Licht Wonderen
Praktijk & Online

 • Lieve Sarah, Nogmaals veel dank voor de behandeling. Ik voel me echt anders nu, min of meer verlicht/verlost van een last op mij schouders/lichaam. Heel frappant is het, dat ik deze week geen dikke enkels meer heb, ondanks de warmte, dat heb ik normaal altijd. Mijn hoofd voelt ruim en helder, ik ben weer assertief. Verschillende leuke, spontane gesprekken gehad met vreemden. Eigenlijk weer zoals ik vroeger was. Veel dank. Ik zal het licht doorgeven. Lieve groet van Conny.

  Conny
 • Een half jaar geleden heb ik een Healing traject gevolgd bij Sarah omdat ik “vastliep” in zowel relaties als in mijn werk. Ik heb tijdens de sessies dankzij Sarah veel geleerd over mijn gevoelens, de oorzaak ervan en belangrijker nog , ik kreeg tools om er op een goede manier mee om te gaan. Ergens zaten alle antwoorden in mezelf maar nu vielen opeens alle dingen op de plek, ik heb prachtige inzichten gekregen. Tijdens de sessies leerde ik beetje bij beetje weer emoties toe te laten. Ik kreeg meer innerlijke rust en voelde weer liefde. Zelfliefde en liefde naar mensen om mij heen. Dit alles heeft mij ontzettend geholpen om steeds beter juiste keuzes te kunnen maken.

 • De online sessie zelf verliep eigenlijk heel gemakkelijk via mijn portable. Sarah weet de verschillende stappen heel goed te begeleiden en in no time voelde ik de energieën van mijn familiesysteem aan. Ze stelt de juiste vragen en helpt je om de dingen in het juiste perspectief te plaatsen. Ik heb voor het eerst (energetisch) contact gevoeld met mijn beide grootvaders, die ik nooit gekend heb. Ook mijn ouders heb ik duidelijk kunnen aanvoelen en heel wat onduidelijkheid uit mijn jeugd kreeg nu een plekje, zodat ik aan het einde mijn echte plaats kon innemen. Helemaal fijn was te voelen hoe ook mijn ouders vrede hebben gevonden in deze veranderde energie. Ik voelde zelfs hun steun, de spreekwoordelijke hand op mijn schouders... Heerlijk! Michel Geudens

  Michel Geudens
 • Bedankt voor vanmorgen, ben erg onder de indruk van het gevoel wat erdoor kreeg en wat ik zoal heb mogen zien met mijn ogen dicht. Een rust is over me heen gekomen, heel fijn zo! En ja ik heb nog even gezeten vanavond en nog weer eens even laten passeren wat er gebeurde, wat ik voelde en wat ik heb gezien; zo wonderlijk, magisch allemaal en die intense rust en het gevoel van gedragen worden dat is volledig nieuw voor me, wat fijn dat het echt bestaat ook! Wat fijn en ben je dankbaar dat je dit mij hebt kunnen geven, Liefs Chantal

  Chantal
 • Ik wil je heel erg bedanken voor de bijzondere ochtend die ik bij jou heb gehad. Er gebeurde zoveel, ik was alle tijdbesef kwijt, duurde langer dan ik had verwacht. Het lichte gevoel, met een glimlach van liefde ervaar ik nog steeds! Bedankt voor je liefde, betrokkenheid en uitstraling naar mij. Je bent een bijzonder mens! Veel liefs en warme groet, Monique Elsjan of Wipper

 • Ik twijfelde of ik naar Sarah zou gaan..
  Ik die niemand meer vertrouwde
  Na jaren van misbruik ellende angst pijn en nachtmerries..
  Wat zou zij nog kunnen doen voor mij..?!
  Iets gaf toch de doorslag, Haar stem?De manier waarop ze naar me luisterde, haar echtheid was puur
  Wat was het dat ik toch bij haar kwam..
  Ik weet het niet,maar ik ging, ik deed het.Een healing? Wat zou er gebeuren?
  Na een kort gesprek mocht ik rustig plaatsnemen.Een rustig muziekje op de achtergrond..afwachten..mijn geest en lijf werden door haar woorden en aanwezigheid diep geraakt.
  Mijn waarheden onthuld ,mijn innerlijk kind en gemaakte reis vanuit het verleden ,mijn trauma 's aangeraakt
  De tijd leek plots onbegrensd,er ontstond toegang tot mijn verborgen geheimen die daardoor de waarheid onthulde.Waardoor Sarah door middel van haar licht en healing mij zo kon laten ontwaken en mijn ziel kon raken.
  Emoties kwamen los,van jaren opgekropte pijn,het licht kon weer binnen komen en mijn lijf in stromen.
  Eerst moesten de donkere nare schaduwen mijn lijfverlaten,en Sarah hielp daarbij.Zó bijzonder en puur.Hierdoor kon ik de demonen die mijn innerlijke kind jaren hadden verstikt loslaten. Mijn ware identiteit waardoor ik voelde vast te zitten openen.Zodat m.n geest lichter werd, er gebeurden wonderbaarlijke dingen in mijn lijf..
  Emoties kwamen heftig naar buiten.. het gaf verlossing, licht en rust..
  M.n lijf voelde even verdoofd maar na een tijdje voelde het als een geschenk, ontstaan door in aanraking te zijn gekomen met deze bijzondere vrouw Sarah!
  Een gevoel te zijn geweest in een helende gewijde ruimte , geheeld door het licht en een bijzonder mens, voor mij een Engel op aarde, genaamd Sarah
  Ik kan een ieder die twijfeld aanraden om naar haar toe te gaan..

