Healing weekend April & Healings op Ibiza

transformatie-weekend-retraite-healing-meditatie-innerlijk-kind12
transformatie-weekend-retraite-healing-meditatie-innerlijk-kind3
retraite-transformatie-weekend-coaching-rust-liefde-god-meditatie

HEALING WEEKEND EVENT
A New Life in the Light
Data volgt

2 Dagen lang gaan we samen de diepte in om afscheid te nemen van stukken uit het verleden en van het heden wat je in de weg staan om te Floreren. Er zal verlossing en bevrijding plaatsvinden samen met het Licht van God. Je hoeft niet gelovig te zijn, maar als je openstaat voor echte diepe heling zul je de kracht en de snelle genezing ervaren waardoor je echte onvoorwaardelijke liefde kunt ontvangen en dat zal jouw leven veranderen.

Informatie volgt

34a4373

IBIZA Transformatie & Healing
1:1 Coaching | Koppel | Groep
Tour & Experience

Wil je een grote transformatie in jouw leven? Maak een unieke, prachtige en krachtige helings reis op het Magische eiland Ibiza. Tijdens de Retraite dag(en) neem ik je mee naar de meest mooie en geheime plekken waar je krachtige healings zult ontvangen en coaching. Je leert een Nieuwe levensstijl voor meer rust, vrijheid en vreugde voor jouw Nieuwe Leven in Nederland. 1 op 1 of samen met jouw partner, vrienden, familie.

Neem contact op voor meer informatie en kennismaking

Testimonials Ibiza

“Het was werkelijk een unieke belevenis! Een Healing Experience en dan next level”

Retraite groep

De Ibiza retraite Paradise of Light was in een woord: MAGISCH!

Eigenlijk is het niet in een paar zinnen uit te leggen. Voor mij was het zoveel meer dan een retraite.
Het was werkelijk een unieke belevenis! Een Healing Experience en dan next level.
Het was een volledig, afwisselend en heel verrassend programma in een klein, maar superfijn groepje met wie het vanaf het eerste moment vertrouwd voelde.
De berg waar we verbleven was prachtig met een voelbare mystieke en helende energie. Ook heeft Sarah ons meegenomen naar andere geheime (kracht-)plekken van het eiland.
En het eten was uitstekend! Je kon de liefde en de passie die de kok voor het koken had duidelijk proeven.
Sarah is sprankelende, energieke persoonlijkheid en is voor mij een healing expert op het gebied van het Innerlijk Kind werk. Down to Earth. Verbonden met het Licht.
Ze deed er alles aan om een veilige setting te creëren, zodat je je helemaal over kon geven aan het proces.
Op een diep niveau heb ik onverwerkte emoties en familiekarma los kunnen laten en naar het Licht kunnen brengen, zodat ik me nog lichter voel en dichterbij mijn authentieke zelf ben gekomen.
Een retraite bij Sarah is een aanrader voor wie openstaat om met het Innerlijk Kind aan de slag aan te gaan en ook van de mooiste plekjes op Ibiza wil genieten!
Deze retraite heeft mijn leven verrijkt en ik ben heel dankbaar dat ik hierbij mocht zijn.
Heel erg bedankt lieve Sarah. ❤

“Ik kwam met zware energie stukken in mijn lichaam naar Ibiza, maar ben met lichte energie vertrokken. De diepte waar Sarah op werkt is naar mijn mening een expertise”

1 : 1 Retraite

Als ik naar Ibiza vertrek voor een innerlijk kind heling ben ik al drie jaar op reis om mijn trauma te helen. Het innerlijk kind in mij zit zo diep weg gestopt en laat zich niet of nauwelijks zien, behalve als ik wil slapen en in mijn gezin thuis. Voor ik de reis naar Ibiza maak kan ik mijn innerlijke kinderen het beste omschrijven als: alert, waakzaam, eenzaam en verdrietig.

Thuis zoek ik contact met Sarah via Messenger Facebook en binnen een paar minuten reageert Sarah, precies wat ik dan nodig heb. We maken snel een afspraak om elkaar te ontmoeten online via Skype. Sarah neemt tijdens deze online afspraak uitgebreid de tijd en het voelt voor mij veilig en vertrouwd, ik voel me door haar gezien en gehoord. Ik voel aan mijn lichaam dat ik de reis kan maken naar Ibiza en Sarah mij de hulp kan bieden die ik eigenlijk al jaren zoek. Sarah en ik besluiten dat we een week uittrekken voor heling en ik dus zeven dag hulp krijg en Sarah stemt af op mijn heling behoefte. 

