Transformatie & Healing weekend

Zaterdag 14 & Zondag 15 Oktober

Laatste Early Bird 1 ticket
Wees er snel bij!

The Miracles of Light

Wil je graag het pad van Liefde & Licht bewandelen?

Het Transformatie weekend – The Miracles of Light brengt jou naar een diepere reis voor heling voor jouw lichaam, geest en ziel, self healing en ook wat veel grootster is dan alleen voor jezelf.
We gaan collectief werken, familiesystemen opschonen, jouw energieveld, en oude gedachten patronen en beschermingslagen die onbewust jouw in de weg staan, om daadwerkelijk vanuit jouw Licht en de grootsheid van het Zuivere Licht te leven.

Het is een pad van het midden, veel liefdevoller leven en zachter.
Een wereld waar steeds meer mensen diep naar verlangen.
Een wereld waarin jij jezelf mag zijn, jouw prachtige Licht met jouw prachtige gift die jij altijd bij je draagt en nu bewust de wereld in gebracht mag worden.

Dit kan je voelen in je hart en ziel, dat heel veel dingen misschien niet meer belangrijk zullen zijn, maar het belangrijkste is Liefde, Licht, balans en goede gezondheid en dit samen te delen met de wereld om jou heen.

Wil je heel graag hier naar toe? Voel je een diep verlangen om zachter te leven en ben je benieuwd naar het Zuiverste Licht en wat het jou zou kunnen brengen?

Diepe Transformatie & Healing

Unieke Methoden

Je gaat werken met één van de krachtigste en helende methoden die er bestaat. Het zijn unieke combinaties van bestaande en eigen ontwikkelde.

 • Transformerend Ademen
 • Familieopstelling – Familiekarma helen & goede weer terug in het familiesysteem
 • Innerlijk kind healing
 • Lichaamswerk
 • Clearing & Cleansing – Lichaam, geest, ziel en energieveld
 • Shadow work
 • Light work heling, manifestatie, vertrouwen, onvoorwaardelijke liefde
* Bij lichamelijke klachten, kan het eventueel aangepast worden. Wil je mee doen en ben je zwanger? Neem gelieve contact op.
20200712_100037

Selfhealing tools

Je leert en ervaart simpele selfhealing tools wat je verlichting geeft en wat je heel je leven kan toepassen wanneer je het moeilijk hebt en ook om je verder te ontwikkelen.

Wil jij ook echt verandering in jouw leven?

Heel jezelf en de wereld om je heen

Heb je thema’s in jouw leven die terug komen? Herhalingen van o.a.

 • Pijnlijke situaties o.a. afwijzing, trauma
 • Relatie problemen
 • Situatie of wat iemand ooit zei wat impact op je heeft
 • Gevoel niet goed genoeg te zijn
 • Gevoel dat je altijd het beter moet doen / voor ander zorgen
 • Onzekerheid, boosheid, veel pijn en verdriet, angst of niet gezien en begrepen worden
 • Voel je je tegen gehouden om er te mogen Zijn hoe je het liefst wilt leven of loop je vast en voelt weinig flow in je leven
20200607_151002

Tijdens het weekend heb je de kans om aan jouw persoonlijke thema te werken waardoor je het kan doorbreken zodat het niet of minder impact op jou heeft. En kan jij positieve impact maken met jouw liefde en licht voor jezelf en anderen.

Je bent het waard om vanuit jouw Licht te leven
en de wonderen van het Licht te ontvangen

Door de prachtige unieke healings kun je jezelf leren dragen, helen en voelen dat je helemaal waard bent dat jouw diepste wensen tot uiting mogen komen.

Het Licht, zo grootst, zo prachtig en verlichtend

Positieve veranderingen tijdens en na het weekend

 • Je voelt meer zelfliefde & eigenwaarde
 • Je voelt meer energie
 • Veel meer verlichting in lichamelijk en geest
 • Je kunt je bevrijd voelen en meer positieve energie
 • Je voelt je gedragen door het leven
 • Je voelt veel meer zachtheid, compassie en liefde
 • Je komt dichterbij jezelf en voelt veel meer vertrouwen
 • Je voelt veel meer vreugde
 • Je kunt persoonlijk en spiritueel in 2 dagen enorm groeien en ook als coach/therapeut
 • Je kunt de wonderen van het Licht ervaren voor heling, support en bijzondere inzichten
 • Je voelt veel meer liefdevollere verbindingen met anderen

Kortom een diepgaand en helend weekend om je weer herboren te voelen!