  Want wonderen bestaan..
  Mijn pijnen zijn verdwenen, mijn innerlijk kind geheeld,en ook mijn angsten verdwenen..
  Slapen kan ik nu ook weer ...
  Dankbaar ben ik jou te hebben mogen ontmoeten Sarah!
  Lieve groet,
  Wilma

 • Het is een hele bijzondere en vooral leerzame reis geweest samen met Sarah. Een reis waar we samen aan begonnen zijn en die ik zelf inmiddels voort zet. Sarah is een bijzonder en mooi mens. Iemand waar je altijd op terug kan vallen. Ik wil haar dan ook heel erg bedanken voor alles wat zij voor mij betekend heeft. Ik gun iedereen zo'n reis en ervaring, het verrijkt je enorm als mens. Lieve groetjes, Martijn

 • Een tijd geleden heb ik meerdere sessies mogen volgen bij Sarah. Ik had last van verschillende trauma's en liep tegen problemen aan om het dagelijks leven. Toen ik voor de eerste keer bij Sarah kwam, voelde ik mij gelijk heel erg welkom. Het is vaak niet makkelijk om aan te geven met wat je problemen zijn, maar bij Sarah ging dit heel natuurlijk. Ik voelde echt oprechte empathie en voelde me ook heel erg begrepen. Je wordt gehoord en gezien voor wie je bent en ze geeft tips over welke healing/methode passend zou zijn voor je. Ook geeft ze adviezen waar je echt wat aan hebt. Sarah zorgt er voor dat je je comfortabel voelt en begeleidt je op een fijne wijze in  meditaties. Dit was soms erg emotioneel, maar vooral heel erg bevrijdend. Ik kan iedereen aanraden om eens een afspraak te maken als je dingen wilt verwerken uit het verleden, je vrijer, lichter wil voelen en op een dieper niveau wil helen. De sessies bij Sarah hebben bij mij echt een transformatie teweeg gebracht. Het blijft natuurlijk een proces, maar ik heb heel veel aan de sessies gehad en heb methodes geleerd die ik ook zelf kan toepassen in mijn dagelijks leven.  Ik heb tijdens een helende meditatie zelfs mijn zielenmissie in mogen zien en wil nu graag scholing gaan volgen om zelf ook mensen te helpen doormiddel van holistische therapie/coaching. Ik ben Sarah erg dankbaar voor haar hulp en kijk positief terug op de sessies.

  Elke
 • Zonder jou; was ik geen stap verder gekomen en was ik stil blijven staan in mijn leven. Sinds jij mij in dit helende proces begeleid, zijn er wonderbaarlijke veranderingen gaande, in mijn familie, maar nog meer in mijzelf. Dankjewel voor jouw hartelijkheid, liefde, geduld, advies, Inzichten en oprechtheid. Door al deze ervaringen (sessies) met jou, is mijn leven nu al een stuk vreugde en liefde voller dan voorheen. Dankjewel Lieve Sarah. God Bless You!!!

  Ollie
 • Natuurlijk was er een drempel om hier aan te beginnen, wat zou ik tegenkomen, wat zou er bovenkomen, en wat zou opnieuw pijn doen of misschien nog het ergste, waar zou ik me opnieuw voor schamen?........ Maar Sarah geeft me een veilig gevoel, het is oké en we kunnen werken om weer met jezelf in contact te komen......... En dat is zo fijn, al het oude is niet meer geparkeerd, maar onder ogen geweest, gevoeld en uit mijn systeem.....en ik voel me vrijer dan ooit, blijer dan ooit en evenwichter...ik dans weer, volg mijn passies en stap voor stap kom ik weer terug....bij mij... Voor iedereen die net als ik, voor een drempel staat, om hiermee te beginnen, kan ik alleen maar zeggen....probeer het gewoon, doe het gewoon!! Deze fantastische vrouw en prachtig mens kan je zo fijn helpen om het mooiste te worden dat je ooit kunt zijn......jezelf!!

  Martijn Gerritsen
 • Nadat ik in de zomer had deelgenomen aan het transformatie weekend, besloot ik om met Sarah via online sessies te proberen mijn plekje in mijn familiesysteem terug te vinden. Veel van de dingen die ik in mijn leven mee droeg vonden hun oorsprong in mijn jeugd. En in die jeugd vond ik misschien niet altijd wat ik nodig had in het gezin waarin ik opgroeide. Het kwam ook door het transformatie weekend dat ik begon in te zien hoe ook mijn ouders en zelfs grootouders hun eigen last te dragen hadden. Meer zelfs het begon te dagen hoe bepaalde dingen die me vaak wat te veel tegen hielden in mijn leven, werden over gedragen van mijn grootouders op mijn ouders en zo verder op mezelf. En ik was ze ook op mijn kinderen aan het overdragen. Maar, genoeg! Tijd om deze cirkel te doorbreken, bewust te worden van deze ‘foute’ energieën en dit familie drama te beëindigen. De online sessie zelf verliep eigenlijk heel gemakkelijk via mijn portable. Sarah weet de verschillende stappen heel goed te begeleiden en in no time voelde ik de energieën van mijn familiesysteem aan. Ze stelt de juiste vragen en helpt je om de dingen in het juiste perspectief te plaatsen. Ik heb voor het eerst (energetisch) contact gevoeld met mijn beide grootvaders, die ik nooit gekend heb. Ook mijn ouders heb ik duidelijk kunnen aanvoelen en heel wat onduidelijkheid uit mijn jeugd kreeg nu een plekje, zodat ik aan het einde mijn echte plaats kon innemen. Helemaal fijn was te voelen hoe ook mijn ouders vrede hebben gevonden in deze veranderde energie. Ik voelde zelfs hun steun, de spreekwoordelijke hand op mijn schouders... Heerlijk!

