Voor Wie – Traject – Tarieven

Coaching begeleiding o.a.

 • Onverwerkte emoties, oude pijn uit kindertijd, trauma’s
 • Burn-out, depressie, leven als zwaar ervaart
 • Terugkerende onrust en ontevredenheid
 • Eenzaamheid, lage energie
 • Weinig of overmatig eten, coping: bijv. veel shoppen
 • PTSS Klachten, angst, paniekaanvallen
 • Belemmerende gedachten en oud (familie) patronen
 • Relatieproblemen, binding/verlatingsangst
 • Liefdesverdriet, loslaten van een ex
 • Willen weten wie je werkelijk bent
 • Hooggevoelig, snel emotioneel worden
 • Rouwverwerking o.a. verlies dierbare/ouders, abortus, verlies baby, miskraam
 • Adoptie, uit pleeggezin
 • Gepest geweest
 • Seksueel misbruik

Alle bovenstaande punten heb ik mensen bij ondersteund om dit te transformeren naar heelwording. Voor een groot deel van deze punten heb ik zelf meegemaakt, waardoor ik jou extra goede begeleiding biedt tijdens de helingsprocessen.

Tarieven

Coaching 1 op 1

€ 75,- incl. BTW per uur

Relatiecoaching

€ 115,- incl. BTW per uur

Skype consult

€ 75,- incl. BTW per uur

Telefonisch consult

€ 12,50,- incl. BTW per 10 min.

Bedrijven
Coaching 1 op 1

€ 85,- excl. BTW
(Op locatie geldt een hoger tarief)
per uur

Voordelen

 • Resultaatgericht: geen lange gesprekken, je gaat vooral doen
 • Geen wachtlijst, binnen 1 á 2 weken afspraak *
 • Vastzetten van vaste dag en tijdstip in overleg *
 • Geen verwijsbrief nodig van de huisarts
 • Praktijk is geopend van ma t/m vrij van 09:00 – 18:00, in overleg vanaf 08:00
 • Bij de eerste sessie krijg je als extra een kosteloos kennismakingsgesprek van 30 min.

* M.u.v. vakantie of omstandigheden

Belangrijk: betaling binnen 7 dagen vanaf factuurdatum. Te laat betaling, zie algemene voorwaarden.
Bij annulering van een afspraak wordt vanaf 48 uur volledig in rekening gebracht.

Voor 1 op 1 Coaching, Relatiecoaching of Traject Healing & Selfcare

Traject Healing & Selfcare

Ben je klaar voor een grote positieve verandering? Voel je aan alles dat het nu tijd wordt om op te staan en te kiezen voor een lichter leven vol liefde en vrijheid? Dit is een exclusief traject waarin je belemmerende oude patronen en gedachten gaat doorbreken. Centraal staat diepe en langdurige verbinding en het cultiveren van zelfliefde en het leren van zelfzorg. Onder begeleiding ga jij jezelf vrij maken van blokkades en oude pijn. Voor een zichtbaar en voelbaar verschil gaan we op dieper niveau werken. Tijdens de sessies worden diep geijkte en verborgen onverwerkte emoties nu echt verwerkt en oude wonden geheeld voor een gebalanceerd leven.

Wil jij ook:

 • Beter naar je gevoelens luisteren en leren omgaan met emoties
 • Diepere verbinding met jezelf – meer zelfliefde
 • Steviger op je eigen plek staan
 • Loslaten wat je vasthoudt en niet meer dient
 • Belemmeringen (o.a. angst) transformeren naar liefde
 • Innerlijke vrijheid – jezelf mogen zijn
 • Passende keuzes maken wat jou gelukkig maakt
 • In het dagelijks leven meer tevredenheid ervaren
 • Lichaam en geest meer verbonden zijn
 • Vermindering van lichamelijke klachten
 • Meer verdieping in je relatie / stabiele relatie aangaan
 • Waardevolle tools om langdurig in verbinding te blijven

De mindset is een klein onderdeel, want de kernoorzaak bevindt vindt zich onder lagen van gedachten, recente gebeurtenissen en beschermingsmechanisme. We gaan op een liefdevolle manier naar de kernoorzaak wat jou blokkeert en je leert verbinding te maken met wie je oorspronkelijk bent, een verborgen deel.

