THE POWER OF LIGHT
Transformatie weekend 12 & 13 December

Vraag je jezelf wel eens af waarom je leven gaat zoals het gaat en waarom je op de wereld bent gekomen? Verlang je ook naar een vredevol leven waarin het meer vanzelf gaat?
Het vraagt moed om je eigen unieke pad te volgen waarin je echt de ruimte voelt om helemaal jezelf te zijn, waar je je ook bevindt.

In dit weekend gaat het gebeuren om weer volledig liefdevol en stevig in balans te komen en The Power van je eigen Licht te ontdekken en weer te laten stralen.

Je geeft jezelf weer terug wat je ooit bent verloren om helemaal vanuit potentie te leven

Je gaat de verloren delen, belangrijke kwaliteiten, kracht en diep vertrouwen in jezelf herontdekken om helemaal vanuit jouw potentie te leven om ook daarmee bij te dragen aan een mooiere wereld.

Jouw unieke pad, Full of light

Een leven waarin helemaal mag bestaan in wie je werkelijk bent, en hoe het leven bedoeld is voor jou om te leven. Niet meer vanuit “hoe het hoort” te zijn, te blijven lijden of je te laten leiden door een ander of het leven. Maar in vrijheid, jouw leven te leven, want er is zoveel meer.

artikelen-2

Het grootste cadeau is om jezelf te bevrijden van alles wat jou tegenhoudt om jouw leven te leven hoe je het liefste wilt

Voel jij ook het diepe verlangen om steeds meer eigen te maken

 • Vanuit eigenheid te leven en veel meer liefde en vertrouwen
 • Veel meer positieve energie en vreugde
 • Veel angsten, boosheid, verdriet, onverwerkte emoties loslaten
 • Veel meer verlichting, lichamelijk en emotioneel
 • Je persoonlijke en spirituele groei groeien ook als coach/therapeut
 • Veel meer innerlijke vrijheid en vrede ervaren
 • Liefdevolle verbindingen met anderen
img-20191202-wa0021

Hoe meer je het donkerste loslaat, hoe meer ruimte ontstaat voor het licht in jou

Je gaat heel veel lagen van (verborgen) onverwerkte emoties, angsten, blokkades, verdriet, boosheid loslaten om echt ruimte te maken in lichaam en geest voor een vrijer gevoel en al het moois in jou beter stromen kan.

Het oude & donkerste Transformeren naar het licht

Want ook jij hebt zoveel moois te brengen op de aarde, de wereld. Wanneer je door je eigen donkerste heen gaat, ben jij het licht die door de donkerste heen straalt waar ruimte is voor een nog mooier en gelukkiger bestaan.

20200607_151002

Diepe Transformatie & Healing

Krachtige Healing Methoden

Je gaat werken met unieke combinaties van krachtige bestaande en eigen ontwikkelde helende methoden

 • Diep Transformerend Ademwerk
 • Schaduw & Lichtwerk
 • Diepe healing
 • Quantumveld
 • Helende Opstellingen
 • Bodywork
 • Energetic work
 • Innerlijk Kind healing
* Bij lichamelijke klachten, kan het eventueel aangepast worden. Wil je mee doen en ben je zwanger? Neem gelieve contact op.
20200904_141933

Het is er allemaal, het is beschikbaar voor ons, om je heen en in jezelf

Het leven is te mooi om niet volledig te benutten en te laten (af)leiden wat van jouw unieke pad.
Want jij  hebt de gave, de potentie, de mogelijkheid, hoe onmogelijk het ook lijkt te zijn, om echt te leven  vanuit vrijheid en liefde.
Want niemand is geboren om te lijden, maar soms zijn er uitdagingen om te kiezen voor bestaan.

Dit ervaar en leer je tijdens dit weekend om jezelf te bevrijden van blokkades en onverwerkte emoties, oude pijn en lichaamspijn zodat je echt vanuit de Power of Light, voller en vanuit zachtheid vredevol je leven te leven.

*handenhart

Als het op diep niveau in jou veranderd,
dan veranderd de wereld met jou mee

Jij, wij kunnen weer verlichting in de mensheid en de wereld brengen. Want dit is zo hard nodig, juist nu. En deze verandering begint echt in onszelf. Want als het in jou veranderd, dan veranderd de wereld met jou mee.

