Voor Wie – Traject – Tarieven

Coaching begeleiding o.a.

 • Onverwerkte emoties, oude pijn uit kindertijd, trauma’s
 • Burn-out, depressie, leven als zwaar ervaart
 • Terugkerende onrust en ontevredenheid
 • Eenzaamheid, lage energie
 • Weinig of overmatig eten, coping: bijv. veel shoppen
 • PTSS Klachten, angst, paniekaanvallen
 • Belemmerende gedachten en oud (familie) patronen
 • Relatieproblemen, binding/verlatingsangst
 • Liefdesverdriet, loslaten van een ex
 • Willen weten wie je werkelijk bent
 • Hooggevoelig, snel emotioneel worden
 • Rouwverwerking o.a. verlies dierbare/ouders, abortus, verlies baby, miskraam
 • Adoptie, uit pleeggezin
 • Gepest geweest
 • Seksueel misbruik

Alle bovenstaande punten heb ik mensen bij ondersteund om dit te transformeren naar heelwording. Voor een groot deel van deze punten heb ik zelf meegemaakt, waardoor ik jou extra goede begeleiding biedt tijdens de helingsprocessen.

Tarieven

Coaching 1 op 1

€ 75,- incl. BTW per uur

Relatiecoaching

€ 115,- incl. BTW per uur

Skype consult

€ 75,- incl. BTW per uur

Telefonisch consult

€ 12,50,- incl. BTW per 10 min.

Bedrijven
Coaching 1 op 1

€ 85,- excl. BTW
(Op locatie geldt een hoger tarief)
per uur

Voordelen

 • Resultaatgericht: geen lange gesprekken, je gaat vooral doen
 • Geen wachtlijst, binnen 1 á 2 weken afspraak *
 • Vastzetten van vaste dag en tijdstip in overleg *
 • Geen verwijsbrief nodig van de huisarts
 • Praktijk is geopend van ma t/m vrij van 09:00 – 18:00, in overleg vanaf 08:00
 • Bij de eerste sessie krijg je als extra een kosteloos kennismakingsgesprek van 30 min.

* M.u.v. vakantie of omstandigheden

Belangrijk: betaling binnen 7 dagen vanaf factuurdatum. Te laat betaling, zie algemene voorwaarden.
Bij annulering van een afspraak wordt vanaf 48 uur volledig in rekening gebracht.

Voor 1 op 1 Coaching, Relatiecoaching of Traject Healing & Selfcare

Traject Healing & Selfcare

Ben je klaar voor een grote positieve verandering? Voel je aan alles dat het nu tijd wordt om op te staan en te kiezen voor een lichter leven vol liefde en vrijheid? Dit is een exclusief traject waarin je belemmerende oude patronen en gedachten gaat doorbreken. Centraal staat diepe en langdurige verbinding en het cultiveren van zelfliefde en het leren van zelfzorg. Onder begeleiding ga jij jezelf vrij maken van blokkades en oude pijn. Voor een zichtbaar en voelbaar verschil gaan we op dieper niveau werken. Tijdens de sessies worden diep geijkte en verborgen onverwerkte emoties nu echt verwerkt en oude wonden geheeld voor een gebalanceerd leven.

Wil jij ook:

 • Beter naar je gevoelens luisteren en leren omgaan met emoties
 • Diepere verbinding met jezelf – meer zelfliefde
 • Steviger op je eigen plek staan
 • Loslaten wat je vasthoudt en niet meer dient
 • Belemmeringen (o.a. angst) transformeren naar liefde
 • Innerlijke vrijheid – jezelf mogen zijn
 • Passende keuzes maken wat jou gelukkig maakt
 • In het dagelijks leven meer tevredenheid ervaren
 • Lichaam en geest meer verbonden zijn
 • Vermindering van lichamelijke klachten
 • Meer verdieping in je relatie / stabiele relatie aangaan
 • Waardevolle tools om langdurig in verbinding te blijven

De mindset is een klein onderdeel, want de kernoorzaak bevindt vindt zich onder lagen van gedachten, recente gebeurtenissen en beschermingsmechanisme. We gaan op een liefdevolle manier naar de kernoorzaak wat jou blokkeert en je leert verbinding te maken met wie je oorspronkelijk bent, een verborgen deel.