20200713_100619

Wil jij dit samen doen met gelijkgestemden?

Meld je gauw aan voor de laatste plekken
Nog maar 1 Early Bird ticket

Succes ervaringen
uit heel NL & België

Lieve Sarah,
Bedankt voor het magische transformatie weekend. Het is nu een aantal weken geleden en nog steeds voel ik me heerlijk. Het waren intense dagen waar ik hele mooie en lieve mensen heb mogen ontmoeten. Jij bent een prachtig mens, wat heb je me geholpen, gesteund, aangemoedigd. Het was emotioneel en heftig.
Ik ervaar nu rust in mijn hoofd, het is stil. Dat is al heel lang geleden dat ik me zo heb mogen voelen. Ik mag er zijn, ben goed zoals ik ben. Accepteer mezelf nu meer. Dingen hebben nu minder vat op mij, laat het niet zo binnenkomen.
Leef en ervaar alles nu bewuster.
Dank je wel lieve Sarah, ik kijk uit naar het volgende weekend.
Liefs J ❤️

Lieve Sarah, we zijn nu twee weekenden verder en ik ben nog aan het nagenieten van deze magische reis, woorden schieten tekort om het te beschrijven. Het was twee dagen, maar wat waren ze intens. Ik was een ondoordringbare barrière aan het doorbreken binnen de veilige bedding die jij hebt neergezet. Er was weerstand, frustratie, boosheid maar het is mij gelukt!  Ik heb mijn schaduw naar het licht gebracht, mijn innerlijke kind gevoeld, en ruimte gemaakt voor liefde en licht. Dank je wel lieve Sarah voor de begeleiding, voor het helpen wanneer het zwaar werd, voor je liefdevolle woorden. Ik voel me verlicht, geliefd. Ik voel me thuis, dat gevoel ontroert mij met dankbaarheid en liefde. Ik gun iedereen die klaar is om zijn schaduwkanten onder ogen te zien om deze mooie reis te maken, om weer te gaan leven en stralen♥️

Rofaida Nafi

Ik heb zoooo genoten van het weekend met jullie allemaal 🥰 zo diep gegaan en helemaal kwetsbaar kunnen zijn bij jullie heb ik echt als heel waardevol ervaren. 🤗🙏 maandag heb ik echt even de tijd genomen om hiervan te genieten en lekker te dansen en te mediteren in mijn nieuwe huis om deze frisse herboren energie ruimte te geven. Nu weer werken en klussen 😉 voel me zeker lichter en denk nog veel na over de mooie en diepe gesprekken die ik met ieder van jullie als zo bijzonder en heel helend heb ervaren 🥰❤🤗
Youandi

“waaauuw wat voel ik mij verlicht. Heeerlijk voelt alsof ik de hele wereld aan kan! Heb zoveel tekens gekregen gedurende dag zooo moooi 😍😍Erg bedankt hiervoor🥰🥰 ”

Dit waren de eerste woorden na het weekend. Ik wist niet wat ik kon verwachten hoe ik mij zou voelen. Na dit intense weekend. Maar in een woord wauw. Ik voel mij een ander mens. Het voelt alsof er een rugzak wat ik jaren lang bij me heb gedragen is afgegaan. Als of er ruimte kwam voor mij. En ik er gewoon  mag zijn en vertrouwen heb in het leven en mijzelf. Dit heeft mij heel veel liefde en kracht gegeven. Wat er voor heeft gezorgd dat al mijn lichamelijk klachten weg zijn.

Ik ben heel blij dat ik bij dit proces sarah naast me had staan. En ben erg dankbaar en blij hoe ik me nu voel.