Het leven is niet altijd makkelijk, en hoe blijf je in verbinding bij moeilijke momenten? Dit traject biedt jou zoveel mogelijkheden om jou op maat te begeleiden naar een lichter en vrijer leven om volledig jezelf te zijn en te leven zoals jij het liefste wenst.
Jezelf dragen maakt dat je stevig met beide benen op grond staat. En daar ga we mee aan de slag door diverse krachtige en helende methoden zoals innerlijk werk en lichaamswerk, zodat je van binnenuit kan leven en met compassie de dingen doet. Een leven vol liefde, vertrouwen en vreugde en de wijsheid die je in jezelf ontmoet.

Innerlijk Kind Werk

Je komt in verbinding met wie oorspronkelijk bent en de eenheid in jezelf. Oude pijn, onverwerkte emoties, oude (familie)patronen, ga je doorbreken en loslaten. Dit wordt getransformeerd naar een vrijer en lichter leven. Je komt weer in verbinding met jouw kwaliteiten, eigen(wijs)heid en vreugde!

Transformerend Ademen

Goed ademen is de sleutel naar gezondheid, vitaliteit en meer levensenergie. Ontdek de kracht met Transformerend Ademen hoe jij jezelf vrij maakt van vastzittende onverwerkte emoties en spanningen in je lijf met behulp van je eigen adem. Ervaar de vrijheid in je lichaam en geest.

Gouden Tool

Je leert een waardevolle gouden tool hoe je dichtbij jezelf blijft en in verbinding blijft bij moeilijk momenten. Deze kan je toepassen in je dagelijks leven met als resultaat: een liefdevolle en langdurige verbinding met jezelf en anderen.

We gaan niet voor de quickficks, maar we gaan voor een traject dat jij veel oude dingen gaat loslaten die je onbewust met je meedraagt, wat energie kost en wat jou blokkeert in je doen en laten en hoe jij je het liefst zou willen voelen en leven. Het wordt getransformeerd voor meer lichtheid, liefde en vertrouwen. Dit is een uniek traject waarin je leert hoe je er voor jezelf kan zijn, ook bij moeilijke momenten. Er wordt een basis gecreëerd waar jij verbinding mee kan maken voor een langdurige verbinding.
Je leert hoe je in verbinding blijft zonder er langsheen, overheen te gaan of door te onderdrukken door iets van buitenaf wat uiteindelijk voor dualiteit zorgt.

Je gaat de weg vrij maken zodat jij jouw dromen en doelen kan realiseren met weinig gepieker, te kritisch naar jezelf te zijn, maar vanuit lichtheid, vertrouwen en vol passie!

De coachingsgesprekken zullen meestal kort zijn en we gaan zoveel mogelijk aan de slag met doeltreffende helende methoden en lichaamswerk. Je kunt kiezen uit 3 trajecten. Samen kunnen we afstemmen wat het beste bij jou past en wat jou uitkomt. 

Traject 1 intens *

€ 789,- incl. BTW 2/2,5 mnd. 8 sessies van 1,5 uur incl. 1 á 2 x Ademwerk + huiswerk

Traject 2 intens **

€ 1189,- incl. BTW 3/4 mnd. 12 sessies van 1,5 uur incl. 2 á 3 x Ademwerk + huiswerk

Traject 3 intens ***

€ 2389,- incl. BTW 6/7,5 mnd. 24 sessies van 1,5 uur incl. 5 á 6 x Ademwerk + huiswerk

Tijdens dit traject wordt er een behandelplan op maat gemaakt met jouw doelstelling. We gaan elke week eraan werken en je kunt doorgroeien naar een hoger kwaliteit op ieder gebied van je leven.
Je krijgt elke week huiswerk mee. De sessies worden afgewisseld met Transformerend Ademen. Je wordt begeleidt door gespecialiseerd Ademcoach Ron ten Voorde. Hij heeft al vele mensen begeleidt met waanzinnig resultaat: mensen voelen zich innerlijk en lichamelijk vrij en lichter.

Er wordt voornamelijk gewerkt met Innerlijk Kind werk, Meditaties, Opstellingen en Transformerend Ademen, een unieke gouden combinatie voor diepgaande heling en herstel. Ik wil jou datgene bieden wat jou echt verder in jouw leven brengt. Het heeft mijn leven positief veranderd, waar ik nog steeds profijt aan hebt. Ik geloof dat dit van grote betekenis kan zijn voor vele mensen die bereid zijn om aan zichzelf te willen werken. Voor mensen die graag even ondersteund willen worden, zodat  ze daarna zelf weer kunnen. 