  Michel Geudens
 • Lieve Sarah, als eerste wil ik jou heel graag bedanken voor jou toewijding en jou prachtige ZIJN bij alles wat jij voor mij hebt betekend tijdens en na de innerlijk kind sessies. Ik heb prachtige sessies bij jou mogen volgen die mij dichter bij mijn eigen ZIJN hebben gebracht. Zelfs na de sessies als ik thuis was en nog iets wilde vragen of ergens tegenaan liep dan heb ik mij altijd enorm gesteund gevoeld door jou. Met liefde en dankbaarheid voor wat ik geleerd heb deel ik graag mijn ervaring hierover omdat ik het andere mensen ook zo gun dichterbij zichzelf te komen. Mijn ervaring met de reguliere hulpverlening is dat er veelal oplossingsgericht gewerkt werd aan de hand van het voeren van veel, heel veel gesprekken. De handvaten die ik daar aangereikt heb gekregen kwamen vooral vanuit het nadenken over oplossingen en niet vanuit het voelen wat er bij mij past/hoort. Na het lezen van jou website was mijn eerste reactie: Ja, daar wil ik naartoe! Een intake gesprek was snel gemaakt en toen ik groen licht kreeg vanuit de gemeente om via een re-integratie traject innerlijk kind sessies te gaan volgen kon ik gaan beginnen. Tijdens de sessies heb ik vooral geleerd om terug te komen in mijn voelen en daarbij werden emoties van verdriet, kwaadheid en machteloosheid geraakt. Ik was altijd gewend om deze gevoelens weg te drukken omdat ik dacht dan gaan ze vast wel weg maar niets is minder waar. Ze blijven in je lijf aanwezig en dat zorgde voor blokkades in mijn energiestroom. Met behulp van innerlijk kind sessies heb ik geleerd door in mijn lijf deze gevoelens toe te laten, er naar te luisteren, te omarmen en te accepteren dat ze bij mij horen. En dat brengt rust. Voelen dat je mag ZIJN met alles wat er is en wat bij je hoort en dat, dat goed is heeft mij krachtiger en zekerder gemaakt. Het heeft er bij mij toe geleid dat ik inmiddels weer een betaalde baan heb waar ik ontzettend veel voldoening uithaal.

  Miranda
 • Lieve Sarah en mede ‘transformers’  wat mooi verwoord!!!! Ik heb er nog steeds geen woorden voor… ik voel alleen maar intense dankbaarheid voor jouw aanwezigheid, hulp, assistentie, support en licht en het zo ongelooflijke respect liefde en oordeelloos kunnen zijn (en doen). En kracht, warmte, liefde, ruimte, rust, geduld. Zoveel los willen maar door jullie ook kunnen en mogen loslaten en zelfs nog meer! Door deze setting konden ook mijn diepste pijnen, angsten, trauma’s, etc etc naar boven komen. En dat van generaties voor mij… Dit valt niet te omschrijven; dit is ervaren en jezelf compleet oordeelloos en verwachtingsvrij open stellen; met nieuwsgierigheid alles wat zich aandient verwelkomen er door heen gaan en loslaten.

  Henrike Siebers
 • Het universum bracht me bij Sarah en daar ging ik in een persoonlijke sessie op zoek naar wat mijn innerlijke kind me eigenlijk wil vertellen. Waar ik op voorhand naast enorm nieuwsgierig was, voelde ik ook wel de scepsis vanuit m’n eigen nuchterheid, Sarah wist me al snel zo vertrouwd te voelen dat ik vol en open meeging in deze reis met Sarah als “reisleidster”. Het was best confronterend, met mezelf, en ook in de richting die ik af en toe niet in durfde te slaan, Sarah voelt dat haarfijn aan en blijft enorm scherp in haar begeleiding en dat dwong me om nog eerlijker naar mezelf te zijn, nog opener en vooral terug naar m’n hart, uit de pijn en m’n innerlijke kind weer voelen, omarmen, terug naar de warmte en de liefde.. Tegelijk ook integer daaraan zijn en eerlijk naar de buitenwereld op een manier die bij mij past, naar mezelf, naar authenticiteit, eerlijk hard, en ook 100% naar m’n hart. Sarah is enorm professioneel en krachtig in haar rol, wat me vooral raakt is het vertrouwen dat ze verdient doordat je Sarah’s zuivere intentie en liefde voor haar vak voelt. De sessie zelf was best pittig en ja er vloeiden ook tranen, tegelijk voelde ik me gaandeweg steeds meer bevrijd en dichter bij mezelf, de inzichten en gevoel bleven na deinen en ook de dagen erna werkte het door bij m’n onderbewuste en voelde ik, en voel nog steeds, de kracht, de rust en tegelijk de liefde en erkenning van m’n innerlijke kind en da’s een enorm cadeau om deze te mogen zijn.. Diepe dank Sarah, liefde ❤