SAMEN MET GELIJKGESTEMDEN
NAAR THE NEXT LEVEL

20191202_111616

Dit gaan we samen doen.

We namelijk niet voor niets met z’n allen op de wereld gekomen. Samen in verbinding met gelijkgestemden uit heel Nederland en België, groeit de energie waar de kracht van het Licht steeds meer verschijnen zal.
Ervaar de kracht van de groepsdynamiek om samen naar een hoger level te groeien in je jezelf en met elkaar. En dit is echt mogelijk. Velen zijn je voor gegaan waarvan velen deuren zijn geopend, een enorme persoonlijke en spirituele groei en zelfs van een aantal is hun leven helemaal veranderd.

Succes ervaringen Transformatie weekenden deelnemers uit heel NL & België

Bedankt voor je liefdevolle woorden, zooo fijn hoe het weekend en de groep aanvoelde. Je bent zo’n prachtmens! 😇
Ik weet al langere tijd dat ik richting coaching wil gaan en dat daar m’n passie ligt. Hierin bij jij zo’n mooie spiegel en voorbeeld voor me. Zo veel warmte, liefde, commitment, power en empathie dat jij hebt ☀️, daar gaat mijn hart ook van zingen.. Wat ben ik blij dat ik je ken! En dat je door bent blijven knokken in de weg terug naar jezelf, zodat we allemaal jouw aanraking 🙏🏼 mogen voelen..( Alhoewel dat gister behoorlijk pijnlijk was 😂)

Ik voel me heel goed! Sta veel meer in m’n kracht, ik voel me helderder, de chaos lijkt uit m’n hoofd te zijn en er is meer rust en zelfliefde voor in de plaats gekomen. 🥰
Nou dat voelt echt zo. Er heeft een verschuiving plaatsgevonden. Was ik na de transformatie dag lange tijd kapot ik voel me zo goed nu. Energieker, meer rust in m’n hoofd, lichter Enz.. Een regelrechte transformatie! 😇❤ Paula

Het was een fantastisch weekend en ik ben heel blij dat ik dat met jullie samen heb mogen beleven. We waren snel een hechte groep en die voelde heel veilig. Ik kon daar helemaal mijzelf zijn en mij laten gaan. Heerlijk! Zo had ik mij allang niet meer gevoeld.
Alle workshops die we hebben gedaan voelden goed en werken nu nog steeds door. Er zijn twee dingen die mij het meeste opvielen. In de ademwerkshop van zondagochtend ben ik terug gegaan naar een vorig leven. De man die daar was, mijzelf langeleden, had daar een volle zwarte baard en haar en stond met een zwaard in de hand, hij was erg ontdaan. Ik heb geprobeerd hem naar het licht te laten gaan, in het licht stonden vele mensen die hem wilden verwelkomen, maar ik was er niet zeker van dat hij ook gegaan was.
Tijdens deze workshop heb ik me helemaal laten gaan, ik heb daar liggen te schreeuwen en huilen, wat een opluchting.
In de eindcirkel waren mijn emoties nog steeds heel hoog en heb me daar ook laten gaan, het voelde zo veilig dat ik het kon. Top! De opmerking die Bo daar maakte kwam bij mij binnen als een groot compliment, heel lief van je Bo.
alle andere dingen die in het weekend gebeurd zijn waren goed. Ik had dit niet willen missen. ook het eten was fantastisch, John is een zeer goede kok.
Voor mij is dit weekend zeer zeker voor herhaling vatbaar.
Sarah, je hebt het heel goed gedaan. Je bent een fantastische en lieve vrouw.
Liefs Gert Jan

Afgelopen weekend.. De 3e keer dat ik bij de transformatie bijeenkomst ben geweest. In alle drie de keren andere emoties laten binnenkomen, geaccepteerd en losgelaten🙏🏻
Waardevol! Een mooi cadeau van liefde, rust en puurheid voor en vanuit jezelf.
Telkens fijn om liefdevolle mensen te kunnen en mogen ontmoeten.