Het leven is niet altijd makkelijk, en hoe blijf je in verbinding bij moeilijke momenten? Dit traject biedt jou zoveel mogelijkheden om jou op maat te begeleiden naar een lichter en vrijer leven om volledig jezelf te zijn en te leven zoals jij het liefste wenst.
Jezelf dragen maakt dat je stevig met beide benen op grond staat. En daar ga we mee aan de slag door diverse krachtige en helende methoden zoals innerlijk werk en lichaamswerk, zodat je van binnenuit kan leven en met compassie de dingen doet. Een leven vol liefde, vertrouwen en vreugde en de wijsheid die je in jezelf ontmoet.

Innerlijk Kind Werk

Je komt in verbinding met wie oorspronkelijk bent en de eenheid in jezelf. Oude pijn, onverwerkte emoties, oude (familie)patronen, ga je doorbreken en loslaten. Dit wordt getransformeerd naar een vrijer en lichter leven. Je komt weer in verbinding met jouw kwaliteiten, eigen(wijs)heid en vreugde!

Transformerend Ademen

Goed ademen is de sleutel naar gezondheid, vitaliteit en meer levensenergie. Ontdek de kracht met Transformerend Ademen hoe jij jezelf vrij maakt van vastzittende onverwerkte emoties en spanningen in je lijf met behulp van je eigen adem. Ervaar de vrijheid in je lichaam en geest.

Gouden Tool

Je leert een waardevolle gouden tool hoe je dichtbij jezelf blijft en in verbinding blijft bij moeilijk momenten. Deze kan je toepassen in je dagelijks leven met als resultaat: een liefdevolle en langdurige verbinding met jezelf en anderen.

We gaan niet voor de quickficks, maar we gaan voor een traject dat jij veel oude dingen gaat loslaten die je onbewust met je meedraagt, wat energie kost en wat jou blokkeert in je doen en laten en hoe jij je het liefst zou willen voelen en leven. Het wordt getransformeerd voor meer lichtheid, liefde en vertrouwen. Dit is een uniek traject waarin je leert hoe je er voor jezelf kan zijn, ook bij moeilijke momenten. Er wordt een basis gecreëerd waar jij verbinding mee kan maken voor een langdurige verbinding.
Je leert hoe je in verbinding blijft zonder er langsheen, overheen te gaan of door te onderdrukken door iets van buitenaf wat uiteindelijk voor dualiteit zorgt.

Je gaat de weg vrij maken zodat jij jouw dromen en doelen kan realiseren met weinig gepieker, te kritisch naar jezelf te zijn, maar vanuit lichtheid, vertrouwen en vol passie!

De coachingsgesprekken zullen meestal kort zijn en we gaan zoveel mogelijk aan de slag met doeltreffende helende methoden en lichaamswerk. Je kunt kiezen uit 3 trajecten. Samen kunnen we afstemmen wat het beste bij jou past en wat jou uitkomt. 

Traject 1 intens *

€ 789,- incl. BTW 2/2,5 mnd. 8 sessies van 1,5 uur incl. 1 á 2 x Ademwerk + huiswerk

Traject 2 intens **

€ 1189,- incl. BTW 3/4 mnd. 12 sessies van 1,5 uur incl. 2 á 3 x Ademwerk + huiswerk

Traject 3 intens ***

€ 2389,- incl. BTW 6/7,5 mnd. 24 sessies van 1,5 uur incl. 5 á 6 x Ademwerk + huiswerk

Tijdens dit traject wordt er een behandelplan op maat gemaakt met jouw doelstelling. We gaan elke week eraan werken en je kunt doorgroeien naar een hoger kwaliteit op ieder gebied van je leven.
Je krijgt elke week huiswerk mee. De sessies worden afgewisseld met Transformerend Ademen. Je wordt begeleidt door gespecialiseerd Ademcoach Ron ten Voorde. Hij heeft al vele mensen begeleidt met waanzinnig resultaat: mensen voelen zich innerlijk en lichamelijk vrij en lichter.