  Anoniem Transformatie Trainer
 • Ik ben sinds de Transformatie dag verlost van mijn schuldgevoelens. Het altijd moeten oplossen van andermans problemen was bij mij van binnen zo dwingend aanwezig m’n hele leven. Ik heb die dag ervaren en gevoeld ,maar ook doorleefd en teruggegeven ,dat dit niet van mij was maar van mijn beide ouders. Zo ben ik opgevoed door hen, wat mij als kind heeft doen leren zwijgen en aanpassen, vanzelfsprekend. Bij jou heb ik mezelf teruggevonden, mezelf getroost en omarmd en aanvaard als verstopt en doodsbang kind. Ook heb ik deze last teruggegeven aan m’n ouders. Nu voel ik mij compleet, voor mij geen angst meer. Een volwaardige volwassen vrouw, die in haar kracht staat en ook haar gevoelens laat zien. Omdat ik mijzelf nu op de eerste plaats heb gezet van binnenuit, is dat mijn prioriteit geworden. Ik voel rust, tevredenheid, geen reddersgedrag meer. Dat geeft zoveel ruimte voor mezelf. Mijn sluimerende angst elke dag is verdwenen, ik heb bij jou deze in de ogen gekeken en overwonnen met m’n kleine ik. Dat was heel erg zwaar. Zo samen ga ik verder met m’n leven. Ik wil jou bedanken, jij hebt mij gegeven wat therapeuten niet is gelukt met praten. Een cadeau voor t leven, dankjewel voor jou en jouw gave om mensen zo te kunnen helpen. Groet, ❤❤❤

  Anoniem
 • Als Haptotherapeut en yoga docent wordt ik begeleid en gecoacht door Sarah. Voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling begeleidt Sarah mij op afstand via Skype met innerlijk kind healing om zo oude patronen en bepaalde energieën los te laten. Sarah is er volledig voor jou en dat voelt heel nabij, vertrouwd en veilig. Er is geen afstand tussen ons door de Skype computer, omdat Sarah helemaal present aanwezig en precies doorleefd en doorvoeld wat jij nodig hebt. Wil je jezelf ontwikkelen en een laagje dieper in contact komen met jezelf dan ben je bij Sarah op de juiste plek. Liefdevol, open en respectvolle coach waarin jij jezelf weer helemaal mag ontdekken samen met je innerlijk kind. 🙏🏻 Dankjewel Sarah 💓Lesley Pasveer

  Lees meer

  Lesley Pasveer Haptotherapeut en yoga docent
 • Zelf had ik de laatste tijd last van veel spanningen. En voelde me helemaal niet happy. Hier wilde ik graag verder mee komen. Ik heb dit weekend de nodige oude frustraties van me af kunnen gooien. En ben ik ook tot dieper inzicht gekomen over wat er bij mij gebeurd.  De spanningen die ik ervaar is t gevolg van t onderdrukken van gevoelens. T gevoel is de kern van wat in ons “Leven”… is.  Als dit vervelende, pijnlijke, of frustrerende gevoelens zijn  heb ik dus de neiging om die “af te knijpen”. Ze niet willen zien.  Echter, t leven in ons is zo krachtig, t laat zich niet afknijpen. T resultaat : gespannenheid…  Als dit zo een tijd voort duurt ga je zonder meer toe naar wat dan genoemd wordt : een burn-out. De les die ik er uit geleerd heb is : Wil je “gezond” worden / blijven dan ontkom je er niet aan om ook de vervelende, pijnlijke of frustrerende gevoelens onder ogen te zien en te accepteren!...   De begeleiding door Sarah heb ik ervaren als:  open, accepterend, liefdevol en stimulerend.  Uitgaande van het nu!  Met beide benen op de grond, en ook nog een dosis humor. En als iemand t moeilijk heeft dan is ze er, met volle inzet!  En dit is echt mooi… Ik zou dan ook ieder die verder of dieper wil komen met zn / haar gevoel of zichzelf , zeker aanraden een dag of een weekend met Sarah in zee te gaan! Belief me, miracles can happen!..

  Lees meer

  Peter Schoonlingen
 • Met een rustige, bijzonder aangename stem, neemt Sarah je mee op een meditatieve reis in jezelf. Je vergeet bijna dat het je gevoel het heeft overgenomen van het denken. Hierdoor kom je al snel bij een stukje in jou dat het daglicht mag zien. Vanuit dat punt ga je samen verder op ontdekkingstocht, waarbij de zachtheid waarmee Sarah dat doet, jou zal aansporen om nog een stukje verder te gaan.

  Wim Velthuis Energiewerker - Quantum Touch
 • I had the opportunity to experience three inner child sessions with Sarah. I walked out of each session knowing that I will never let go of that child because, whether she is protecting me or I am protecting her, this reconnection heals me and enriches my life. Sarah has been a very special guide for me during this explorative process. I never felt judged for showing my deepest emotions and weaknesses. On the contrary, she made me feel safe and showed genuine happiness when I recently told her that subtle yet powerful things are finally shifting in my life. And, she gave me a student discount, which is never a bad thing…

  University of Twente student
 • Herkenning, erkenning, er mogen zijn.. Zowel ik als mijn innerlijke kind. Oud zeer onder de juiste begeleiding en in eigen vrijheid verwerken. Een absoluut cadeau voor jezelf.

