrouwen en energie. De kids heb ik geknuffeld en verteld hoeveel ik van ze hou, je hebt mij veel meer bewust gemaakt van wat je mee krijgt van je “voor”ouders en wat ik ze daarin wil meegeven. Liefde en vertrouwen.
Duizendmaal dank voor deze ervaring!
Wie weet tot snel bijzondere Sarah!
Liefs

Wat ben je aan het doen vraagt Facebook. In mijn geval: wat heb je gedaan vandaag……Nou, ik had vandaag een transformatiedag onder begeleiding van Sarah Grosman. In haar teksten gebruikt ze zelf het woord ‘wauw” heel vaak. Nu snap ik waarom. WAUW, wat een dag. Een heerlijke, veilige plek en een heel fijne, warme groep mensen, en natuurlijk Sarah. Meegenomen op een reis naar het diepste binnen in mijzelf, en nog dieper, en nog dieper. Wat er dan loskomt is echt onbeschrijfelijk. Dank aan de groep en Sarah in het bijzonder op de momenten dat ik het echt heel zwaar had. En nu? Lekker gedoucht en met een heerlijk kopje thee op de bank. WAUW wat een dag! – Wim


Het was enorm transformerend voor me,bijzonder dat je de juiste sleutels had om door te dringen in de pijn en verdriet die aangeraakt mocht worden bij mij waardoor mijn innerlijk kind zich liet zien en mij liet voelen hoe hij zich voelde al die jaren van gemis, de liefde voor elkaar stroomde vrij en nog steeds !
Tot zover even Sarah , je hebt een plekje diep in mijn hart <3, Ron


Geweldige dag Sarah.
De hele groep ontzettend bedankt.
Ik heb tranen gezien van dankbaarheid en geluk bij anderen en gevoeld bij mezelf🙏🏻
Het voelt heerlijk om te kunnen resoneren met je eigen grondtoon, of met die van een ander in de groep.💫💓
Pure emotie ervaren van jezelf en van anderen, dankbaarheid en respect over en weer.
Ik kan het niet precies analyseren waar het allemaal weg komt en dat is dan ook precies wat helemaal niet hoeft. (probeer het stiekem toch🤷‍♂️🙈)

If it feels right for my heart, there is no need to explain with my 🤯brain….. – Franc

Ben nog steeds onder de indruk van deze bijzondere dag, van de gaven van jou Sarah, van de energie, de intensiteit, de groep, de openheid, het wederzijdse vertrouwen en het gevoel van veiligheid. Mooi om daar aan te hebben deelgenomen. Respect voor iedereen die zichzelf heeft laten zien 🙏 – Mariska Paus

 

Hallo Sarah, ik ben blij dat ik bij jou ben geweest. Mijn patroon van anderen moeten helpen dringt zich niet meer op aan mij. Ik zie en voel vanzelfsprekend nog wel verdriet, pijn en boosheid vrij snel in anderen. Maar ik kan het nu bij de ander laten en dat geeft heel veel rust en ruimte. Ik voel zoveel ruimte dat ik aan het nadenken ben wat ik er mee wil gaan doen. Angst ervaar ik niet meer, wel vreugde en diepe vrede van binnen. Dankjewel ik blijf jou volgen je brengt mij veel
Als ik zie wat jij in beweging zet bij mensen, en hoe zij dan vrij worden en zichzelf terugvinden. Dan denk ik dat jij voorbestemd bent om mensen te begeleiden naar pure liefde, in hen die voelen dat jij dat zelf bent. Zoveel moois breng je mensen, je gaat samen met hen door de duisternis, in een gevoel van nabijheid. Om samen met hen ,bevrijd van ballast, terug te keren naar het licht. Zoals het bedoeld is, vrij te zijn als mens in dit leven. Dankje wel Sarah

Lieve Sarah, Dank dank dank je wel voor deze prachtige dag vandaag olv jouw liefdevolle begeleiding. Wat is er veel gedaan en gebeurd…. heerlijk aan het nagenieten en daar geef ik mezelf zeker de komende week ook nog alle ruimte voor. Lieve dankbare groet, Henrike

❤️Alles klopte..
-gevoel van veiligheid dat ik echt mezelf kon zijn
-de rust, liefde en vertrouwen van Sarah
-de warmte en respect van alle aanwezige
-de keuze van muziek
-het lekkere eten
-de opbouw om je te kunnen uiten en welke emotie dan ook te mogen laten gaan

Het was een hele bijzondere ervaring.. een dag met zeer diepe emoties die los kwamen. Een mooier cadeau kan je jezelf niet geven.