Er wordt voornamelijk gewerkt met Innerlijk Kind werk, Meditaties, Opstellingen en Transformerend Ademen, een unieke gouden combinatie voor diepgaande heling en herstel. Ik wil jou datgene bieden wat jou echt verder in jouw leven brengt. Het heeft mijn leven positief veranderd, waar ik nog steeds profijt aan hebt. Ik geloof dat dit van grote betekenis kan zijn voor vele mensen die bereid zijn om aan zichzelf te willen werken. Voor mensen die graag even ondersteund willen worden, zodat  ze daarna zelf weer kunnen. 

*Optioneel en exclusief zijn yoga, meditatieles, ademcheck + beter leren ademen voor je gezondheid.

Het leven is zo kostbaar en kort, jij kan daar nog meer uithalen door jezelf te verlossen van datgene wat je (onbewust) met je meedraagt waardoor je voor je gevoel zwaarte ervaart, stilstaat, lichamelijke en emotionele klachten of veel tegenslagen hebt.

Als geen ander weet ik hoe moeilijk het leven soms kan zijn, en dat een positieve mindset niet altijd hét antwoord is voor dieper onderliggende kernoorzaken waar je tegenaan loopt. Ik heb al vele helende wegen bewandeld om met ruime professionele kennis, veiligheid en liefde mensen te ondersteunen in hun eigen proces. Jouw gevoel, jouw emotie en kan ik daarom verwelkomen om samen de nieuwe weg te bewandelen.

Heb je al veel hulp gezocht of wil je geen lange zoektocht? Ik bied een totaalpakket aan met dit Traject Healing & Selfcare.

Testimonials

 • Een tijd geleden heb ik meerdere sessies mogen volgen bij Sarah. Ik had last van verschillende trauma's en liep tegen problemen aan om het dagelijks leven. Toen ik voor de eerste keer bij Sarah kwam, voelde ik mij gelijk heel erg welkom. Het is vaak niet makkelijk om aan te geven met wat je problemen zijn, maar bij Sarah ging dit heel natuurlijk. Ik voelde echt oprechte empathie en voelde me ook heel erg begrepen. Je wordt gehoord en gezien voor wie je bent en ze geeft tips over welke healing/methode passend zou zijn voor je. Ook geeft ze adviezen waar je echt wat aan hebt. Sarah zorgt er voor dat je je comfortabel voelt en begeleidt je op een fijne wijze in  meditaties. Dit was soms erg emotioneel, maar vooral heel erg bevrijdend. Ik kan iedereen aanraden om eens een afspraak te maken als je dingen wilt verwerken uit het verleden, je vrijer, lichter wil voelen en op een dieper niveau wil helen. De sessies bij Sarah hebben bij mij echt een transformatie teweeg gebracht. Het blijft natuurlijk een proces, maar ik heb heel veel aan de sessies gehad en heb methodes geleerd die ik ook zelf kan toepassen in mijn dagelijks leven.  Ik heb tijdens een helende meditatie zelfs mijn zielenmissie in mogen zien en wil nu graag scholing gaan volgen om zelf ook mensen te helpen doormiddel van holistische therapie/coaching. Ik ben Sarah erg dankbaar voor haar hulp en kijk positief terug op de sessies.

  Elke
 • Zonder jou; was ik geen stap verder gekomen en was ik stil blijven staan in mijn leven. Sinds jij mij in dit helende proces begeleid, zijn er wonderbaarlijke veranderingen gaande, in mijn familie, maar nog meer in mijzelf. Dankjewel voor jouw hartelijkheid, liefde, geduld, advies, Inzichten en oprechtheid. Door al deze ervaringen (sessies) met jou, is mijn leven nu al een stuk vreugde en liefde voller dan voorheen. Dankjewel Lieve Sarah. God Bless You!!!