De transformatie van dit weekend werkt nog flink door… ik ben moe maar enorm voldaan.
Rust en liefde voor iedereen.. over de hele wereld.. incl. België 😉😊
Ik glimlach, ik ben blij, ik ben tevreden en gelukkig dat er zoveel lieve mensen bestaan.. Met helaas veel woede, verdriet, angsten..
Gelukkig kunnen we elkaar ondersteunen 🙏🏻❤️ en alle andere lieve mensen die er waren.. bedankt 🍀🙏🏻❤️

– Karin van Dijk – van der Zande

Hey lieve Sarah, zoals ik gewend ben had ik eerst een week echt last van vermoeidheid, pijn in mijn kuiten en was zo ongelofelijk moe. Nu gaat het steeds beter, en ik merk dat er weer enorm veel is gebeurd, alsof ik veel lichter ben….ik voel me super 💪 het was fijn om er bij te kunnen zijn, super fijne groep en je had het echt fantastisch geregeld, en het mooie weer was ons gegund. Nogmaals dankjewel voor het mooie weekend, ik ben zo blij dat onze paden ons ergens hebben gekruist!! Jij bent zo sterk in je kwetsbaarheid, zo puur en open, jij bent echt oprecht 1 van de allermooiste ( even los van je prachtige uiterlijk, die gewoon weg adembenemend is) mensen die ik ken 🙏🏻❤️🙏🏻 ben dankbaar voor jou 🙏🏻❤️🙏🏻
Martijn Gerritsen

Hey lieve mensen, ik merk dat ik echt even een paar dagen nodig had om iets te kunnen zeggen over hoe het nu voelt. Beetje veel te verwerken merk ik. Het proces werkt nog flink door en het mag er allemaal lekker uit. Ik ben dankbaar dat ik dit proces nu doormaak en blij dat is dingen begin te snappen van mezelf. Hetgeen waar ik het meeste weerstand op had, namelijk mijn innerlijke baby doorvoelen en verinnerlijken., heeft mij het meeste gebracht. Met dank aan Sarah! Ik begrijp nu echt veel meer van mezelf en dat geeft ook rust merk ik. Foto’s zijn prachtig btw! Was heel mooi om jullie te ontmoeten en mee te maken! Hopelijk gaan we elkaar nog een keer tegenkomen! Heel veel liefde❤️ Bo Reurings

Het was voor mij heel nieuw en het is een heel bijzonder weekend geworden, het heeft me meer en ook andere dingen gebracht dan ik van tevoren had kunnen bedenken. Ik heb me heel erg gesteund gevoeld door Sarah en ben heel dankbaar voor deze ervaring die nog zeker langere tijd zal doorwerken.
– Christel

Zelf had ik de laatste tijd last van veel spanningen. En voelde me helemaal niet happy. Hier wilde ik graag verder mee komen. Ik heb dit weekend de nodige oude frustraties van me af kunnen gooien. De begeleiding door Sarah heb ik ervaren als: open, accepterend, liefdevol en stimulerend. Uitgaande van het nu! Met beide benen op de grond, en ook nog een dosis humor. En als iemand t moeilijk heeft dan is ze er, met volle inzet! En dit is echt mooi… Ik zou dan ook ieder die verder of dieper wil komen met zn / haar gevoel of zichzelf , zeker aanraden een dag of een weekend met Sarah in zee te gaan!
Believe me, miracles can happen!…
– Peter Schoonlingen

bty

Lieve Sarah Grosman,
Toen ik je voor het eerst ontmoette in het kerkje.. “you look like an angel” is wat ik direct dacht en tegen je zei. Je bent een bijzonder liefelijk persoon! Je begeleiding is super en perfect in opbouw waardoor ik mezelf volledig durft bloot te geven aan mijn diepe diepe zeer intense verdriet. Zonder schaamte voor wie dan ook. Je zorgt ervoor dat het veilig en vertrouwd is om dit totaal te kunnen los laten.
Ambiance, geur, warmte, slaapverblijf en het eten en drinken..Het was allemaal goed. Je bent zo fijn!
Ik ben je dankbaar voor je bestaan en al je giften vanuit jouw ervaring en je innerlijke kracht, liefde en rust.
Oprecht durf ik het te zeggen.. Ik hou van je!
Je bent een voorbeeld van liefde voor de mensheid.. ga zo door!

