Transformatie & Healing weekend
29 november t/m 1 december

Bijna VOLGEBOEKT! Nog maar 1 plek vrij.

Het oude loslaten om weer nieuwe energie te ontvangen

Dit is jouw leven, is dit het leven zoals je het liefste wenst of voel je dat er meer in zit en ben je toe aan een nieuwe fase?
Loop je al een tijdje ergens tegen aan door een gebeurtenis, lichamelijke en emotionele klachten, of is er een emotie of thema die steeds voorbij komt?
Het kan zijn dat je al weet je wat je wilt maar gaat het niet zo makkelijk, of heb je al veel sessies en workshops gedaan, maar mis je iets en wil je de diepte ingaan om écht verandering te voelen.

Als je voelt dat je open staat voor verandering, de brug wilt oversteken naar ruimte en liefde en je benieuwd wat het leven je nog meer te geven heeft? Dan is deze 3 daagse Transformatie & Healing weekend op deze prachtige locatie, Ayurverdische Kuuroord een bijzondere mogelijkheid om blokkades op niveau los te laten en meer vanuit vrijheid, liefde en eigenheid te leven, vol met positieve energie.

img_9202

Op deze rustgevende plek heb je ook ruimte voor jezelf en kun je heerlijk wandelen in de natuur, en bij de openhaard zitten, maar we gaan vooral diep transformerend werk doen, met bestaande en eigen ontwikkelde unieke combinaties. Het zijn echt krachtige en helende methoden voor een écht voelbaar positief verschil. Dit gaat veel dieper dan de verandering van de mindset.

Veelal is opgeslagen in je lichaam en op emotioneel en energetisch (voelbaar) niveau. Door in deze diepe lagen te gaan werken, ga je veel meer ruimte, rust en ook vreugde en lichtheid ervaren.

ayurveda-twente-

VOOR WIE

 • Je wilt persoonlijk groeien en meer verdieping in je leven
 • Je wilt meer energie
 • Lichamelijke en emotionele klachten en spanningen
 • Je wilt dichterbij jezelf komen
 • Je zit veel in je hoofd, ervaart veel stress en je wilt meer rust
 • Je kan niet goed bij je gevoel of je verliest snel jezelf in de ander, werk of zoekt veel afleiding
 • Je wilt echt een stuk gaan loslaten wat jou blokkeert hoe jij je het liefst wilt voelen en wilt leven
 • Je wilt meer vanuit een flow je dagelijkse dingen en doelen doen
 • Je bent echt toe aan een nieuwe fase in je leven
Er bevindt zich een bijzondere transitie plaats, een hoger bewustzijn voor meer compassie en harmonie.
Daar gaan we mee aan de slag. Dat we mens mogen zijn en dat al jouw emoties er mogen zijn, dat jij er mag zijn. Daar is ruimte voor, ruimte voor jezelf en voor de ander, in liefde waardoor er ook een prachtige verbinding met elkaar ontstaat.

Je leert van binnenuit los te laten van (verborgen) blokkades en healing voor de kernoorzaak waar je tegenaan loopt. Hiermee maak je de weg vrij en zit je minder in je hoofd.
Vanuit vrijheid en met meer vertrouwen doe je wat bij jou past waar jij het meest gelukkigst van wordt.

Er is ruimte voor jou, jouw gevoelens, je bestaansrecht waarin je volledig jezelf mag zijn en je roeping kan volgen en veel vrijer kan leven

img_9240

In iedereen zit nog een verborgen onverwerkte emotie of blokkade, ongeacht leeftijd, ook als je al een tijdje in het vak zit als coach of therapeut. We zijn allemaal mensen en niemand “is er al”, dat is ook niet het doel van het leven. Het leven geeft ons namelijk geen garanties, maar geeft ons ervaring.
Als je verbinding maakt met deze ervaring, dan komt er verlichting en ontvang je de verborgen schatten van liefde, vrijheid, nieuwe wijsheid en kom je dichterbij je oorspronkelijke zelf.