  Jennifer Deelstra
 • Ben nog steeds onder de indruk van deze bijzondere Transformatie dag, van de gaven van jou Sarah, van de energie, de intensiteit, de groep, de openheid, het wederzijdse vertrouwen en het gevoel van veiligheid. Mooi om daar aan te hebben deelgenomen. Respect voor iedereen die zichzelf heeft laten zien ❤🙏

  Mariska Paus
 • Ik begin ineens liefde voelen wat ik niet echt ken, zat er wel maar zat waarschijnlijk diep weggestopt. Ik voel het nu echt stromen en op werk ben wat rustiger net alsof je op een boot relax op doorstroomde rivier drijft. "Laat maar gaan". Ik heb het gevonden wat ik zocht, wow 💓🥰✨😘💋🥳🥳🙏🏻🍀🍀🍀 Dank je wel allemaal. Ik ben minder snel geïrriteerd of prikkelbaar, echt fijn 🥳 🥰 Zelfs tranen van blijheid wat ik niet ken. En collega's beginnen normaler met mij om te gaan. Ik kies voor mezelf en dat voelt goed. Ik ben jullie dankbaar 🙏🏻🍀 wens jullie ook goede mooie liefdevolle zelf heldere reis toe.

  Ron Maij
 • Ik heb zoooo genoten van het weekend met jullie allemaal 🥰 zo diep gegaan en helemaal kwetsbaar kunnen zijn bij jullie heb ik echt als heel waardevol ervaren. 🤗🙏 maandag heb ik echt even de tijd genomen om hiervan te genieten en lekker te dansen en te mediteren in mijn nieuwe huis om deze frisse herboren energie ruimte te geven. Nu weer werken en klussen 😉 voel me zeker lichter en denk nog veel na over de mooie en diepe gesprekken die ik met ieder van jullie als zo bijzonder en heel helend heb ervaren 🥰❤🤗

  Youandi
 • Het Transformatie Weekend van Sarah. Een fantastische groep mensen die ik voor altijd in mijn hart heb gesloten. Familie! Zoveel (h)erkenning! De tweedaagse startte met een mooie introductie, een oefening die iedereen liet zien hoe we dingen meedragen en vaak ook dezelfde dingen. Ik voelde hoe ik geaccepteerd werd door de groep en hoe de groep ook door mij werd gedragen. Een erg mooi gevoel! Sarah bracht ons doorheen verschillende workshops steeds dichter tot onze essentie, afgewisseld met luchtige momenten waarop we met z’n allen lekker stonden te dansen of aan tafel mochten voor een driesterren vegetarisch maal. Ik voelde me helemaal in mijn sas en ook de locatie was net dat wat je toelaat even dieper te ervaren wat je echt nodig hebt in dit leven… Mijn tweedaagse reis bracht me steeds dichter bij mijn oorsprong, de ouders waarvan ik vond dat ze me niet of te weinig gaven wat ik nodig had, waar ik als ziel zo naar verlangde. Uiteindelijk keek ik hen recht in de ogen en heb ik nu plaats gemaakt voor mildheid en zachtheid, een begrip ook, waar ooit boosheid, frustratie en verdriet leefde… Echt top hoe Sarah ons steeds dichter bij dit diepere helen bracht! Ik ben daar eeuwig dankbaar voor en heb tijdens het weekend fantastisch mooie mensen leren kennen… Liefs

  Michel uit België
 • Wauw wat een prachtig weekend was dit! Intens, verrassend, diepgaand🙏 Weer wat dichterbij thuis gekomen! Een mooie groep, geweldige begeleiding van Sarah Grosman 🌸 Echt een powervrouw die met zoveel liefde, bereidheid en overgave dit heeft weten vorm te geven❤️ Ik had echt niet gedacht dat ik zoveel zou huilen en dat ik dmv aanraking de pijn letterlijk uit mijn lichaam kon schreeuwen. Voor mij was het echt een waardevol weekend, het heeft me diep geraakt.Wat is uiten toch helend! Het was kort maar krachtig, en lang genoeg om een mooie verbinding aan te gaan met allemaal mensen die tot aan dit weekend nog onbekend voor me waren! Enthousiasme voel ik weer als ik dit schrijf🙏 Bedankt allemaal inclusief mezelf😘

  Bart Reus
 • Lieve Sarah ik wil je bedanken voor deze bijzondere dag😇🍀. Wat bijzonder om met deze mensen de verbinding te voelen en met elkaar deze reis te hebben gemaakt. Ik heb niet eerder zo'n intensieve mooie dag meegemaakt. Ik had dit echt nodig en het kwam op het juiste moment. En wat doe je dit fantastisch😍😘. Zoveel mooie en sprankelende energie heb je bij je en hierdoor maak je het heel licht en levendig en wordt de zwaarte van zo'n dag veel lichter en makkelijker om te dragen. Dankjewel Sarah dat je dit doet, dat je dit zo goed doet en dat je het zo goed staat😘😘😘

  Marlieke Kremer - Gortmaker
 • Lieve Sarah, het was weer fijn om erbij te zijn. Ondanks dat ik 's ochtends geen zin had omdat het de eerste mooie zonnige dag sinds tijden was. De zon scheen die dag ook in mij 😊Ik merk hoe vaker ik naar binnen ga en hoe meer ik opruim hoe lichter het wordt in mij. Bij jou workshops ruim ik vooral de opgeslagen pijn in mijn cellen op door mijn lichaam en stem te laten werken. Je bent een super lief mens en een kei in het begeleiden. Lieve groetjes

