Transformatie & Healing dag

Zaterdag 13 Mei

Laatste 2 Early bird plekken

Heel jezelf en voel je weer vrij

Wil jij graag verandering in jouw leven?
Tijdens deze Transformatie dag ga je heel veel loslaten wat jou blokkeert in hoe jij je het liefst wilt voelen en wilt leven.
Je gaat werken gaat met één van de krachtigste en helende methoden die er bestaat voor een voelbaar verschil in jouw leven.

Verlang je ook naar

 • Minder stress en meer relax gevoel
 • Meer vertrouwen in jezelf en het leven
 • Minder oude pijn en blokkades dragen en meer mooie gevoelens ervaren
 • Meer energie, vreugde en positiviteit
 • Minder op wilskracht of heel klein voelen maar meer zachte kracht
 • Bij jezelf blijven en leven vanuit je hart
 • In je Licht kracht staan
 • Positieve verandering in je leven en de wereld om je heen

In een korte tijd gaan we samen heel diep helen waardoor je dichterbij jezelf komt en jij in jouw liefdevolle Licht kracht kunt staan

evie-s-xkf8lgdb0do-unsplash

Bevrijd jezelf van blokkades, onverwerkte emoties, spanningen en stress
voor een vrijer leven

Als je vastloopt, minder energie hebt of als je leven niet gaat zoals je wenst dan zit er vaak een diepere oorzaak. Ook als je een heel druk bestaan hebt en dit veel van je vraagt.

Je gaat jezelf bevrijden van de kernoorzaak en o.a. onverwerkte emoties, oude pijn uit kindertijd, trauma’s, lichamelijke en emotionele klachten, boosheid, verdriet, eenzaamheid, stress en meer.

Je ontvangt weer heel veel Licht, liefde en mooie gevoelens

Laat jezelf verrassen hoe jij jouw body, mind & soul kunt helen

Unieke combinaties

 • Diep Ademwerk / Transformerend Ademen
 • Familieopstelling – eigen thema
 • Innerlijk Kind healing
 • Lichaamswerk & Energiewerk
 • Schaduw werk
 • Lichtwerk

Je leert en ervaart simpele selfhealing tools wat je verlichting geeft en wat je heel je leven kan toepassen wanneer je het moeilijk hebt en ook om je verder te ontwikkelen.

* Bij lichamelijke klachten, kan het eventueel aangepast worden. Wil je mee doen en ben je zwanger? Neem gelieve contact op.
yuichi-kageyama-4byfhyndod4-unsplash

Ontdek de helende Kracht van de Adem

Veel mensen ademen onbewust te hoog, te veel en te snel en onbewust houd je veel emoties en spanningen vast.

Met behulp van je eigen adem maak je je lichaam en geest vrij van blokkades, lichamelijk en emotioneel. Het is een heel bijzondere ervaring van verruiming, verlichting en je kan je écht herboren voelen.

Door de extra healings tijdens het ademen kun je nog dieper helen.

20200904_121700

Familiekarma helen

Onbewust kan dit doorgegeven zijn van generatielang: altijd doorgaan, je niet goed genoeg voelen, het gevoel altijd je best moet doen/sterk moet zijn, alleen moet doen, de druk van de maatschappij/wat de ander van je vindt. Maar ook onverwerkte emoties, trauma’s en gemis kan doorgegeven worden. Gemis van liefde, warmte, support, een knuffel.

20200816_085923

Door jezelf te helen van de familiekarma, kun je ook generaties vóór en na jou helen waardoor en meer vrede in jou en in hen komt.

Je doet een Familieopstelling zonder figuranten. Het gaat echt jouw thema waardoor je veel kan kan loslaten en ook het goede weer terug kan ontvangen.

Er ontstaat ruimte voor JOU – wie jij werkelijk bent.

Positieve verandering

 • Veel beter kunnen slapen
 • Bevrijd gevoel van lichaam en geest
 • Meer positieve energie en vertrouwen
 • Je zal meer rust en vrede ervaren
 • Je gaat veel meer stralen
 • Meer vreugde en tevredenheid
 • Meer zachtheid naar jezelf (en anderen)
 • Liefdevollere verbindingen met anderen
20200816_103731

Succes ervaringen

Op een hele mooie locatie begeleidde Sarah ons met drie meditaties (schaduw werk/ innerlijk kind/ toekomst beeld) op een hele relaxte manier. Ze creëert een fijne omgeving en zorgt ervoor dat iedereen zich volledig op z’n gemak voelt. Echt heel bijzonder wat er allemaal loskomt en de inzichten die het mij gaf. Maar vooral dat je met een heel hart weer naar huis rijdt! Daarnaast was er gelukkig genoeg en lekker te eten 😉Een absolute aanrader om jezelf beter te leren kennen en ik vind het heel bijzonder hoe Sarah daarbij mensen begeleidt. Echt uniek. Bedankt hiervoor Sarah.
Maarten