Veel liefs, Karin

Het universum heeft haar eigen wetten en eentje daarvan is dat we aantrekken wat we uitsturen. Zo ook op het Transformatie Weekend van Sarah. Een fantastische groep mensen die ik voor altijd in mijn hart heb gesloten. Familie! Zoveel (h)erkenning!

De tweedaagse startte met een mooie introductie, een oefening die iedereen liet zien hoe we dingen meedragen en vaak ook dezelfde dingen. Ik voelde hoe ik geaccepteerd werd door de groep en hoe de groep ook door mij werd gedragen. Een erg mooi gevoel! Sarah bracht ons doorheen verschillende workshops steeds dichter tot onze essentie, afgewisseld met luchtige momenten waarop we met z’n allen lekker stonden te dansen of aan tafel mochten voor een driesterren vegetarisch maal. Ik voelde me helemaal in mijn sas en ook de locatie was net dat wat je toelaat even dieper te ervaren wat je echt nodig hebt in dit leven… Mijn tweedaagse reis bracht me steeds dichter bij mijn oorsprong, de ouders waarvan ik vond dat ze me niet of te weinig gaven wat ik nodig had, waar ik als ziel zo naar verlangde. Uiteindelijk keek ik hen recht in de ogen en heb ik nu plaats gemaakt voor mildheid en zachtheid, een begrip ook, waar ooit boosheid, frustratie en verdriet leefde… Echt top hoe Sarah ons steeds dichter bij dit diepere helen bracht! Ik ben daar eeuwig dankbaar voor en heb tijdens het weekend fantastisch mooie mensen leren kennen…
Liefs,
Michel

2 maanden later

Er is heel wat veranderd in mijn leven sinds de 2-daagse in juli, nu bijna 2 maanden terug. De transformatie die daar werd ingezet, heb ik aangegrepen om telkens een dieper schilletje van de ajuin te pellen. Samen met Sarah heb ik nog enkele keren verdere stappen ondernomen om nieuwe heling te brengen via de kleine ik. Of kleine ikjes, want er waren er meerdere die omarmt mochten worden. Ik voel nu een hechte band met mezelf en die kleine ikjes, die mogen zijn en weten dat ze veilig zijn. Het heeft me geholpen om mijn hart terug open te stellen, naar mezelf toe en tegelijk ook naar anderen. Ik weet nu ook erg dicht bij mijn kern te blijven, wat voelt zoals tijdens een meditatie, waar je je ego en mind kan gadeslaan en ook ziet hoe externe dingen je uit balans kunnen gooien. Daardoor voel ik me vol zachtheid en begrip, een machtig gevoel van innerlijke rust…
Michel 🙏🦋💫

Tijdens het weekend heb ik compleet mezelf kunnen zijn en heb me helemaal kunnen gaan. Hele fijne ervaring. Dank je wel! – Robin Smulders

Wauw wat een prachtig weekend was dit! Intens, verrassend, diepgaand🙏 Weer wat dichterbij thuis gekomen!
Een mooie groep, geweldige begeleiding van Sarah Grosman 🌸 Echt een powervrouw die met zoveel liefde, bereidheid en overgave dit heeft weten vorm te geven❤️
Ik had echt niet gedacht dat ik zoveel zou huilen en dat ik dmv aanraking de pijn letterlijk uit mijn lichaam kon schreeuwen.
Voor mij was het echt een waardevol weekend, het heeft me diep geraakt.Wat is uiten toch helend!
Het was kort maar krachtig, en lang genoeg om een mooie verbinding aan te gaan met allemaal mensen die tot aan dit weekend nog onbekend voor me waren!
Enthousiasme voel ik weer als ik dit schrijf🙏 Bedankt allemaal inclusief mezelf😘