  Ollie
 • Natuurlijk was er een drempel om hier aan te beginnen, wat zou ik tegenkomen, wat zou er bovenkomen, en wat zou opnieuw pijn doen of misschien nog het ergste, waar zou ik me opnieuw voor schamen?........ Maar Sarah geeft me een veilig gevoel, het is oké en we kunnen werken om weer met jezelf in contact te komen......... En dat is zo fijn, al het oude is niet meer geparkeerd, maar onder ogen geweest, gevoeld en uit mijn systeem.....en ik voel me vrijer dan ooit, blijer dan ooit en evenwichter...ik dans weer, volg mijn passies en stap voor stap kom ik weer terug....bij mij... Voor iedereen die net als ik, voor een drempel staat, om hiermee te beginnen, kan ik alleen maar zeggen....probeer het gewoon, doe het gewoon!! Deze fantastische vrouw en prachtig mens kan je zo fijn helpen om het mooiste te worden dat je ooit kunt zijn......jezelf!!

  Martijn Gerritsen
 • Nadat ik in de zomer had deelgenomen aan het transformatie weekend, besloot ik om met Sarah via online sessies te proberen mijn plekje in mijn familiesysteem terug te vinden. Veel van de dingen die ik in mijn leven mee droeg vonden hun oorsprong in mijn jeugd. En in die jeugd vond ik misschien niet altijd wat ik nodig had in het gezin waarin ik opgroeide. Het kwam ook door het transformatie weekend dat ik begon in te zien hoe ook mijn ouders en zelfs grootouders hun eigen last te dragen hadden. Meer zelfs het begon te dagen hoe bepaalde dingen die me vaak wat te veel tegen hielden in mijn leven, werden over gedragen van mijn grootouders op mijn ouders en zo verder op mezelf. En ik was ze ook op mijn kinderen aan het overdragen. Maar, genoeg! Tijd om deze cirkel te doorbreken, bewust te worden van deze ‘foute’ energieën en dit familie drama te beëindigen. De online sessie zelf verliep eigenlijk heel gemakkelijk via mijn portable. Sarah weet de verschillende stappen heel goed te begeleiden en in no time voelde ik de energieën van mijn familiesysteem aan. Ze stelt de juiste vragen en helpt je om de dingen in het juiste perspectief te plaatsen. Ik heb voor het eerst (energetisch) contact gevoeld met mijn beide grootvaders, die ik nooit gekend heb. Ook mijn ouders heb ik duidelijk kunnen aanvoelen en heel wat onduidelijkheid uit mijn jeugd kreeg nu een plekje, zodat ik aan het einde mijn echte plaats kon innemen. Helemaal fijn was te voelen hoe ook mijn ouders vrede hebben gevonden in deze veranderde energie. Ik voelde zelfs hun steun, de spreekwoordelijke hand op mijn schouders... Heerlijk!

  Michel Geudens
 • Lieve Sarah, als eerste wil ik jou heel graag bedanken voor jou toewijding en jou prachtige ZIJN bij alles wat jij voor mij hebt betekend tijdens en na de innerlijk kind sessies. Ik heb prachtige sessies bij jou mogen volgen die mij dichter bij mijn eigen ZIJN hebben gebracht. Zelfs na de sessies als ik thuis was en nog iets wilde vragen of ergens tegenaan liep dan heb ik mij altijd enorm gesteund gevoeld door jou. Met liefde en dankbaarheid voor wat ik geleerd heb deel ik graag mijn ervaring hierover omdat ik het andere mensen ook zo gun dichterbij zichzelf te komen. Mijn ervaring met de reguliere hulpverlening is dat er veelal oplossingsgericht gewerkt werd aan de hand van het voeren van veel, heel veel gesprekken. De handvaten die ik daar aangereikt heb gekregen kwamen vooral vanuit het nadenken over oplossingen en niet vanuit het voelen wat er bij mij past/hoort. Na het lezen van jou website was mijn eerste reactie: Ja, daar wil ik naartoe! Een intake gesprek was snel gemaakt en toen ik groen licht kreeg vanuit de gemeente om via een re-integratie traject innerlijk kind sessies te gaan volgen kon ik gaan beginnen. Tijdens de sessies heb ik vooral geleerd om terug te komen in mijn voelen en daarbij werden emoties van verdriet, kwaadheid en machteloosheid geraakt. Ik was altijd gewend om deze gevoelens weg te drukken omdat ik dacht dan gaan ze vast wel weg maar niets is minder waar. Ze blijven in je lijf aanwezig en dat zorgde voor blokkades in mijn energiestroom. Met behulp van innerlijk kind sessies heb ik geleerd door in mijn lijf deze gevoelens toe te laten, er naar te luisteren, te omarmen en te accepteren dat ze bij mij horen. En dat brengt rust. Voelen dat je mag ZIJN met alles wat er is en wat bij je hoort en dat, dat goed is heeft mij krachtiger en zekerder gemaakt. Het heeft er bij mij toe geleid dat ik inmiddels weer een betaalde baan heb waar ik ontzettend veel voldoening uithaal.

