Trainingen & Lezingen

“We kunnen het verleden niet veranderen, we kunnen nu wel voor verandering kiezen”

Al vanaf jongs af aan stond Sarah voor allerlei uitdagingen in het leven waardoor zij terugkerende burn-out en depressie kreeg. Ze voelde veel onrust en ontevredenheid.
Haar levenslessen en helingsprocessen leerde haar een belangrijke boodschap en dit heeft haar zoveel goeds gebracht dat ze dit aan zoveel mogelijk mensen wil uitdragen via workshops, lezingen en cursussen voor een nog mooiere wereld.

Verdieping & Verbinding

20191210_204310

Transformatie & Healing weekend
6,7 en 8 maart 2020

Ervaar hoe je in zo’n korte tijd, samen naar THE NEXT LEVEL gaat voor een diepe verandering in jezelf en jouw leven.
Dit is hét weekend om belemmeringen los te laten en een diepe vorm van vrijheid en verbinding te ervaren om nog dichterbij jezelf te komen.

LAATSTE EARLY BIRD TICKETS, over de helft al volgeboekt.
Meld je snel aan.

release-receive-event-zen

A NEW DAY – Transformatie Event
Zondag 15 maart

In deze kerk gaat het gebeuren, diep transformerend werk door middel van unieke helende methoden die samenkomen zodat jij je een stuk lichter voelt, vol inzichten en liefdevolle verbinding met jezelf en anderen.
Ervaar wat onmogelijk lijkt, toch mogelijk is: in 1 dag blokkades, emotionele/fysieke pijn los te laten voor een vrijer leven.

Er zijn nog Early Bird tickets dus wees er snel bij.

innerlijk-kind

Workshop Verwelkom je Innerlijk Kind
Herhaling januari 2019, definitieve datum komt

Wie was jij als kind? Een kind weet diep van binnen heel goed wat hij/zij nodig hebt. Door stress, pijnlijke gebeurtenissen zijn we steeds meer verwijdert van wie we oorspronkelijk zijn. Tijdens de workshop ontdek je het kind in jezelf en leer je jezelf te geven wat je nodig hebt. O.a. meditatie, bewustzijn methoden en opstellingen.

*Blokken

Lezing Voorkom een Burn-out en Depressie
September/Oktober 2019

Sarah is naast coach ook ervaringsdeskundige, al op vroege leeftijd kreeg zij meerdere burn-outs en meerdere depressies. Ze deelt met jou wat haar geholpen heeft om geen terugval meer te krijgen en hoe je het kan voorkomen.
Een lezing vol inspiratie en inzichten, gecombineerd met praktische tips die je alledaags kan toepassen voor een bewuster leven om stress te verlagen en je gezondheid en tevredenheid te verhogen.

 • Sarah raakt precies die snaar die jij nodig hebt om jezelf opnieuw te leren ontdekken en helpt mensen op die manier met inzichten waarom ze soms vastlopen. Zeer verhelderend, want dit brengt je weer dichter bij jezelf als we onszelf zijn verloren.

  Peter Kopp
 • Sarah heeft op een intrigerende wijze haar publiek meegenomen naar het innerlijke kind dat in ons leeft.  Aan de hand van praktische voorbeelden kon ik haar verhaal zonder moeite mijn eigen maken. Eenmaal op het podium zie je dat Sarah straalt in haar verhaal en dit met volle overtuiging, kracht en liefde weet over te brengen. Tegelijkertijd weet zij ook voldoende rust te brengen, wat het publiek de mogelijkheid geeft om het verhaal op zichzelf te reflecteren.  

  Marcus
 • Een overtuigende spreekster die vanuit haar eigen ervaring een stukje bewustwording bij mensen overbrengt. Ze doet dit op een hele mooie manier waarbij het publiek direct aangezet wordt om over zichzelf na te denken.

  Maarten Frielink
 • Heb de lezing als heel aangenaam ervaren. Het was helder en duidelijk hoe je sprak. Het kwam letterlijk bij mij naar binnen werd er door geraakt. Tevens gaf het me een soort energie boost welkom gevoel.  

  Nicole Wiggers
 • Met een rustige, bijzonder aangename stem, neemt Sarah je mee op een meditatieve reis in jezelf. Je vergeet bijna dat het je gevoel het heeft overgenomen van het denken. Hierdoor kom je al snel bij een stukje in jou dat het daglicht mag zien. Vanuit dat punt ga je samen verder op ontdekkingstocht, waarbij de zachtheid waarmee Sarah dat doet, jou zal aansporen om nog een stukje verder te gaan.

  Wim Velthuis
 • Sarah is heel zelfbewust en gaat uit van haar eigen kracht. Door zich kwetsbaar op te stellen weet ze een belangrijk stukje vertrouwen te winnen. Ze is een heel intuïtief persoon die heel goed kan aanvoelen hoe zij een goede verbinding met iemand kan krijgen om je vervolgens mee te nemen op een innerlijke reis.

  Anoniem Engineer
 • Op de lezing die ik bij mocht wonen wist Sarah mij op haar eigen aansprekende manier te boeien en inspireren. Door de openheid over haar eigen levenservaringen kon ik makkelijk aansluiting vinden in haar onderbouwing.

  Ron
 • Fijn en helder vertelt Sarah over het bewustzijn. Ze neemt je mee op reis naar je eigen innerlijke pure zelf. Hoe lichaam en geest met elkaar verbonden zijn met elkaar.

  Sander Hofstede
 • Herkenning, erkenning, er mogen zijn.. Zowel ik als mijn innerlijke kind. Oud zeer onder de juiste begeleiding en in eigen vrijheid verwerken. Een absoluut cadeau voor jezelf.

  Jennifer Deelstra

Wil je een training of lezing bijwonen?

Ook voor jouw evenementen, retraites, workshops, trainingen te boeken.

Neem gerust contact op met Sarah Grosman info@dichterbijjeik.nl of 0628546107

Telefonisch bereikbaar ma t/m vrij 09:00 – 18:00

Volg Dichterbij je Ik op social media

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van trainingen, lezingen, events en artikelen.