Bedankt Sarah en alle andere aanwezige liefdevolle mensen.
❤️

 

Lieve Sarah

Het gaat goed met mij. Het was weer fijn om erbij te zijn. Ondanks dat ik ’s ochtends geen zin had omdat het de eerste mooie zonnige dag sinds tijden was. De zon scheen die dag ook in mij 😊
Ik merk hoe vaker ik naar binnen ga en hoe meer ik opruim hoe lichter het wordt in mij. Bij jou workshops ruim ik vooral de opgeslagen pijn in mijn cellen op door mijn lichaam en stem te laten werken. Je bent een super lief mens en een kei in het begeleiden.
Lieve groetjes Monique 💗

 

Wat een dag!
Wat een life changer! Sarah met haar innerlijke rust en professionaliteit wist iedereen vanaf het begin gerust te stellen. Wat voor sommigen al een iets bekender avontuur was die lang geleden begon, was voor anderen iets dat toch vrij ongemakkelijk aanvoelde. We hoorden verschillende verhalen en ik ervaarde de dag als een reis. Doormiddel van ademhaling en andere methoden gingen wij terug naar onze roots, onze kleine ik.

Het is vrij lastig om uit te leggen omdat het voor mij zo’n intense ervaring is geweest. Wat ik kan zeggen is dat het een openbaring is. Ik heb mij verbaasd over de inzichten die ik heb gekregen. Ik vond het geweldig om een connectie te voelen met de mensen om mij heen en dit avontuur samen aan te gaan. Geen oordelen en geen ego’s. Ik ben het nog steeds aan het verwerken en mijn verhaal aan het delen. Ik kan niets anders zeggen dat het een mindblowing ervaring was, iets dat voor iedereen goed zou zijn, life changing.

Wij zijn allemaal druk bezig met wat moet, verwacht wordt en wat wij allemaal wel niet willen. Even stil staan, aarden en terug kijken helpt om de juiste richting te vinden.

Roderick van der Lek

 

Normaal € 175,-

De allerlaatste Early Bird Ticket p.s. € 125,- *

* Particulier, zonder factuur. Ondernemersvoordeel met factuur is mogelijk lees hieronder

Praktische informatie

Inclusief

 • Vol programma met diepe Healings
 • Tussendoortjes
 • Ayurvedische thee
 • Fijne groep gelijkgestemden
 • Yogamat & meditatiekussen zijn aanwezig
 • En als extra: persoonlijke nazorg per telefoon of mail naar wens
Wanneer: Zondag 29 mei
Locatie: Enschede
Tijd: 09:30 – 17:00 / 18:00

Gratis parkeren

* Heb jij een eigen onderneming en wil jij het zakelijk aftrekken? Dan is dat mogelijk, excl. BTW. Geef dit aan dan stuur ik de factuur erbij met juiste vermelding.

Kan je deze datum niet? Kom naar het Transformatie weekend 11 & 12 juni, zie Transformatie dagen/Agenda

Bij aanmelden en betaling ga je akkoord met de voorwaarden.
 • Bij betaling ben je verzekerd van de plek.
 • Deelname is op eigen risico, de organisatoren zijn niet aansprakelijk.
 • Klachten, lichamelijke beperkingen, zwangerschap en of medicijngebruik schriftelijk melden bij Sarah, bij twijfel overleggen met een arts.
 • Restitutiebeleid: het geld kan niet worden gerestitueerd. Ook niet vanwege coronamaatregelen/lockdown. De kosten worden echter alleen volledig terugbetaald als het wordt geannuleerd. Niet bij verplaatsen van het evenement.

Dit event wordt gegeven door Transformatie & Innerlijk Kind Coach Sarah Grosman.
Sarah is naast professional ook ervaringsdeskundige. Toen zij 3 maanden oud was. is zij geadopteerd en maakte daarna meerdere trauma’s mee vanaf haar kindertijd. Ze kreeg terugkerende burn-outs en depressies en was afgekeurd voor 7 jaar lang. Ze zag het leven niet meer rooskleurig in, totdat ze ze koos voor vele transformatie en helende processen. Haar roeping als coach kwam tevoorschijn waar zij in mocht stappen:

Zij brengt mensen dichterbij hun IK en op een geheel unieke wijze brengt zij meerdere methoden samen in 1 sessie voor een voelbare transformatie op alle lagen fysiek,mentaal, emotioneel en energetisch.

Wil jij een vrijer leven en een diepere verbinding met jezelf en anderen?
Meld je snel aan voor dit event!

Wil jij deze workshop volgen of voor vragen
neem gerust contact op met Sarah Grosman info@dichterbijjeik.nl of 0628546107

Telefonisch bereikbaar ma t/m vrij 09:00 – 18:00

Volg Dichterbij je Ik op social media

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van trainingen, lezingen, events en artikelen.