– Bart Reus

Lieve Sarah en mede ‘transformers’  wat mooi verwoord!!!! Ik heb er nog steeds geen woorden voor… ik voel alleen maar intense dankbaarheid voor jouw aanwezigheid, hulp, assistentie, support en licht en het zo ongelooflijke respect liefde en oordeelloos kunnen zijn (en doen). En kracht, warmte, liefde, ruimte, rust, geduld. Zoveel los willen maar door jullie ook kunnen en mogen loslaten en zelfs nog meer! Door deze setting konden ook mijn diepste pijnen, angsten, trauma’s, etc etc naar boven komen. En dat van generaties voor mij… Dit valt niet te omschrijven; dit is ervaren en jezelf compleet oordeelloos en verwachtingsvrij open stellen; met nieuwsgierigheid alles wat zich aandient verwelkomen er door heen gaan en loslaten.
– Henrike Siebers

Sarah, een ongelooflijk warm, empathisch, bescheiden en begripvol mens die alle tijd voor je nam, ook buiten de workshops om. Die gezellig mee at, mee lachte en haar kennis, ervaring en inzichten graag met je deelde.
En toen gebeurde het… Ik brak. Tijdens de workshops. Door de ademhalingstechnieken, de coachende, begeleidende woorden en muziek van Sarah, kwam ik tot een innere kern die ik zo ver had weggestopt dat het pijn deed. Letterlijk pijn. De pijn, het verdriet, de frustraties van decennia lang kwamen eruit. Totale verwarring, opluchting, bevrijding, inzicht, overspoeld door tegenstrijdige gevoelens. De innerlijke kind sessies die eindelijk tot vergeving leidden, begrip en liefde voor jezelf als kind, als volwassene, voor je ouders. De last en verantwoordelijkheid leggen bij diegene bij wie het hoort. Wat een openbaring. Wat een bevrijding. Wat een inzicht. En wat een rust. Ik, de nuchterheid zelve, die al jaren energieloos, levensmoe bijna, opgekropt met oude pijn rondliep als een zombie voelde me tien kilo lichter! En dit is nog maar het topje…
Mooie, prachtige Sarah heeft me geraakt. Heeft me geholpen in te laten zien, voelen, dat je daadwerkelijk kunt zijn wie je echt bent onder al die lagen die je opbouwt om te overleven, de ware, pure “ik”.
Dank je Sarah, dank je wel, dat jij hebt bereikt wat ik niet had durven hopen.

Warme, lieve groet, Heleen

Ik heb deelgenomen aan het Innerlijk kind transformatie weekend bij Sarah Grosman. Ik heb Sarah leren kennen als een hartelijke liefdevolle integere vrouw met een zeer groot talent voor innerlijk kind werk en helende adem sessies. Het weekend was keurig verzorgd in een warme plezierige setting. Ik zou Sarah dan ook zeker aanraden als je aan de slag wilt gaan met innerlijk werk op een diep helend niveau.
– Fiona

Lieve Sarah,
Dank dank voor afgelopen weekend. Mijn hart staat wagenwijd open en ik hebt het gevoel dat ik transparant ben. Ik heb echt veel opgeruimd. Jij gaat nog veel mensen helpen op hun levenspad. Ik vond het mooi om te zien hoe geraakt je was aan het eind van het weekend. Jij bent liefde, wij zijn liefde, alles is één. Ik hou van jou mooi mens.
– Anoniem

Voor Sarah, ik had hier al erg naar uitgekeken om lekker te kunnen werken aan mijzelf na een mooie vermoeiende periode. Het was in het begin wel een beetje zoeken om mijzelf te kunnen even. Ik ben zeker door de blokkades heen gegaan en met de liefde die je uitstraalt was dat als erg prettig ervaren. Alle ruimte om de emoties te delen en los te laten. Voel me eigenlijk weer herboren en zal zeker verder gaan om meer te doorgronden. Het was niet makkelijk maar wel een mooie overwinning voor mijzelf. Wat een fijne groep en ook zo mooi gevarieerd maar toch een! Ik ben blij met mijn eigen ik die ik meer zal koesteren met liefde en doorgeven aan mijn zoon. Bedankt voor alles Sarah en ik hoor graag van je!
– Edwin Regtien

INCLUSIEF

THE POWER OF LIGHT Transformatie weekend 2 daagse

 • Vol programma met diep transformerend en helende methoden
 • Vegetarische maaltijden, avondmaaltijd 1x, lichte (vroege) avondmaaltijd 1x, luxe lunchmaaltijd 1x
 • Onbeperkt tussendoortjes
 • Ayurvedische kruidenthee
 • Yogamat & meditatiekussen is aanwezig
 • Zaterdag avond workshop is een verrassing en deze krijg je gratis cadeau!