  Monique 💗
 • Graag wil ik je nogmaals bedanken voor de bijzondere ervaring. In de auto terug leek het op sommige momenten ongelofelijk relaxed was, maar ook vol vertrouwen en energie. De kids heb ik geknuffeld en verteld hoeveel ik van ze hou, je hebt mij veel meer bewust gemaakt van wat je mee krijgt van je "voor"ouders en wat ik ze daarin wil meegeven. Liefde en vertrouwen. Duizendmaal dank voor deze ervaring! Wie weet tot snel bijzondere Sarah! Liefs

  Anoniem
 • Het was enorm transformerend voor me,bijzonder dat je de juiste sleutels had om door te dringen in de pijn en verdriet die aangeraakt mocht worden bij mij waardoor mijn innerlijk kind zich liet zien en mij liet voelen hoe hij zich voelde al die jaren van gemis, de liefde voor elkaar stroomde vrij en nog steeds ! Tot zover even Sarah , je hebt een plekje diep in mijn hart <3

  Ron
 • Wat ben je aan het doen vraagt Facebook. In mijn geval: wat heb je gedaan vandaag……Nou, ik had vandaag een transformatiedag onder begeleiding van Sarah Grosman. In haar teksten gebruikt ze zelf het woord ‘wauw” heel vaak. Nu snap ik waarom. WAUW, wat een dag. Een heerlijke, veilige plek en een heel fijne, warme groep mensen, en Sarah. Meegenomen op een reis naar het diepste binnen in mijzelf, en nog dieper, en nog dieper. Wat er dan loskomt is echt onbeschrijfelijk. Dank aan de groep en Sarah in het bijzonder op de momenten dat ik het echt heel zwaar had. En nu? Lekker gedoucht en met een heerlijk kopje thee op de bank. WAUW wat een dag!

  Wim
 • Geweldige dag Sarah. De hele groep ontzettend bedankt. Ik heb tranen gezien van dankbaarheid en geluk bij anderen en gevoeld bij mezelf🙏🏻 Het voelt heerlijk om te kunnen resoneren met je eigen grondtoon, of met die van een ander in de groep.💫💓 Pure emotie ervaren van jezelf en van anderen, dankbaarheid en respect over en weer. Ik kan het niet precies analyseren waar het allemaal weg komt en dat is dan ook precies wat helemaal niet hoeft. (probeer het stiekem toch🤷‍♂️🙈) If it feels right for my heart, there is no need to explain with my 🤯brain…..

  Franc
 • Het heeft heel wat los gemaakt  bij mij de innerlijke kind healing. Voel me echt bevrijd🙏☺️. Maar ik wist niet dat het zo'n impact heeft. Heb ook het gevoel dat ik nu helemaal open sta, ook voor geuren, geluiden en gevoelens. Pfffff, voel mij gereset😉!!! 2 weken daarna: ik ben zo in een positieve flow gekomen,  er kwamen/komen zoveel mooie nieuwe dingen en bijzondere mensen op mij pad. Het heeft mij na die 2 weken ziek zijn, zoveel positieve energie gegeven! Ben zo dankbaar dat ik die dag heb gedaan. Ik wil nog een x een heel weekend, maar dan moet ik mij daarna wel vrij plannen😉. Wens je een mooie zomer lieve Sarah, en we komen elkaar zekers weer een x tegen. Allerliefs Angela😘😘😘

  Angela ter Woerd
 • Ik ben blij dat ik bij jou ben geweest. Mijn patroon van anderen moeten helpen dringt zich niet meer op aan mij. Ik zie en voel vanzelfsprekend nog wel verdriet, pijn en boosheid vrij snel in anderen. Maar ik kan het nu bij de ander laten en dat geeft heel veel rust en ruimte. Ik voel zoveel ruimte dat ik aan het nadenken ben wat ik er mee wil gaan doen. Angst ervaar ik niet meer, wel vreugde en diepe vrede van binnen. Dankjewel ik blijf jou volgen je brengt mij veel Als ik zie wat jij in beweging zet bij mensen, en hoe zij dan vrij worden en zichzelf terugvinden. Dan denk ik dat jij voorbestemd bent om mensen te begeleiden naar pure liefde, in hen die voelen dat jij dat zelf bent. Zoveel moois breng je mensen, je gaat samen met hen door de duisternis, in een gevoel van nabijheid. Om samen met hen ,bevrijd van ballast, terug te keren naar het licht. Zoals het bedoeld is, vrij te zijn als mens in dit leven. Dankje wel Sarah

  Anoniem
 • Op een hele mooie locatie begeleidde Sarah ons met drie meditaties (schaduw werk/ innerlijk kind/ toekomst beeld) op een hele relaxte manier. Ze creëert een fijne omgeving en zorgt ervoor dat iedereen zich volledig op z'n gemak voelt. Echt heel bijzonder wat er allemaal loskomt en de inzichten die het mij gaf. Maar vooral dat je met een heel hart weer naar huis rijdt! Daarnaast was er gelukkig genoeg en lekker te eten 😉Een absolute aanrader om jezelf beter te leren kennen en ik vind het heel bijzonder hoe Sarah daarbij mensen begeleidt. Echt uniek. Bedankt hiervoor Sarah.