Wil dit iedereen aanraden haha. Is echt een verreiking van mijn leven. Merk zo veeel verschil.
Lots of love, Lisa

Ik begin ineens liefde voelen wat ik niet echt ken, zat er wel maar zat waarschijnlijk diep weggestopt. Ik voel het nu echt stromen en op werk ben wat rustiger net alsof je op een boot relax op doorstroomde rivier drijft. “Laat maar gaan”. Ik heb het gevonden wat ik zocht, wow 💓🥰✨😘💋🥳🥳🙏🏻🍀🍀🍀 Dank je wel allemaal. Ik ben minder snel geïrriteerd of prikkelbaar, echt fijn 🥳 🥰 Zelfs tranen van blijheid wat ik niet ken. En collega’s beginnen normaler met mij om te gaan. Ik kies voor mezelf en dat voelt goed. Ik ben jullie dankbaar 🙏🏻🍀 wens jullie ook goede mooie liefdevolle zelf heldere reis toe.
Ron Maij

Lieve Sarah,
Dank dank voor afgelopen weekend. Mijn hart staat wagenwijd open en ik hebt het gevoel dat ik transparant ben. Ik heb echt veel opgeruimd. Jij gaat nog veel mensen helpen op hun levenspad. Ik vond het mooi om te zien hoe geraakt je was aan het eind van het weekend. Jij bent liefde, wij zijn liefde, alles is één. Ik hou van jou mooi mens.
– Anoniem

Het was een fantastisch weekend en ik ben heel blij dat ik dat met jullie samen heb mogen beleven. We waren snel een hechte groep en die voelde heel veilig. Ik kon daar helemaal mijzelf zijn en mij laten gaan. Heerlijk! Zo had ik mij allang niet meer gevoeld.
Alle workshops die we hebben gedaan voelden goed en werken nu nog steeds door. Er zijn twee dingen die mij het meeste opvielen. In de ademwerkshop van zondagochtend ben ik terug gegaan naar een vorig leven. De man die daar was, mijzelf langeleden, had daar een volle zwarte baard en haar en stond met een zwaard in de hand, hij was erg ontdaan. Ik heb geprobeerd hem naar het licht te laten gaan, in het licht stonden vele mensen die hem wilden verwelkomen, maar ik was er niet zeker van dat hij ook gegaan was.
Tijdens deze workshop heb ik me helemaal laten gaan, ik heb daar liggen te schreeuwen en huilen, wat een opluchting.
In de eindcirkel waren mijn emoties nog steeds heel hoog en heb me daar ook laten gaan, het voelde zo veilig dat ik het kon. Top! De opmerking die Bo daar maakte kwam bij mij binnen als een groot compliment, heel lief van je Bo.
alle andere dingen die in het weekend gebeurd zijn waren goed. Ik had dit niet willen missen. ook het eten was fantastisch, John is een zeer goede kok.
Voor mij is dit weekend zeer zeker voor herhaling vatbaar.
Sarah, je hebt het heel goed gedaan. Je bent een fantastische en lieve vrouw.
Liefs Gert Jan

Afgelopen weekend.. De 3e keer dat ik bij de transformatie bijeenkomst ben geweest. In alle drie de keren andere emoties laten binnenkomen, geaccepteerd en losgelaten🙏🏻
Waardevol! Een mooi cadeau van liefde, rust en puurheid voor en vanuit jezelf.
Telkens fijn om liefdevolle mensen te kunnen en mogen ontmoeten.

De transformatie van dit weekend werkt nog flink door… ik ben moe maar enorm voldaan.
Rust en liefde voor iedereen.. over de hele wereld.. incl. België 😉😊
Ik glimlach, ik ben blij, ik ben tevreden en gelukkig dat er zoveel lieve mensen bestaan.. Met helaas veel woede, verdriet, angsten..
Gelukkig kunnen we elkaar ondersteunen 🙏🏻❤️ en alle andere lieve mensen die er waren.. bedankt 🍀🙏🏻❤️

– Karin van Dijk – van der Zande

Hey lieve Sarah, zoals ik gewend ben had ik eerst een week echt last van vermoeidheid, pijn in mijn kuiten en was zo ongelofelijk moe. Nu gaat het steeds beter, en ik merk dat er weer enorm veel is gebeurd, alsof ik veel lichter ben….ik voel me super 💪 het was fijn om er bij te kunnen zijn, super fijne groep en je had het echt fantastisch geregeld, en het mooie weer was ons gegund. Nogmaals dankjewel voor het mooie weekend, ik ben zo blij dat onze paden ons ergens hebben gekruist!! Jij bent zo sterk in je kwetsbaarheid, zo puur en open, jij bent echt oprecht 1 van de allermooiste ( even los van je prachtige uiterlijk, die gewoon weg adembenemend is) mensen die ik ken 🙏🏻❤️🙏🏻 ben dankbaar voor jou 🙏🏻❤️🙏🏻
Martijn Gerritsen