Lieve Sarah ik wil je bedanken voor deze bijzondere dag😇🍀. Wat bijzonder om met deze mensen de verbinding te voelen en met elkaar deze reis te hebben gemaakt. Ik heb niet eerder zo’n intensieve mooie dag meegemaakt. Ik had dit echt nodig en het kwam op het juiste moment. En wat doe je dit fantastisch😍😘. Zoveel mooie en sprankelende energie heb je bij je en hierdoor maak je het heel licht en levendig en wordt de zwaarte van zo’n dag veel lichter en makkelijker om te dragen. Dankjewel Sarah dat je dit doet, dat je dit zo goed doet en dat je het zo goed staat😘😘😘
Marlieke Kremer – Gortmaker

Wat een dag!
Wat een life changer! Sarah met haar innerlijke rust en professionaliteit wist iedereen vanaf het begin gerust te stellen. Wat voor sommigen al een iets bekender avontuur was die lang geleden begon, was voor anderen iets dat toch vrij ongemakkelijk aanvoelde. We hoorden verschillende verhalen en ik ervaarde de dag als een reis. Doormiddel van ademhaling en andere methoden gingen wij terug naar onze roots, onze kleine ik.

Het is vrij lastig om uit te leggen omdat het voor mij zo’n intense ervaring is geweest. Wat ik kan zeggen is dat het een openbaring is. Ik heb mij verbaasd over de inzichten die ik heb gekregen. Ik vond het geweldig om een connectie te voelen met de mensen om mij heen en dit avontuur samen aan te gaan. Geen oordelen en geen ego’s. Ik ben het nog steeds aan het verwerken en mijn verhaal aan het delen. Ik kan niets anders zeggen dat het een mindblowing ervaring was, iets dat voor iedereen goed zou zijn, life changing.

Wij zijn allemaal druk bezig met wat moet, verwacht wordt en wat wij allemaal wel niet willen. Even stil staan, aarden en terug kijken helpt om de juiste richting te vinden.
Roderick van der Lek

Graag wil ik je nogmaals bedanken voor de bijzondere ervaring. In de auto terug leek het op sommige momenten ongelofelijk relaxed was, maar ook vol vertrouwen en energie. De kids heb ik geknuffeld en verteld hoeveel ik van ze hou, je hebt mij veel meer bewust gemaakt van wat je mee krijgt van je “voor”ouders en wat ik ze daarin wil meegeven. Liefde en vertrouwen.
Duizendmaal dank voor deze ervaring! Wie weet tot snel bijzondere Sarah!
Liefs

Het was weer fijn om erbij te zijn. Ondanks dat ik ’s ochtends geen zin had omdat het de eerste mooie zonnige dag sinds tijden was. De zon scheen die dag ook in mij 😊
Ik merk hoe vaker ik naar binnen ga en hoe meer ik opruim hoe lichter het wordt in mij. Bij jou workshops ruim ik vooral de opgeslagen pijn in mijn cellen op door mijn lichaam en stem te laten werken. Je bent een super lief mens en een kei in het begeleiden.
Lieve groetjes Monique 💗

Dit keer heb ik me echt kunnen loslaten en ben heel diep gegaan. Het voelt heerlijk. Dank je wel lieve Sarah
– Gert Jan

Ik ben sinds de transformatiedag verlost van mijn schuldgevoelens. Het altijd moeten oplossen van andermans problemen was bij mij van binnen zo dwingend aanwezig mn hele leven. Ik heb die dag ervaren en gevoeld ,maar ook doorleefd en teruggegeven ,dat dit niet van mij was maar van mijn beide ouders. Zo ben ik opgevoed door hen, wat mij als kind heeft doen leren zwijgen en aanpassen, vanzelfsprekend. Bij jou heb ik mezelf teruggevonden, mezelf getroost en omarmd en aanvaard als verstopt en doodsbang kind. Ook heb ik deze last teruggegeven aan mn ouders. Nu voel ik mij compleet, voor mij geen angst meer. Een volwaardige volwassen vrouw, die in haar kracht staat en ook haar gevoelens laat zien. Omdat ik mijzelf nu op de eerste plaats heb gezet van binnenuit, is dat mijn prioriteit geworden. Ik voel rust, tevredenheid, geen reddersgedrag meer. Dat geeft zoveel ruimte voor mezelf. Mijn sluimerende angst elke dag is verdwenen, ik heb bij jou deze in de ogen gekeken en overwonnen met mn kleine ik. Dat was heel erg zwaar. Zo samen ga ik verder met mn leven. Ik wil jou bedanken, jij hebt mij gegeven wat therapeuten niet is gelukt met praten. Een cadeau voor t leven, dankjewel voor jou en jouw gave om mensen zo te kunnen helpen. Groet, ❤❤❤