 

Wil jij diepe verandering, verdieping in jouw leven en voel je dat je er écht aan toe bent om er voor te gaan?
Voel jij de volledig JA van binnen?

Praktische informatie

Early Bird Ticket €  345,- particulier
Daarna € 365,- *
Normaal € 425,-

Meld je snel aan via info@dichterbijjeik.nl

* Zonder factuur. Ondernemersvoordeel met factuur is mogelijk lees hieronder

Wanneer: Zondag 12 & 13 December
Locatie: Enschede
Exacte locatie per mail bij aanmelden
Gratis parkeren

Zaterdag 09:30 – 20:30/21:00
Zondag 09:30 – 16:30/17:00

Eindtijd kan iets afwijken

* Heb jij een eigen onderneming en wil jij het zakelijk aftrekken? Dan is dat mogelijk, excl. BTW. Geef dit aan dan stuur ik de factuur erbij met juiste vermelding.

Heb je lichamelijke en emotionele klachten , ben je zwanger of voedselallergie? Geef dit gelijk even aan per mail.

Bij betaling ga je akkoord met de voorwaarden.

VOORWAARDEN

 • Bij betaling ben je verzekerd van de plek.
 • Deelname is op eigen risico, de organisatoren zijn niet aansprakelijk.
 • Klachten, lichamelijke beperkingen, zwangerschap en of medicijngebruik schriftelijk melden bij Sarah, bij twijfel overleggen met een arts.
 • Restitutiebeleid: het geld kan niet worden gerestitueerd. En kan niet worden overgedragen naar andere workshops, behalve bij griepverschijnselen, verkoudheid, keelpijn, hoesten etc. i.v.m. covid 19 kan je dit kosteloos inhalen tijdens een vergelijkbare workshop. De kosten worden echter alleen volledig terugbetaald als het wordt geannuleerd. Niet bij verplaatsen van het evenement. Zie ook op de website www.dichterbijjeik.nl
 • Houd rekening dat coronamaatregelen aangescherpt kunnen worden en/of een lockdown, waardoor dit evenement naar een andere datum verschoven wordt dit jaar of volgend jaar 2021.
 • Je kunt alleen mee doen als jij en eventueel kinderen, partners (ook niet samenwonend), huisgenoten, collega’s klachtenvrij zijn – geen verkoudheid – hoesten – keelpijn of griepverschijnselen. Als dit wel zo is, mag je tijdens een ander vergelijkbaar event kosteloos deelnemen. Heb je twijfels of het wel of niet kan, mail of bel mij gerust.

Dit weekend wordt gegeven door Transformatie & Innerlijk Kind Coach Sarah Grosman.
Sarah is naast professional ook ervaringsdeskundige. Toen zij 3 maanden oud was. is zij geadopteerd en maakte daarna meerdere trauma’s mee vanaf haar kindertijd. Ze kreeg terugkerende burn-outs en depressies en was afgekeurd voor 7 jaar lang. Ze zag het leven niet meer rooskleurig in, totdat ze ze koos voor vele transformatie en helende processen. Haar roeping als coach kwam tevoorschijn waar zij in mocht stappen:

Zij brengt mensen dichterbij hun IK en op een geheel unieke wijze brengt zij meerdere methoden samen in 1 sessie voor een voelbare transformatie op alle lagen fysiek,mentaal, emotioneel en energetisch.

Wil jij een vrijer leven en een diepere verbinding met jezelf en anderen?
Meld je snel aan voor dit weekend!

Wil jij deze transformatie & healing weekend volgen of voor vragen
neem gerust contact op met Sarah Grosman info@dichterbijjeik.nl of 0628546107

Telefonisch bereikbaar ma t/m vrij 09:00 – 18:00

Volg Dichterbij je Ik op social media

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van trainingen, lezingen, events en artikelen.