Transformatie & Healing weekend
6, 7, 8 maart 2020

Over de helft al VOLGEBOEKT

Diepe verandering in jezelf en jouw leven

Is dit het leven zoals je wenst? Of voel je dat er meer in zit?

Het leven is niet altijd makkelijk en het kan zijn dat je al een tijdje ergens tegenaan loopt of je wilt meer diepgang in je persoonlijke groei zodat je nog meer vrijheid ervaart en nog dichterbij jezelf komt.

Dit is jouw leven en je kunt keuzes maken…
Je kan kiezen voor een nog mooier leven. Het is echt mogelijk.

Wil je écht verandering in jouw leven?

Tijdens dit 3 daagse weekend zal je ervaren en verbazen hoe je in zo’n korte tijd, jezelf kunt bevrijden van wat jou (onbewust) in de weg zit door stukken uit het verleden los te laten, blokkades, onverwerkte emoties en angsten op heel diep niveau te transformeren en helen.
Dit zorgt voor een diepe verandering in jezelf en jouw leven!

20191129_182512

Leef je leven zoals jij het liefste wenst

Je gaat je een stuk lichter voelen omdat je veel losgelaten hebt, en je zal een diepe vorm van vrijheid en verbinding ervaren, waardoor er ruimte ontstaat en jouw liefde en wijsheid weer stromen gaat.

Voor wie

• Je wilt een liefdevolle verbinding met jezelf en anderen
• Lichamelijke en emotionele klachten
• Je wilt dichterbij jezelf komen
• Je wilt echt verandering! Je bent toe aan een nieuwe fase
• Je zit veel in je hoofd, ervaart veel stress en je wilt meer rust
• Je verliest snel jezelf in de ander, werk of zoekt veel afleiding
• Je wilt meer vanuit een flow je dagelijkse dingen en doelen doen
• Je zit zelf in het vak, of je hebt al veel of weinig ervaring en je wilt écht meer verdieping
20191129_183404

Er is eigen tijd en ruimte om bijv. te wandelen, maar we gaan vooral diep transformerend werk doen. Door de unieke combinaties van bestaande en eigen ontwikkelde helende methoden zal je een positief en voelbaar verschil en rust ervaren in je lichaam en geest.

Datgene waar je tegenaan loopt gaat veel dieper dan alleen de mindset te veranderen, want veelal wordt onbewust diep opgeslagen in je lichaam en energetisch (voelbaar) niveau. Door in deze diepe lagen te gaan werken, ga je veel meer ruimte en lichtheid van binnenuit ervaren waardoor op alle vlakken in je leven alles makkelijker gaat stromen.

Wat gaan we o.a. doen

– Ademwerk
– Innerlijk Kind werk
– Energetic work
– Bodywork
– Opstellingen
– Helende meditaties
– Beweging
– Werken in de natuur
– Eigen tijd/ruimte o.a. wandelen

*Bij lichamelijke klachten kan het aangepast worden. Bij zwangerschap in overleg.

20191201_090657
Op diep niveau, ga je oude stukken, blokkades, spanningen, angsten, onverwerkte emoties (uit je kindertijd), lichamelijke en emotionele klachten, alleen voelen, boosheid, verdriet, familiekarma, recente gebeurtenissen loslaten en helen.
 

Er is ruimte en veiligheid voor jou
Ervaar de vrijheid en puurheid om helemaal jezelf te zijn

Je hoeft het niet (meer) alleen doen, maar samen met gelijkgestemden die ook het één en ander hebben gemaakt, waardoor je samen naar THE NEXT LEVEL gaat en een nóg krachtige en liefdevolle verbinding met jezelf ervaart.

Samen gaan we de brug oversteken naar vrijheid om helemaal jezelf te zijn en jij jouw unieke pad kan wandelen, vol met nieuwe energie, liefde en eigen(wijs)heid!
img-20191202-wa0021

Nog meer tijdens/na dit weekend

• Je leert tools voor selfhealing
• Je kunt weer opladen
• Je krijgt een andere kijk op het leven, en je gaat je ook echt anders voelen
• Gezelligheid en lachen
img_9240

Ben jij klaar om de brug te gaan oversteken naar ruimte en liefde?
Samen maken we de wereld nóg lichter en mooier

Van alle deelnemers uit alle delen uit NL en België van geen ervaring tot coaches die jou voorgegaan zijn, zal ook jij je een stuk lichter gaan voelen en opent de poort naar een nieuwe fase in je leven.

 

Je voelt van binnenuit, vanuit je diepste zijn dat je jezelf toestemming geeft je leven te leven zoals jij het liefste wenst!