WAUW, wat een dag. Een heerlijke, veilige plek en een heel fijne, warme groep mensen, en Sarah. Meegenomen op een reis naar het diepste binnen in mijzelf, en nog dieper, en nog dieper. Wat er dan loskomt is echt onbeschrijfelijk. Dank aan de groep en Sarah in het bijzonder op de momenten dat ik het echt heel zwaar had. En nu? Lekker gedoucht en met een heerlijk kopje thee op de bank. WAUW wat een dag!
Wim

Het heeft heel wat los gemaakt  bij mij de innerlijke kind healing. Voel me echt bevrijd🙏☺️. Maar ik wist niet dat het zo’n impact heeft. Heb ook het gevoel dat ik nu helemaal open sta, ook voor geuren, geluiden en gevoelens. Pfffff, voel mij gereset😉!!! 2 weken daarna: ik ben zo in een positieve flow gekomen,  er kwamen/komen zoveel mooie nieuwe dingen en bijzondere mensen op mij pad. Het heeft mij na die 2 weken ziek zijn, zoveel positieve energie gegeven! Ben zo dankbaar dat ik die dag heb gedaan. Ik wil nog een x een heel weekend, maar dan moet ik mij daarna wel vrij plannen😉. Wens je een mooie zomer lieve Sarah, en we komen elkaar zekers weer een x tegen. Allerliefs Angela😘😘😘

Lieve Sarah en mede ‘transformers’  wat mooi verwoord!!!! Ik heb er nog steeds geen woorden voor… ik voel alleen maar intense dankbaarheid voor jouw aanwezigheid, hulp, assistentie, support en licht en het zo ongelooflijke respect liefde en oordeelloos kunnen zijn (en doen). En kracht, warmte, liefde, ruimte, rust, geduld. Zoveel los willen maar door jullie ook kunnen en mogen loslaten en zelfs nog meer! Door deze setting konden ook mijn diepste pijnen, angsten, trauma’s, etc etc naar boven komen. En dat van generaties voor mij… Dit valt niet te omschrijven; dit is ervaren en jezelf compleet oordeelloos en verwachtingsvrij open stellen; met nieuwsgierigheid alles wat zich aandient verwelkomen er door heen gaan en loslaten.
Henrike Siebers

Wil jij je ook graag vrijer voelen en dichterbij jezelf komen?
Meld je snel aan

Laatste 2 Early Bird plekken

Ervaar de Wonderen van het Licht, zodat jij in jouw eigen liefdevolle Licht kracht kan staan

sixteen-miles-out-bdvmikx_gis-unsplash

Praktische informatie
Zaterdag 13 mei

Tijd: 09:30 – 15:00
Locatie: Enschede – Gratis parkeren
Inclusief: tussendoortjes, Ayurvedische thee

Early Bird € 95,- * p.s. Laatste 2 plekken
Normaal € 155,- *
* Zonder factuur – Particulier. Ondernemers met factuur is mogelijk lees hieronder

* Heb jij een eigen onderneming en wil jij het zakelijk aftrekken? Dan is dat mogelijk, excl. BTW. Geef dit aan dan stuur ik de factuur erbij met juiste vermelding.

De deelnemer akkoord bij aanmelden en betaling met onderstaande voorwaarden:
 • Bij op tijd betaling ben je verzekerd van de plek
 • Deelname is op eigen risico, de organisatoren zijn niet aansprakelijk
 • Klachten, lichamelijke beperkingen en of medicijngebruik schriftelijk melden bij Sarah, bij twijfel overleggen met een arts
 • Allergieën met medische noodzaak schriftelijk doorgeven i.v.m. met voeding
 • Restitutiebeleid: het geld kan niet worden gerestitueerd en kan niet worden overgedragen naar andere workshops. Ook niet bij het verplaatsen van de datum
 • Houd rekening dat coronamaatregelen aangescherpt kunnen worden en/of een lockdown, waardoor dit evenement naar een andere datum wordt verschoven
 • Je kunt alleen mee doen als jij en eventueel kinderen, partners (ook niet samenwonend), huisgenoten, collega’s klachtenvrij zijn – geen griepverschijnselen

Deze Transformatie dag wordt gegeven door Transformatie & Innerlijk Kind Coach Sarah Grosman.
Als ervaringsdeskundige en gespecialiseerd Innerlijk Kind Coach help ik mensen in het buitenland en uit heel NL in mijn praktijk en Transformatie groepen.

Wil jij deze Transformatie dag volgen of voor vragen
neem gerust contact op met Sarah Grosman info@dichterbijjeik.nl of 0628546107

Telefonisch bereikbaar ma t/m vrij 09:00 – 18:00

Volg Dichterbij je Ik op social media

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van trainingen, lezingen, events en artikelen.