  Maarten

 Licht wonderen

 • Een tijd geleden heb ik meerdere sessies mogen volgen bij Sarah. Ik had last van verschillende trauma's en liep tegen problemen aan om het dagelijks leven. Toen ik voor de eerste keer bij Sarah kwam, voelde ik mij gelijk heel erg welkom. Het is vaak niet makkelijk om aan te geven met wat je problemen zijn, maar bij Sarah ging dit heel natuurlijk. Ik voelde echt oprechte empathie en voelde me ook heel erg begrepen. Je wordt gehoord en gezien voor wie je bent en ze geeft tips over welke healing/methode passend zou zijn voor je. Ook geeft ze adviezen waar je echt wat aan hebt. Sarah zorgt er voor dat je je comfortabel voelt en begeleidt je op een fijne wijze in  meditaties. Dit was soms erg emotioneel, maar vooral heel erg bevrijdend. Ik kan iedereen aanraden om eens een afspraak te maken als je dingen wilt verwerken uit het verleden, je vrijer, lichter wil voelen en op een dieper niveau wil helen. De sessies bij Sarah hebben bij mij echt een transformatie teweeg gebracht. Het blijft natuurlijk een proces, maar ik heb heel veel aan de sessies gehad en heb methodes geleerd die ik ook zelf kan toepassen in mijn dagelijks leven.  Ik heb tijdens een helende meditatie zelfs mijn zielenmissie in mogen zien en wil nu graag scholing gaan volgen om zelf ook mensen te helpen doormiddel van holistische therapie/coaching. Ik ben Sarah erg dankbaar voor haar hulp en kijk positief terug op de sessies.

  Elke
 • Zonder jou; was ik geen stap verder gekomen en was ik stil blijven staan in mijn leven. Sinds jij mij in dit helende proces begeleid, zijn er wonderbaarlijke veranderingen gaande, in mijn familie, maar nog meer in mijzelf. Dankjewel voor jouw hartelijkheid, liefde, geduld, advies, Inzichten en oprechtheid. Door al deze ervaringen (sessies) met jou, is mijn leven nu al een stuk vreugde en liefde voller dan voorheen. Dankjewel Lieve Sarah. God Bless You!!!

  Ollie
 • Lieve Sarah, als eerste wil ik jou heel graag bedanken voor jou toewijding en jou prachtige ZIJN bij alles wat jij voor mij hebt betekend tijdens en na de innerlijk kind sessies. Ik heb prachtige sessies bij jou mogen volgen die mij dichter bij mijn eigen ZIJN hebben gebracht. Zelfs na de sessies als ik thuis was en nog iets wilde vragen of ergens tegenaan liep dan heb ik mij altijd enorm gesteund gevoeld door jou. Met liefde en dankbaarheid voor wat ik geleerd heb deel ik graag mijn ervaring hierover omdat ik het andere mensen ook zo gun dichterbij zichzelf te komen. Mijn ervaring met de reguliere hulpverlening is dat er veelal oplossingsgericht gewerkt werd aan de hand van het voeren van veel, heel veel gesprekken. De handvaten die ik daar aangereikt heb gekregen kwamen vooral vanuit het nadenken over oplossingen en niet vanuit het voelen wat er bij mij past/hoort. Na het lezen van jou website was mijn eerste reactie: Ja, daar wil ik naartoe! Een intake gesprek was snel gemaakt en toen ik groen licht kreeg vanuit de gemeente om via een re-integratie traject innerlijk kind sessies te gaan volgen kon ik gaan beginnen. Tijdens de sessies heb ik vooral geleerd om terug te komen in mijn voelen en daarbij werden emoties van verdriet, kwaadheid en machteloosheid geraakt. Ik was altijd gewend om deze gevoelens weg te drukken omdat ik dacht dan gaan ze vast wel weg maar niets is minder waar. Ze blijven in je lijf aanwezig en dat zorgde voor blokkades in mijn energiestroom. Met behulp van innerlijk kind sessies heb ik geleerd door in mijn lijf deze gevoelens toe te laten, er naar te luisteren, te omarmen en te accepteren dat ze bij mij horen. En dat brengt rust. Voelen dat je mag ZIJN met alles wat er is en wat bij je hoort en dat, dat goed is heeft mij krachtiger en zekerder gemaakt. Het heeft er bij mij toe geleid dat ik inmiddels weer een betaalde baan heb waar ik ontzettend veel voldoening uithaal.

  Miranda
 • Het universum bracht me bij Sarah en daar ging ik in een persoonlijke sessie op zoek naar wat mijn innerlijke kind me eigenlijk wil vertellen. Waar ik op voorhand naast enorm nieuwsgierig was, voelde ik ook wel de scepsis vanuit m’n eigen nuchterheid, Sarah wist me al snel zo vertrouwd te voelen dat ik vol en open meeging in deze reis met Sarah als “reisleidster”. Het was best confronterend, met mezelf, en ook in de richting die ik af en toe niet in durfde te slaan, Sarah voelt dat haarfijn aan en blijft enorm scherp in haar begeleiding en dat dwong me om nog eerlijker naar mezelf te zijn, nog opener en vooral terug naar m’n hart, uit de pijn en m’n innerlijke kind weer voelen, omarmen, terug naar de warmte en de liefde.. Tegelijk ook integer daaraan zijn en eerlijk naar de buitenwereld op een manier die bij mij past, naar mezelf, naar authenticiteit, eerlijk hard, en ook 100% naar m’n hart. Sarah is enorm professioneel en krachtig in haar rol, wat me vooral raakt is het vertrouwen dat ze verdient doordat je Sarah’s zuivere intentie en liefde voor haar vak voelt. De sessie zelf was best pittig en ja er vloeiden ook tranen, tegelijk voelde ik me gaandeweg steeds meer bevrijd en dichter bij mezelf, de inzichten en gevoel bleven na deinen en ook de dagen erna werkte het door bij m’n onderbewuste en voelde ik, en voel nog steeds, de kracht, de rust en tegelijk de liefde en erkenning van m’n innerlijke kind en da’s een enorm cadeau om deze te mogen zijn.. Diepe dank Sarah, liefde ❤