 

20191202_111616

Transformatie & Healing weekend
ALL INCLUSIVE

☆ ALL INCLUSIVE ☆
– Inclusief heerlijke en gezonde maaltijden
– Inclusief gezonde tussendoortjes en Ayurvedische thee
– Inclusief overnachtingen
– Luxe gedeelde slaapkamers met douche, toilet per kamer
– Veel workshops in 3 dagen tijd

Wil jij je een stuk vrijer voelen en wil je écht verandering in jouw leven?
Het is over de helft al VOLGEBOEKT.
Meld je snel aan via, klik hier.

Ervaringen van deelnemers die eerder aanwezig waren

Lieve Sarah,
Dank dank voor afgelopen weekend. Mijn hart staat wagenwijd open en ik hebt het gevoel dat ik transparant ben. Ik heb echt veel opgeruimd. Jij gaat nog veel mensen helpen op hun levenspad. Ik vond het mooi om te zien hoe geraakt je was aan het eind van het weekend. Jij bent liefde, wij zijn liefde, alles is één. Ik hou van jou mooi mens.
– Anoniem

Wauw wat een prachtig weekend was dit! Intens, verrassend, diepgaand🙏 Weer wat dichterbij thuis gekomen!
Een mooie groep, geweldige begeleiding van Sarah Grosman 🌸 Echt een powervrouw die met zoveel liefde, bereidheid en overgave dit heeft weten vorm te geven❤️
Ik had echt niet gedacht dat ik zoveel zou huilen en dat ik dmv aanraking de pijn letterlijk uit mijn lichaam kon schreeuwen.
Voor mij was het echt een waardevol weekend, het heeft me diep geraakt.Wat is uiten toch helend!
Het was kort maar krachtig, en lang genoeg om een mooie verbinding aan te gaan met allemaal mensen die tot aan dit weekend nog onbekend voor me waren!
Enthousiasme voel ik weer als ik dit schrijf🙏 Bedankt allemaal inclusief mezelf😘

– Bart Reus

Lieve Sarah en mede ‘transformers’  wat mooi verwoord!!!! Ik heb er nog steeds geen woorden voor… ik voel alleen maar intense dankbaarheid voor jouw aanwezigheid, hulp, assistentie, support en licht en het zo ongelooflijke respect liefde en oordeelloos kunnen zijn (en doen). En kracht, warmte, liefde, ruimte, rust, geduld. Zoveel los willen maar door jullie ook kunnen en mogen loslaten en zelfs nog meer! Door deze setting konden ook mijn diepste pijnen, angsten, trauma’s, etc etc naar boven komen. En dat van generaties voor mij… Dit valt niet te omschrijven; dit is ervaren en jezelf compleet oordeelloos en verwachtingsvrij open stellen; met nieuwsgierigheid alles wat zich aandient verwelkomen er door heen gaan en loslaten.
– Henrike Siebers

Lieve Sarah Grosman,
Toen ik je voor het eerst ontmoette in het kerkje.. “you look like an angel” is wat ik direct dacht en tegen je zei. Je bent een bijzonder liefelijk persoon! Je begeleiding is super en perfect in opbouw waardoor ik mezelf volledig durft bloot te geven aan mijn diepe diepe zeer intense verdriet. Zonder schaamte voor wie dan ook. Je zorgt ervoor dat het veilig en vertrouwd is om dit totaal te kunnen los laten.
Ambiance, geur, warmte, slaapverblijf en het eten en drinken..Het was allemaal goed. Je bent zo fijn!
Ik ben je dankbaar voor je bestaan en al je giften vanuit jouw ervaring en je innerlijke kracht, liefde en rust.
Oprecht durf ik het te zeggen.. Ik hou van je!
Je bent een voorbeeld van liefde voor de mensheid.. ga zo door!

Veel liefs, Karin

Voor Sarah, ik had hier al erg naar uitgekeken om lekker te kunnen werken aan mijzelf na een mooie vermoeiende periode. Het was in het begin wel een beetje zoeken om mijzelf te kunnen even. Ik ben zeker door de blokkades heen gegaan en met de liefde die je uitstraalt was dat als erg prettig ervaren. Alle ruimte om de emoties te delen en los te laten. Voel me eigenlijk weer herboren en zal zeker verder gaan om meer te doorgronden. Het was niet makkelijk maar wel een mooie overwinning voor mijzelf. Wat een fijne groep en ook zo mooi gevarieerd maar toch een! Ik ben blij met mijn eigen ik die ik meer zal koesteren met liefde en doorgeven aan mijn zoon. Bedankt voor alles Sarah en ik hoor graag van je!
– Edwin Regtien