  Miranda
 • Lieve Sarah en mede ‘transformers’  wat mooi verwoord!!!! Ik heb er nog steeds geen woorden voor… ik voel alleen maar intense dankbaarheid voor jouw aanwezigheid, hulp, assistentie, support en licht en het zo ongelooflijke respect liefde en oordeelloos kunnen zijn (en doen). En kracht, warmte, liefde, ruimte, rust, geduld. Zoveel los willen maar door jullie ook kunnen en mogen loslaten en zelfs nog meer! Door deze setting konden ook mijn diepste pijnen, angsten, trauma’s, etc etc naar boven komen. En dat van generaties voor mij… Dit valt niet te omschrijven; dit is ervaren en jezelf compleet oordeelloos en verwachtingsvrij open stellen; met nieuwsgierigheid alles wat zich aandient verwelkomen er door heen gaan en loslaten.

  Henrike Siebers
 • Het universum bracht me bij Sarah en daar ging ik in een persoonlijke sessie op zoek naar wat mijn innerlijke kind me eigenlijk wil vertellen. Waar ik op voorhand naast enorm nieuwsgierig was, voelde ik ook wel de scepsis vanuit m’n eigen nuchterheid, Sarah wist me al snel zo vertrouwd te voelen dat ik vol en open meeging in deze reis met Sarah als “reisleidster”. Het was best confronterend, met mezelf, en ook in de richting die ik af en toe niet in durfde te slaan, Sarah voelt dat haarfijn aan en blijft enorm scherp in haar begeleiding en dat dwong me om nog eerlijker naar mezelf te zijn, nog opener en vooral terug naar m’n hart, uit de pijn en m’n innerlijke kind weer voelen, omarmen, terug naar de warmte en de liefde.. Tegelijk ook integer daaraan zijn en eerlijk naar de buitenwereld op een manier die bij mij past, naar mezelf, naar authenticiteit, eerlijk hard, en ook 100% naar m’n hart. Sarah is enorm professioneel en krachtig in haar rol, wat me vooral raakt is het vertrouwen dat ze verdient doordat je Sarah’s zuivere intentie en liefde voor haar vak voelt. De sessie zelf was best pittig en ja er vloeiden ook tranen, tegelijk voelde ik me gaandeweg steeds meer bevrijd en dichter bij mezelf, de inzichten en gevoel bleven na deinen en ook de dagen erna werkte het door bij m’n onderbewuste en voelde ik, en voel nog steeds, de kracht, de rust en tegelijk de liefde en erkenning van m’n innerlijke kind en da’s een enorm cadeau om deze te mogen zijn.. Diepe dank Sarah, liefde ❤