Laat jezelf verbazen wat er onbewust in jou zit opgeslagen.
Als je dit kan voelen, dan kan je het ook écht loslaten en transformeren naar meer liefde en vrijheid

Wat gaan we o.a. doen:

– Ademwerk
– Innerlijk Kind werk
– Energetic work
– Bodywork
– Opstellingen
– Helende meditaties
– Beweging
– Werken in de natuur

* Bij lichamelijk klachten kan het aangepast worden zodat je kan deelnemen met de groep. Bij zwangerschap in overleg.

img-20190909-wa0035

Op diep niveau, ga je oude stukken, blokkades, spanningen, angsten, onverwerkte emoties (uit je kindertijd), lichamelijke en emotione klachten, familiekarma, recente gebeurtenissen loslaten en transformeren.

Door middel van deze transformerende en helende methoden, zal jij je weer lichter en vrijer voelen wat voelbaar zal zijn in lichaam en geest.
20190906_174026
 • Dit weekend kom je weer in je eigen energie te staan
 • Dichterbij wie je oorspronkelijk bent
 • Je leert en ervaart het ontwikkelen van selfcare & selflove
 • Je krijgt een andere kijk op het leven, en je gaat je ook ook echt anders voelen
 • Er wordt volledig voor jou gezorgd
 • Je kunt ook weer opladen en tot rust komen
 • Diep proces van verandering

Samen maken we de wereld nóg lichter en mooier

20190922_164027

Een weekend van samenzijn, je eigen proces, maar ook het groepsproces is belangrijk om dieper te kunnen gaan.
Je hoeft het niet (meer) alleen te doen, dit is een groep mensen die ook het één en ander hebben mee gemaakt.

Bijna VOLGEBOEKT. Nog maar 1 plek vrij. Een fijne groep mensen uit heel NL o.a. Zeeland, Groningen, Brabant, Gelderland, Noord-Holland, Overijssel en ook België.

Ervaringen van deelnemers van Transformatie dag in de Kerk om indruk te krijgen wat je kan verwachten:

Het was enorm transformerend voor me,bijzonder dat je de juiste sleutels had om door te dringen in de pijn en verdriet die aangeraakt mocht worden bij mij waardoor mijn innerlijk kind zich liet zien en mij liet voelen hoe hij zich voelde al die jaren van gemis, de liefde voor elkaar stroomde vrij en nog steeds !
Tot zover even Sarah , je hebt een plekje diep in mijn hart <3, Ron

 

❤️Alles klopte..
-gevoel van veiligheid dat ik echt mezelf kon zijn
-de rust, liefde en vertrouwen van Sarah
-de warmte en respect van alle aanwezige
-de keuze van muziek
-het lekkere eten
-de opbouw om je te kunnen uiten en welke emotie dan ook te mogen laten gaan

Het was een hele bijzondere ervaring.. een dag met zeer diepe emoties die los kwamen. Een mooier cadeau kan je jezelf niet geven.

Bedankt Sarah en alle andere aanwezige liefdevolle mensen.
❤️

Geweldige dag Sarah.
De hele groep ontzettend bedankt.
Ik heb tranen gezien van dankbaarheid en geluk bij anderen en gevoeld bij mezelf🙏🏻
Het voelt heerlijk om te kunnen resoneren met je eigen grondtoon, of met die van een ander in de groep.💫💓
Pure emotie ervaren van jezelf en van anderen, dankbaarheid en respect over en weer.
Ik kan het niet precies analyseren waar het allemaal weg komt en dat is dan ook precies wat helemaal niet hoeft. (probeer het stiekem toch🤷‍♂️🙈)

If it feels right for my heart, there is no need to explain with my 🤯brain….. – Franc

Ben nog steeds onder de indruk van deze bijzondere dag, van de gaven van jou Sarah, van de energie, de intensiteit, de groep, de openheid, het wederzijdse vertrouwen en het gevoel van veiligheid. Mooi om daar aan te hebben deelgenomen. Respect voor iedereen die zichzelf heeft laten zien 🙏 – Mariska Paus