*Optioneel en exclusief zijn yoga, meditatieles, ademcheck + beter leren ademen voor je gezondheid.

Het leven is zo kostbaar en kort, jij kan daar nog meer uithalen door jezelf te verlossen van datgene wat je (onbewust) met je meedraagt waardoor je voor je gevoel zwaarte ervaart, stilstaat, lichamelijke en emotionele klachten of veel tegenslagen hebt.

Als geen ander weet ik hoe moeilijk het leven soms kan zijn, en dat een positieve mindset niet altijd hét antwoord is voor dieper onderliggende kernoorzaken waar je tegenaan loopt. Ik heb al vele helende wegen bewandeld om met ruime professionele kennis, veiligheid en liefde mensen te ondersteunen in hun eigen proces. Jouw gevoel, jouw emotie en kan ik daarom verwelkomen om samen de nieuwe weg te bewandelen.

Heb je al veel hulp gezocht of wil je geen lange zoektocht? Ik bied een totaalpakket aan met dit Traject Healing & Selfcare.

Testimonials

 • Sarah heeft me dichterbij mezelf gebracht. Voorafgaand aan het coachtraject met Sarah voelde ik veel onrust en onvrede in mezelf. Ook mijn relatie verliep niet goed. De innerlijke kind meditaties hebben me veel nieuwe inzichten en heling gebracht. Door de gesprekken met Sarah kon ik op een andere manier naar mijzelf en naar mijn relatie kijken. Ze heeft mij meer in contact gebracht met mijn gevoel en ik kan er beter naar luisteren. Ik voel nu veel meer rust en eenheid in mijzelf doordat ik makkelijker contact kan maken met de behoeftes van mijn innerlijke kind.

  Lieke Klaas
 • Nadat ik een innerlijk kind meditatie heb gedaan bij Sarah, had ik het gevoel dat ik iets heb losgelaten. Een oud stuk kindpijn dat nog ergens verschuilt in mijn hart opgeslagen lag. De meditatie werd liefdevol en aandachtig begeleid en ik voelde me de hele sessie veilig en op me gemak. Sarah's liefdevolle aanwezigheid en haar woorden waren de juiste ondersteuning om dieper in mezelf te kunnen zakken en in contact te komen met mijn kindpijn. Dankjewel voor de mooie sessie die mij ondersteunde om nog meer in mijn kracht te komen als volwassen man, zoon en vader van mijn kinderen.

  Arnoud
 • De sessies hebben me meer zelfbewustzijn en zelfvertrouwen gegeven. Dankzij Sarah sta ik nu sterker in mijn schoenen en kan ik mijn gevoelens uiten op een manier waardoor de ontvanger ze op de juiste manier accepteert. Ook heb ik met mijn partner sessies bijgewoond en zijn we er samen sterker en meer verbonden met elkaar uitgekomen.

  Anoniem UWV Medewerker
 • Ik wil je nogmaals bedanken voor de waardevolle ontmoeting gisteren en de geweldige sessie die jij mij hebt gegeven over mijn kinds pijn/angst. Wat doe jij dit werk ongelofelijk puur en passievol, ik voelde aan alles dat je dit doet vanuit ervaring en niet allemaal vanuit boekenwijsheid! Dat is een grote kracht Sarah!! Bedankt🙏🙏

  Jerome Karssens Ademcoach
 • Ik was benieuwd naar de ontmoeting met mijn innerlijk kind. De reis kon ik aangaan omdat ik mij goed en veilig voelde bij Sarah. De heldere, zachte maar ook zekere stem voerde mij al snel naar mijn Innerlijk Kind. De woorden die Sarah zei, waren precies de juiste en ook in de juiste snelheid, ik kon helemaal mee in deze bijzondere innerlijke reis. Wat was het fijn daar samen te zijn:  Ik en mijn innerlijk kind, heb antwoord en bevestiging gekregen op een vraag. Erna voelde ik me heerlijk rustig, vredig en vol liefde. Sarah is een jonge, maar doorleefde, zeer wijze vrouw die weet waar ze mee bezig is. Je bent in liefdevolle en professionele handen bij haar. Ik zal mensen zeker aanraden bij haar Innerlijk Kind werk te gaan doen.