  Anoniem Transformatie Trainer
 • Ik ben sinds de Transformatie dag verlost van mijn schuldgevoelens. Het altijd moeten oplossen van andermans problemen was bij mij van binnen zo dwingend aanwezig m’n hele leven. Ik heb die dag ervaren en gevoeld ,maar ook doorleefd en teruggegeven ,dat dit niet van mij was maar van mijn beide ouders. Zo ben ik opgevoed door hen, wat mij als kind heeft doen leren zwijgen en aanpassen, vanzelfsprekend. Bij jou heb ik mezelf teruggevonden, mezelf getroost en omarmd en aanvaard als verstopt en doodsbang kind. Ook heb ik deze last teruggegeven aan m’n ouders. Nu voel ik mij compleet, voor mij geen angst meer. Een volwaardige volwassen vrouw, die in haar kracht staat en ook haar gevoelens laat zien. Omdat ik mijzelf nu op de eerste plaats heb gezet van binnenuit, is dat mijn prioriteit geworden. Ik voel rust, tevredenheid, geen reddersgedrag meer. Dat geeft zoveel ruimte voor mezelf. Mijn sluimerende angst elke dag is verdwenen, ik heb bij jou deze in de ogen gekeken en overwonnen met m’n kleine ik. Dat was heel erg zwaar. Zo samen ga ik verder met m’n leven. Ik wil jou bedanken, jij hebt mij gegeven wat therapeuten niet is gelukt met praten. Een cadeau voor t leven, dankjewel voor jou en jouw gave om mensen zo te kunnen helpen. Groet, ❤❤❤

  Anoniem
 • Als Haptotherapeut en yoga docent wordt ik begeleid en gecoacht door Sarah. Voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling begeleidt Sarah mij op afstand via Skype met innerlijk kind healing om zo oude patronen en bepaalde energieën los te laten. Sarah is er volledig voor jou en dat voelt heel nabij, vertrouwd en veilig. Er is geen afstand tussen ons door de Skype computer, omdat Sarah helemaal present aanwezig en precies doorleefd en doorvoeld wat jij nodig hebt. Wil je jezelf ontwikkelen en een laagje dieper in contact komen met jezelf dan ben je bij Sarah op de juiste plek. Liefdevol, open en respectvolle coach waarin jij jezelf weer helemaal mag ontdekken samen met je innerlijk kind. 🙏🏻 Dankjewel Sarah 💓Lesley Pasveer

  Lees meer

  Lesley Pasveer Haptotherapeut en yoga docent
 • Zelf had ik de laatste tijd last van veel spanningen. En voelde me helemaal niet happy. Hier wilde ik graag verder mee komen. Ik heb dit weekend de nodige oude frustraties van me af kunnen gooien. En ben ik ook tot dieper inzicht gekomen over wat er bij mij gebeurd.  De spanningen die ik ervaar is t gevolg van t onderdrukken van gevoelens. T gevoel is de kern van wat in ons “Leven”… is.  Als dit vervelende, pijnlijke, of frustrerende gevoelens zijn  heb ik dus de neiging om die “af te knijpen”. Ze niet willen zien.  Echter, t leven in ons is zo krachtig, t laat zich niet afknijpen. T resultaat : gespannenheid…  Als dit zo een tijd voort duurt ga je zonder meer toe naar wat dan genoemd wordt : een burn-out. De les die ik er uit geleerd heb is : Wil je “gezond” worden / blijven dan ontkom je er niet aan om ook de vervelende, pijnlijke of frustrerende gevoelens onder ogen te zien en te accepteren!...   De begeleiding door Sarah heb ik ervaren als:  open, accepterend, liefdevol en stimulerend.  Uitgaande van het nu!  Met beide benen op de grond, en ook nog een dosis humor. En als iemand t moeilijk heeft dan is ze er, met volle inzet!  En dit is echt mooi… Ik zou dan ook ieder die verder of dieper wil komen met zn / haar gevoel of zichzelf , zeker aanraden een dag of een weekend met Sarah in zee te gaan! Belief me, miracles can happen!..

  Lees meer

  Peter Schoonlingen

Het voordeel van het Traject Healing & Selfcare, is dat je gefocust blijft op jouw doel en je tijd voor jezelf maakt. Het is een investering voor nu en de toekomst, omdat je veel gaat loslaten wat je niet meer dient en niet meer mee hoeft te nemen “in je rugzak”. Daarnaast krijg je waardevolle tools hoe je dichtbij jezelf blijft wat je in je verdere leven kan toepassen.

In overleg kan Traject Healing & Selfcare in termijnen betaald worden. Voor bedrijven excl. BTW. Voor meer informatie over de inhoud van dit traject neem contact op met Sarah Grosman.

Wil jij verandering in leven? Een vrijer, lichter en liefdevol leven? Je kan ook telefonisch contact opnemen met Sarah Grosman voor meer informatie 0628546107