Lieve Sarah, Dank dank dank je wel voor deze prachtige dag vandaag olv jouw liefdevolle begeleiding. Wat is er veel gedaan en gebeurd…. heerlijk aan het nagenieten en daar geef ik mezelf zeker de komende week ook nog alle ruimte voor. Lieve dankbare groet, Henrike

Wat ben je aan het doen vraagt Facebook. In mijn geval: wat heb je gedaan vandaag……Nou, ik had vandaag een transformatiedag onder begeleiding van Sarah Grosman. In haar teksten gebruikt ze zelf het woord ‘wauw” heel vaak. Nu snap ik waarom. WAUW, wat een dag. Een heerlijke, veilige plek en een heel fijne, warme groep mensen, ayurvedisch kok en natuurlijk Sarah. Meegenomen op een reis naar het diepste binnen in mijzelf, en nog dieper, en nog dieper. Wat er dan loskomt is echt onbeschrijfelijk. Dank aan de groep en Sarah in het bijzonder op de momenten dat ik het echt heel zwaar had. En nu? Lekker gedoucht en met een heerlijk kopje thee op de bank. WAUW wat een dag! – Wim

Transformatie & Healing weekend ALL INCLUSIVE
– Heerlijke en gezonde maaltijden, genoeg tussendoortjes en Ayurvedische thee
– Inclusief overnachtingen (gedeelde slaapkamer)
– 2 woonkamers (1 openhaard)
– Aparte eetkamer
– Natuur, rust, eigen tijd
– Diep Transformatie werk
– Heel fijne groep gelijkgestemden uit heel NL en België hebben zich aangemeld

img_9224

Wil jij je een stuk vrijer voelen en de bewegingsruimte in en om je heen wilt voelen om volledig jezelf te zijn? Dan ben je enorm welkom.

Transformatie & Healing weekend ALL INCLUSIVE

Bijna VOLGEBOEKT. Nog maar 1 plek vrij. Dus meld je snel aan, dan sta je op de lijst. Bij betaling ben je verzekerd van de plek.

Dagen: Vrijdag 29, Zaterdag 30 November en Zondag 1 December
Tijden: Vrijdag 16:00 – Zondag 16:00
Normaal € 425,- NU voor maar € 375,-
Locatie: Ayurveda Twente
Goorsestraat 49, Hengevelde

Gratis parkeren

Heb je lichamelijke klachten of heb je twijfels maar wil je wel graag deelnemen? Neem gerust contact met mij op, samen komen we er uit of zijn er andere mogelijkheden.

Het is een prachtig verblijf, waar je ook helemaal tot rust kunt komen door de fijne omgeving van de natuur om je heen. Bij binnenkomst voel je gelijk al de stilte.

* Restitutiebeleid: het geld kan niet worden gerestitueerd en kan niet worden overgedragen naar andere workshops. De kosten worden echter volledig terugbetaald als het evenement wordt geannuleerd.

Dit weekend wordt gegeven door Transformatie & Innerlijk Kind Coach Sarah Grosman.
Sarah is naast professional ook ervaringsdeskundige. Toen zij 3 maanden oud was. is zij geadopteerd en maakte daarna meerdere trauma’s mee vanaf haar kindertijd. Ze kreeg terugkerende burn-outs en depressies en was afgekeurd voor 7 jaar lang. Ze zag het leven niet meer rooskleurig in, totdat ze ze koos voor vele transformatie en helende processen. Haar roeping als coach kwam tevoorschijn waar zij in mocht stappen:

Zij brengt mensen dichterbij hun IK en op een geheel unieke wijze brengt zij meerdere methoden samen in 1 sessie voor een voelbare transformatie op alle lagen fysiek,mentaal, emotioneel en energetisch.

Wil jij een vrijer leven en een diepere verbinding met jezelf en anderen?
Meld je snel aan voor dit weekend!

Wil jij deze transformatie & healing weekend volgen of voor vragen
neem gerust contact op met Sarah Grosman info@dichterbijjeik.nl of 0628546107

Telefonisch bereikbaar ma t/m vrij 09:00 – 18:00

Volg Dichterbij je Ik op social media

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van trainingen, lezingen, events en artikelen.