  Elly Groot Yoga, Adem, Meditatie
 • In een belangrijke periode in mijn leven ben ik voor een innerlijk kind sessie naar Sarah gegaan. Zo geweldig om te voelen wat de methode die Sarah gebruikt teweeg brengt! De ontspannende meditatie heeft er in mijn geval voor gezorgd dat mijn innerlijk kind en mijn innerlijke ouder elkaar eindelijk onvoorwaardelijk in de armen hebben kunnen sluiten. Het was zeer ontroerend om te ervaren hoe het kind en de ouder als het ware samensmelten om samen verder op pad te kunnen gaan!

  Rieke Poffers
 • Ik heb bij Sarah innerlijk kind meditatie mogen doen. Sarah heeft een aangename rust over haar. Ik voel me direct op mijn gemak. Vooraf aan de meditatie is een inleidend gesprek en weet je wat er komen gaat. Sarah helpt je op weg bij een ontdekkingstocht om contact te maken met je jonge ik. Natuurlijk heeft iedereen zijn of haar jeugd anders beleefd. Ze geeft je alle ruimte om te ontdekken, maar voelt altijd dichtbij. Dat is de kracht van Sarah. Haar ruime ervaring en begrip zorgt ervoor dat ze jou niet kwijt raakt op de ontdekkingstocht. Ze weet precies de juiste balans te vinden tussen zelf ontdekken en momenten waarin het beter is om nieuwe wegen in slaan. Ze creëert een sfeer waar het juist fijn is om dit met haar te doen. Bedankt Sarah voor deze sessie.

  Bart van den Boogaard ICT
 • De innerlijk kind meditaties van Sarah helpen me om de deur naar mijn binnenwereld open te zetten. Iedere keer kom ik een ander stukje van mezelf tegen wat me helpt om dingen te verwerken en dichter bij mijn eigen kern te komen. De meditaties zijn daardoor een bijzondere en helende ervaring voor me, iedere keer weer!

  Lisa van der Voorst
 • Ik liep al een tijdje met heel veel emoties rond die telkens weer terug kwamen. Diep van binnen wist ik wel dat deze te maken hadden met weggestopte angsten en verlangens uit mijn jeugd. Gerelateerd aan een trauma (scheiding van mijn ouders) uit het verleden. Op een gegeven moment werden de emoties weer zo groot dat ik niet anders kon dan op zoek gaan naar iemand die mij hiermee kon helpen. Vanaf het begin dat ik bij haar thuis kwam stelde Sarah mij erg op haar gemak. Ze was voorafgaand aan de sessie een en al luisterend oor en verdiept zich direct in de situatie/probleem en leeft met je mee. Dit stelde mij erg op mijn gemak waardoor ik echt het gevoel had dat ze begreep waar ik mee zat. En vooral, waar het op 'vast' zat ...

  Lees meer

  Anoniem Sieradenmaker
 • En dan is het moment daar, en heb je na alle soulsearch genoeg van eigenlijk toch weer dezelfde strijd in je, waarbij dat laatste stuk maar steeds weer terug komt, als een soort ongrijpbare drempel waar je tegenaan blijft lopen en je diep van binnen helemaal klaar mee wilt zijn..maar je weet maar niet hoe en waar deze zit. Het universum bracht me bij Sarah en daar ging ik in een persoonlijke sessie op zoek naar wat mijn innerlijke kind me eigenlijk wil vertellen. Waar ik op voorhand naast enorm nieuwsgierig was, voelde ik ook wel de scepsis vanuit m’n eigen nuchterheid, Sarah wist me al snel zo vertrouwd te voelen dat ik vol en open meeging in deze reis met Sarah als “reisleidster” ...

  Lees meer

  Anoniem Transformatie Trainer

Het voordeel van het Traject Healing & Selfcare, is dat je gefocust blijft op jouw doel en je tijd voor jezelf maakt. Het is een investering voor nu en de toekomst, omdat je veel gaat loslaten wat je niet meer dient en niet meer mee hoeft te nemen “in je rugzak”. Daarnaast krijg je waardevolle tools hoe je dichtbij jezelf blijft wat je in je verdere leven kan toepassen.

In overleg kan Traject Healing & Selfcare in termijnen betaald worden. Voor bedrijven excl. BTW. Voor meer informatie over de inhoud van dit traject neem contact op met Sarah Grosman.

Wil jij verandering in leven? Een vrijer, lichter en liefdevol leven? Je kan ook telefonisch contact opnemen met Sarah Grosman voor meer informatie 0628546107