Zelf had ik de laatste tijd last van veel spanningen. En voelde me helemaal niet happy. Hier wilde ik graag verder mee komen. Ik heb dit weekend de nodige oude frustraties van me af kunnen gooien. De begeleiding door Sarah heb ik ervaren als: open, accepterend, liefdevol en stimulerend. Uitgaande van het nu! Met beide benen op de grond, en ook nog een dosis humor. En als iemand t moeilijk heeft dan is ze er, met volle inzet! En dit is echt mooi… Ik zou dan ook ieder die verder of dieper wil komen met zn / haar gevoel of zichzelf , zeker aanraden een dag of een weekend met Sarah in zee te gaan!
Believe me, miracles can happen!…
– Peter Schoonlingen

bty

INCLUSIEF 2 DAAGSE

 • Vol programma met transformerende healings
 • Vegetarische maaltijden
  Lunchmaaltijd uitgebreid 1x – Avondmaaltijd 2x
 • Onbeperkt gezonde en lekkere tussendoortjes
 • Ayurvedische kruidenthee

EXTRA

 • Yogamat & meditatiekussen zijn aanwezig
 • Zaterdag avond krijg je GRATIS cadeau!
 • Extra: persoonlijke nazorg naar behoefte per mail of telefonisch
 • Extra: GRATIS cadeau na het weekend online groeps meditatie

 

Praktische informatie

Laatste plekken
Nog maar 1 Early Bird ticket
€  425,- particulier *
€ 50,- korting

Overige laatste 2 tickets p.s. € 475,- particulier *

* Lees hieronder voor meer informatie als je zakelijk wilt aftrekken.

Data & tijd: Zaterdag 14 & Zondag 15 Oktober
09:30 – 21:00 & 09:15 – 19:00 (eindtijd kan afwijken)
Locatie: Enschede *
Gratis parkeren

*Exacte locatie ontvang je per mail bij aanmelding

Meld je aan via de onderstaande button.

* Heb jij een eigen onderneming en wil jij het zakelijk aftrekken of mag het via het bedrijf waar je voor werkt op hun naam? Dan is dat mogelijk, excl. BTW. Stuur dit graag in de mail bij aanmelden, dan stuur ik de factuur.
(Particulier geen factuur)

Heb je lichamelijke en emotionele klachten of ben je zwanger? Geef dit van te voren aan zodat we eventueel kunnen overleggen.

Via de mail kan ik tips geven voor een verblijf in de buurt.

Je kunt dit mailen naar info@dichterbijjeik.nl

Bij aanmelden en betaling ga je akkoord met de voorwaarden.
 • Bij betaling ben je verzekerd van de plek.
 • Deelname is op eigen risico, de organisatoren zijn niet aansprakelijk.
 • Klachten, lichamelijke beperkingen, zwangerschap en of medicijngebruik schriftelijk melden bij Sarah, bij twijfel overleggen met een arts.
 • Restitutiebeleid: het geld kan niet worden gerestitueerd. Ook niet vanwege coronamaatregelen/lockdown en niet bij verplaatsen van het evenement.
 • Houd rekening dat coronamaatregelen aangescherpt kunnen worden en/of een lockdown, waardoor dit evenement naar een andere datum verplaatst wordt.

Succes ervaringen
uit heel NL & België

Bedankt voor je liefdevolle woorden, zooo fijn hoe het weekend en de groep aanvoelde. Je bent zo’n prachtmens! 😇
Ik weet al langere tijd dat ik richting coaching wil gaan en dat daar m’n passie ligt. Hierin bij jij zo’n mooie spiegel en voorbeeld voor me. Zo veel warmte, liefde, commitment, power en empathie dat jij hebt ☀️, daar gaat mijn hart ook van zingen.. Wat ben ik blij dat ik je ken! En dat je door bent blijven knokken in de weg terug naar jezelf, zodat we allemaal jouw aanraking 🙏🏼 mogen voelen..( Alhoewel dat gister behoorlijk pijnlijk was 😂)

