Trainingen & Lezingen

“We kunnen het verleden niet veranderen, we kunnen nu wel de verandering zelf zijn”

Al vanaf jongs af aan stond Sarah voor allerlei uitdagingen in het leven waardoor zij terugkerende burn-out en depressie kreeg. Ze voelde veel onrust en ontevredenheid.
Haar levenslessen en helingsprocessen leerde haar een belangrijke boodschap en dit heeft haar zoveel goeds gebracht dat ze dit aan zoveel mogelijk mensen wil uitdragen via events, transformatie dagen & weekenden, trainingen en workshops voor een nog mooiere wereld.

20191112_173038

Helend Diep Ademwerk – Zondag 16 augustus

Ontdek de kracht van Diep Ademwerk en hoe je jezelf kunt helen.
Je maakt je geest vrij maakt van vastzittende blokkades, verborgen onverwerkte emoties, angsten, trauma’s, stress en spanningen in je lichaam met behulp van je eigen adem.
En vooral heel belangrijk: je geeft ook je immuunsysteem een boost en je krijgt meer levensenergie.

Binnen 1 dag al aanmeldingen binnen, wees er snel  bij. Beperkt aantal plekken i.v.m. Covid 19.

Nu extra korting t/m 9 augustus. Meld je snel aan.

screenshot_20200727-202630_gallery

Familie Opstelling & Innerlijk Kind | Diepe Healing
Verplaatst naar Zondag 30 augustus

Ervaar deze healing om meer verlichting te ervaren in body, mind & soul.
Onbewust dragen veel mensen nog onverwerkte emoties, oude patronen, blokkades, trauma’s, beschermingsmechanisme van  (voor)ouders wat jou kan blokkeren om emoties zwaarder zijn.
Je gaat loslaten wat niet van jou is zodat je op je eigen plek komt te staan.

Dit is een diepe en bijzondere healing, en de verandering die op diep niveau plaatsvindt.
I.v.m Covid 19 beperkt aantal plek.

Nu extra korting t/m 10 augustus. Meld je snel aan.

20191116_163638

Diep Transformatie weekend 19 & 20 september

Ervaar de kracht om samen met een liefdevolle groep, gelijkgestemden sky high te gaan om diep te transformeren. Je gaat met krachtige en helende methoden werken voor diepe Transformatie in jezelf, om weer vrede en vreugde in jezelf te vergroten. De vorige was binnen 2,5 week volgeboekt.

Op naar een Stralend & Helend bestaan. Wees er snel bij

Meld je snel aan.

release-receive-event-zen

A NEW DAY – Transformatie Event
Verwachting herfst/winter

In deze kerk gaat het gebeuren, diep transformerend werk door middel van unieke helende methoden die samenkomen zodat jij je een stuk lichter voelt, vol inzichten en liefdevolle verbinding met jezelf en anderen.
Ervaar wat onmogelijk lijkt, toch mogelijk is: in 1 dag blokkades, emotionele/fysieke pijn los te laten voor een vrijer leven.

Ze zijn allemaal volgeboekt. Wil je alvast op de lijst? info@dichterbijjeik.nl

*Blokken

Lezing Voorkom een Burn-out en Depressie
I.v.m. covid 19 datum onbekend

Sarah is naast coach ook ervaringsdeskundige, al op vroege leeftijd kreeg zij meerdere burn-outs en meerdere depressies. Ze deelt met jou wat haar geholpen heeft om geen terugval meer te krijgen en hoe je het kan voorkomen.
Een lezing vol inspiratie en inzichten, gecombineerd met praktische tips die je alledaags kan toepassen voor een bewuster leven om stress te verlagen en je gezondheid en tevredenheid te verhogen.

innerlijk-kind

Workshop Verwelkom je Innerlijk Kind
Nog geen datum bekend

Wie was jij als kind? Een kind weet diep van binnen heel goed wat hij/zij nodig hebt. Door stress, pijnlijke gebeurtenissen zijn we steeds meer verwijdert van wie we oorspronkelijk zijn. Tijdens de workshop ontdek je het kind in jezelf en leer je jezelf te geven wat je nodig hebt. O.a. meditatie, bewustzijn methoden en opstellingen.

 • Sarah raakt precies die snaar die jij nodig hebt om jezelf opnieuw te leren ontdekken en helpt mensen op die manier met inzichten waarom ze soms vastlopen. Zeer verhelderend, want dit brengt je weer dichter bij jezelf als we onszelf zijn verloren.

  Peter Kopp
 • Sarah heeft op een intrigerende wijze haar publiek meegenomen naar het innerlijke kind dat in ons leeft.  Aan de hand van praktische voorbeelden kon ik haar verhaal zonder moeite mijn eigen maken. Eenmaal op het podium zie je dat Sarah straalt in haar verhaal en dit met volle overtuiging, kracht en liefde weet over te brengen. Tegelijkertijd weet zij ook voldoende rust te brengen, wat het publiek de mogelijkheid geeft om het verhaal op zichzelf te reflecteren.  

  Marcus
 • Een overtuigende spreekster die vanuit haar eigen ervaring een stukje bewustwording bij mensen overbrengt. Ze doet dit op een hele mooie manier waarbij het publiek direct aangezet wordt om over zichzelf na te denken.

  Maarten Frielink
 • Heb de lezing als heel aangenaam ervaren. Het was helder en duidelijk hoe je sprak. Het kwam letterlijk bij mij naar binnen werd er door geraakt. Tevens gaf het me een soort energie boost welkom gevoel.  

  Nicole Wiggers
 • Met een rustige, bijzonder aangename stem, neemt Sarah je mee op een meditatieve reis in jezelf. Je vergeet bijna dat het je gevoel het heeft overgenomen van het denken. Hierdoor kom je al snel bij een stukje in jou dat het daglicht mag zien. Vanuit dat punt ga je samen verder op ontdekkingstocht, waarbij de zachtheid waarmee Sarah dat doet, jou zal aansporen om nog een stukje verder te gaan.

  Wim Velthuis
 • Sarah is heel zelfbewust en gaat uit van haar eigen kracht. Door zich kwetsbaar op te stellen weet ze een belangrijk stukje vertrouwen te winnen. Ze is een heel intuïtief persoon die heel goed kan aanvoelen hoe zij een goede verbinding met iemand kan krijgen om je vervolgens mee te nemen op een innerlijke reis.

  Anoniem Engineer
 • Op de lezing die ik bij mocht wonen wist Sarah mij op haar eigen aansprekende manier te boeien en inspireren. Door de openheid over haar eigen levenservaringen kon ik makkelijk aansluiting vinden in haar onderbouwing.

  Ron
 • Fijn en helder vertelt Sarah over het bewustzijn. Ze neemt je mee op reis naar je eigen innerlijke pure zelf. Hoe lichaam en geest met elkaar verbonden zijn met elkaar.

  Sander Hofstede
 • Herkenning, erkenning, er mogen zijn.. Zowel ik als mijn innerlijke kind. Oud zeer onder de juiste begeleiding en in eigen vrijheid verwerken. Een absoluut cadeau voor jezelf.

  Jennifer Deelstra

Wil je een training of lezing bijwonen?

Ook voor jouw evenementen, retraites, workshops, trainingen te boeken.

Neem gerust contact op met Sarah Grosman info@dichterbijjeik.nl of 0628546107

Telefonisch bereikbaar ma t/m vrij 09:00 – 18:00

Volg Dichterbij je Ik op social media

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van trainingen, lezingen, events en artikelen.