Ik heb deelgenomen aan het Innerlijk kind transformatie weekend bij Sarah Grosman. Ik heb Sarah leren kennen als een hartelijke liefdevolle integere vrouw met een zeer groot talent voor innerlijk kind werk en helende adem sessies. Het weekend was keurig verzorgd in een warme plezierige setting. Ik zou Sarah dan ook zeker aanraden als je aan de slag wilt gaan met innerlijk werk op een diep helend niveau.
– Fiona

Sarah, een ongelooflijk warm, empathisch, bescheiden en begripvol mens die alle tijd voor je nam, ook buiten de workshops om. Die gezellig mee at, mee lachte en haar kennis, ervaring en inzichten graag met je deelde.
En toen gebeurde het… Ik brak. Tijdens de workshops. Door de ademhalingstechnieken, de coachende, begeleidende woorden en muziek van Sarah, kwam ik tot een innere kern die ik zo ver had weggestopt dat het pijn deed. Letterlijk pijn. De pijn, het verdriet, de frustraties van decennia lang kwamen eruit. Totale verwarring, opluchting, bevrijding, inzicht, overspoeld door tegenstrijdige gevoelens. De innerlijke kind sessies die eindelijk tot vergeving leidden, begrip en liefde voor jezelf als kind, als volwassene, voor je ouders. De last en verantwoordelijkheid leggen bij diegene bij wie het hoort. Wat een openbaring. Wat een bevrijding. Wat een inzicht. En wat een rust. Ik, de nuchterheid zelve, die al jaren energieloos, levensmoe bijna, opgekropt met oude pijn rondliep als een zombie voelde me tien kilo lichter! En dit is nog maar het topje…
Mooie, prachtige Sarah heeft me geraakt. Heeft me geholpen in te laten zien, voelen, dat je daadwerkelijk kunt zijn wie je echt bent onder al die lagen die je opbouwt om te overleven, de ware, pure “ik”.
Dank je Sarah, dank je wel, dat jij hebt bereikt wat ik niet had durven hopen.

Warme, lieve groet, Heleen

Mijn naam is Ron en ik vond het weekend erg leuk en leerzaam en gezellig en dankbaar voor die mensen die er waren, vooral mijn coach. Dank je, ik voel mij verlicht en beter en het klopt, en het werkt goed deze therapie.

Transformatie & Healing weekend
ALL INCLUSIVE

3 Daagse: Vrijdag 6, Zaterdag 7 en Zondag 8 Maart
Tijd: Vrijdag 16:00 – Zondag 16:00
Locatie: Erve Deperman, Reutum in Twente

Over de helft al VOLGEBOEKT.
EARLY BIRD NU voor maar € 395,- daarna € 475,- dus wees er snel bij.
Wil je dit zakelijk aftrekken? Dat is mogelijk, 395 euro exclusief BTW.
Stuur mij via info@dichterbijjeik.nl een mail en dan stuur ik de factuur naar je op met de juiste betaal-link.

Kijk hier onderstaand voor de video van de locatie.

* Heb je lichamelijke klachten, heb je twijfels maar wil je wel graag deelnemen of heb je verdere vragen? Neem gerust contact met mij op, samen komen we er uit of zijn er andere mogelijkheden.

Dit weekend wordt gegeven door Transformatie & Innerlijk Kind Coach Sarah Grosman.
Sarah is naast professional ook ervaringsdeskundige. Toen zij 3 maanden oud was. is zij geadopteerd en maakte daarna meerdere trauma’s mee vanaf haar kindertijd. Ze kreeg terugkerende burn-outs en depressies en was afgekeurd voor 7 jaar lang. Ze zag het leven niet meer rooskleurig in, totdat ze ze koos voor vele transformatie en helende processen. Haar roeping als coach kwam tevoorschijn waar zij in mocht stappen:

Zij brengt mensen dichterbij hun IK en op een geheel unieke wijze brengt zij meerdere methoden samen in 1 sessie voor een voelbare transformatie op alle lagen fysiek,mentaal, emotioneel en energetisch.

Wil jij een vrijer leven en een diepere verbinding met jezelf en anderen?
Meld je snel aan voor dit weekend!

Wil jij deze transformatie & healing weekend volgen of voor vragen
neem gerust contact op met Sarah Grosman info@dichterbijjeik.nl of 0628546107

Telefonisch bereikbaar ma t/m vrij 09:00 – 18:00

Volg Dichterbij je Ik op social media

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van trainingen, lezingen, events en artikelen.