Na een week heling zou ik het als volgt beschrijven: Ik voel meer eenheid met mezelf, dieper geaard in mijn lichaam, rustiger, helder, fris en zachtere energie. Ik kan de week het beste beschrijven als een hele intense week waar ik ook drie jaar voor nodig had om goed geaard mijn pijn en verdriet te kunnen aankijken, zonder dat ik zou dissociëren. Ik kwam met zware energie stukken in mijn lichaam naar Ibiza, maar ben met lichte energie vertrokken. Sarah kan diep helen en durft met mijn zware energie te werken. De diepte waar Sarah op werkt is naar mijn mening een expertise en dus een kwaliteit van Sarah. Ik heb mij in de week op Ibiza bij Sarah nooit onveilig gevoeld en durfde mij daardoor volledig over te geven aan het proces.  Sarah stemde hier goed af op mijn behoefte en voelde goed aan wat ik nodig had in mijn helingsproces. 

Groetjes, anonieme veteraan

“Sarah begeleid je op haar authentieke, oprechte en liefdevolle manier waarbij ze niet schroomt om een doorbraak te forceren. Een groter cadeau kan je je zelf niet geven”

1 : 1 Retraite

Je hebt wel eens van die momenten dat je het allemaal even niet meer weet. Je hebt van alles geprobeerd en je kan de vinger er maar niet opleggen. Je bent naar dokters geweest, medicijnen geslikt. Boeken gelezen. Podcasts geluisterd. Het zoveelste “goede” advies gehad van je vrienden. En niets lijkt te werken. Dat vervelend gevoel van “ik ben niet goed genoeg”. Ik mis iets in m’n leven. Maar ik kan er niet bij komen.

Je hebt van alles geprobeerd. De wanhoop nabij. Telkens heb je het buiten mezelf gezocht. Niks werkte. Dus dan maar naar binnen. Maar hoe dan. Je mind houd het allemaal tegen.

Totdat ik Sarah ontmoette had ik ook zulke gedachten. Zij heeft zich met haar gaven die doorbraak geforceerd om binnenin mijzelf tot de kern te komen. Terug te gaan naar die oude pijnen. Die pijnen van vroeger als gevoelig jongetje die alle energie blijkbaar tot zich nam. Ook de vervelende en negatieve energie van anderen. Wat niks met mij te maken had.

Mijn reis naar Ibiza was één grote rollercoaster van emoties loslaten. Oude energie opruimen. Energie die mij niet meer dient. Om terug te komen bij mijzelf. Wie ik in essentie echt ben.

Sarah begeleid je op haar authentieke, oprechte en liefdevolle manier waarbij ze niet schroomt om een doorbraak te forceren. De doorbraak die zo nodig is om je uit je comfort zone te krijgen. Daarnaast is Ibiza ook gewoon een hele fijne plek om echt tot jezelf te komen. Een groter cadeau kan je je zelf niet geven.

Liefs Stefan – veteraan

Healing & Tour Experience op Ibiza. Gratis kennismaking 30 min.

sarah-grosman-w-coaching-coach-genezing-god-jezus-heilige-geest-liefde-vrede-rust

In het kort over mij

Mijn naam is Sarah Grosman. Jarenlang geef ik Transformatie groepen voor mensen uit heel NL en geef ik Healings op Ibiza 1 op 1 en groepen. Vanaf kinds af aan hielp ik al anderen en was vanaf mijn 15e bezig met spiritualiteit. Ik geloofde niet in God en ben ook niet gelovig opgevoed.

Toch kwam God meerdere keren in mijn leven binnen en op een gegeven moment wist ik het zeker: God bestaat! Na zoveel jaren specialisatie en ervaringen in het spirituele, durf ik echt te zeggen: de healings met het Licht van God gaat sneller en haalt je uit een sleur van steeds maar “moeten” helen.

Ik gun iedereen een fantastisch fijn Leven en dat je de genezing en aanraking kunt voelen van God’s Licht, want dat is zo zuiver en liefdevol.

Meld je aan om in jouw Nieuwe Leven te stappen

2 Daags Healing weekend Event voor een grote ommekeer in je Leven

Healing & Tour Experience op Ibiza. Gratis kennismaking 30 min.