Ik voel me heel goed! Sta veel meer in m’n kracht, ik voel me helderder, de chaos lijkt uit m’n hoofd te zijn en er is meer rust en zelfliefde voor in de plaats gekomen. 🥰
Nou dat voelt echt zo. Er heeft een verschuiving plaatsgevonden. Was ik na de transformatie dag lange tijd kapot ik voel me zo goed nu. Energieker, meer rust in m’n hoofd, lichter Enz.. Een regelrechte transformatie! 😇❤ Paula

Wauw wat een prachtig weekend was dit! Intens, verrassend, diepgaand🙏 Weer wat dichterbij thuis gekomen!
Een mooie groep, geweldige begeleiding van Sarah Grosman 🌸 Echt een powervrouw die met zoveel liefde, bereidheid en overgave dit heeft weten vorm te geven❤️
Ik had echt niet gedacht dat ik zoveel zou huilen en dat ik dmv aanraking de pijn letterlijk uit mijn lichaam kon schreeuwen.
Voor mij was het echt een waardevol weekend, het heeft me diep geraakt.Wat is uiten toch helend!
Het was kort maar krachtig, en lang genoeg om een mooie verbinding aan te gaan met allemaal mensen die tot aan dit weekend nog onbekend voor me waren!
Enthousiasme voel ik weer als ik dit schrijf🙏 Bedankt allemaal inclusief mezelf😘

– Bart Reus

Het Transformatie Weekend van Sarah. Een fantastische groep mensen die ik voor altijd in mijn hart heb gesloten. Familie! Zoveel (h)erkenning! De tweedaagse startte met een mooie introductie, een oefening die iedereen liet zien hoe we dingen meedragen en vaak ook dezelfde dingen. Ik voelde hoe ik geaccepteerd werd door de groep en hoe de groep ook door mij werd gedragen. Een erg mooi gevoel! Sarah bracht ons doorheen verschillende workshops steeds dichter tot onze essentie, afgewisseld met luchtige momenten waarop we met z’n allen lekker stonden te dansen of aan tafel mochten voor een driesterren vegetarisch maal. Ik voelde me helemaal in mijn sas en ook de locatie was net dat wat je toelaat even dieper te ervaren wat je echt nodig hebt in dit leven… Mijn tweedaagse reis bracht me steeds dichter bij mijn oorsprong, de ouders waarvan ik vond dat ze me niet of te weinig gaven wat ik nodig had, waar ik als ziel zo naar verlangde. Uiteindelijk keek ik hen recht in de ogen en heb ik nu plaats gemaakt voor mildheid en zachtheid, een begrip ook, waar ooit boosheid, frustratie en verdriet leefde… Echt top hoe Sarah ons steeds dichter bij dit diepere helen bracht! Ik ben daar eeuwig dankbaar voor en heb tijdens het weekend fantastisch mooie mensen leren kennen… Liefs

Michel uit België

Het was voor mij heel nieuw en het is een heel bijzonder weekend geworden, het heeft me meer en ook andere dingen gebracht dan ik van tevoren had kunnen bedenken. Ik heb me heel erg gesteund gevoeld door Sarah en ben heel dankbaar voor deze ervaring die nog zeker langere tijd zal doorwerken.
– Christel

Dit weekend wordt gegeven door Transformatie & Innerlijk Kind Coach Sarah Grosman.
Sarah is naast professional ook ervaringsdeskundige. Toen zij 3 maanden oud was. is zij geadopteerd en maakte daarna meerdere trauma’s mee vanaf haar kindertijd. Ze kreeg terugkerende burn-outs en depressies en was afgekeurd voor 7 jaar lang. Ze zag het leven niet meer rooskleurig in, totdat ze ze koos voor vele transformatie en helende processen. Haar roeping als coach kwam tevoorschijn waar zij in mocht stappen:

Zij brengt mensen dichterbij hun IK en op een geheel unieke wijze brengt zij meerdere methoden samen in 1 sessie voor een voelbare transformatie op alle lagen fysiek,mentaal, emotioneel en energetisch.

Volg Dichterbij je Ik op social media

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van trainingen, lezingen, events en artikelen.