  Anoniem Transformatie Trainer
 • Ik ben blij dat ik bij jou ben geweest. Mijn patroon van anderen moeten helpen dringt zich niet meer op aan mij. Ik zie en voel vanzelfsprekend nog wel verdriet, pijn en boosheid vrij snel in anderen. Maar ik kan het nu bij de ander laten en dat geeft heel veel rust en ruimte. Ik voel zoveel ruimte dat ik aan het nadenken ben wat ik er mee wil gaan doen. Angst ervaar ik niet meer, wel vreugde en diepe vrede van binnen. Dankjewel ik blijf jou volgen je brengt mij veel Als ik zie wat jij in beweging zet bij mensen, en hoe zij dan vrij worden en zichzelf terugvinden. Dan denk ik dat jij voorbestemd bent om mensen te begeleiden naar pure liefde, in hen die voelen dat jij dat zelf bent. Zoveel moois breng je mensen, je gaat samen met hen door de duisternis, in een gevoel van nabijheid. Om samen met hen ,bevrijd van ballast, terug te keren naar het licht. Zoals het bedoeld is, vrij te zijn als mens in dit leven. Dankje wel Sarah

  Anoniem
 • Lieve Sarah, Nogmaals veel dank voor de behandeling. Ik voel me echt anders nu, min of meer verlicht/verlost van een last op mij schouders/lichaam. Heel frappant is het, dat ik deze week geen dikke enkels meer heb, ondanks de warmte, dat heb ik normaal altijd. Mijn hoofd voelt ruim en helder, ik ben weer assertief. Verschillende leuke, spontane gesprekken gehad met vreemden. Eigenlijk weer zoals ik vroeger was. Veel dank. Ik zal het licht doorgeven. Lieve groet van Conny.

  Conny
 • Een half jaar geleden heb ik een Healing traject gevolgd bij Sarah omdat ik “vastliep” in zowel relaties als in mijn werk. Ik heb tijdens de sessies dankzij Sarah veel geleerd over mijn gevoelens, de oorzaak ervan en belangrijker nog , ik kreeg tools om er op een goede manier mee om te gaan. Ergens zaten alle antwoorden in mezelf maar nu vielen opeens alle dingen op de plek, ik heb prachtige inzichten gekregen. Tijdens de sessies leerde ik beetje bij beetje weer emoties toe te laten. Ik kreeg meer innerlijke rust en voelde weer liefde. Zelfliefde en liefde naar mensen om mij heen. Dit alles heeft mij ontzettend geholpen om steeds beter juiste keuzes te kunnen maken.

 • De online sessie zelf verliep eigenlijk heel gemakkelijk via mijn portable. Sarah weet de verschillende stappen heel goed te begeleiden en in no time voelde ik de energieën van mijn familiesysteem aan. Ze stelt de juiste vragen en helpt je om de dingen in het juiste perspectief te plaatsen. Ik heb voor het eerst (energetisch) contact gevoeld met mijn beide grootvaders, die ik nooit gekend heb. Ook mijn ouders heb ik duidelijk kunnen aanvoelen en heel wat onduidelijkheid uit mijn jeugd kreeg nu een plekje, zodat ik aan het einde mijn echte plaats kon innemen. Helemaal fijn was te voelen hoe ook mijn ouders vrede hebben gevonden in deze veranderde energie. Ik voelde zelfs hun steun, de spreekwoordelijke hand op mijn schouders... Heerlijk! Michel Geudens

  Michel Geudens
 • Bedankt voor vanmorgen, ben erg onder de indruk van het gevoel wat erdoor kreeg en wat ik zoal heb mogen zien met mijn ogen dicht. Een rust is over me heen gekomen, heel fijn zo! En ja ik heb nog even gezeten vanavond en nog weer eens even laten passeren wat er gebeurde, wat ik voelde en wat ik heb gezien; zo wonderlijk, magisch allemaal en die intense rust en het gevoel van gedragen worden dat is volledig nieuw voor me, wat fijn dat het echt bestaat ook! Wat fijn en ben je dankbaar dat je dit mij hebt kunnen geven, Liefs Chantal

  Chantal
 • Ik wil je heel erg bedanken voor de bijzondere ochtend die ik bij jou heb gehad. Er gebeurde zoveel, ik was alle tijdbesef kwijt, duurde langer dan ik had verwacht. Het lichte gevoel, met een glimlach van liefde ervaar ik nog steeds! Bedankt voor je liefde, betrokkenheid en uitstraling naar mij. Je bent een bijzonder mens! Veel liefs en warme groet, Monique Elsjan of Wipper

 • Ik twijfelde of ik naar Sarah zou gaan..
  Ik die niemand meer vertrouwde
  Na jaren van misbruik ellende angst pijn en nachtmerries..
  Wat zou zij nog kunnen doen voor mij..?!
  Iets gaf toch de doorslag, Haar stem?De manier waarop ze naar me luisterde, haar echtheid was puur
  Wat was het dat ik toch bij haar kwam..
  Ik weet het niet,maar ik ging, ik deed het.Een healing? Wat zou er gebeuren?
  Na een kort gesprek mocht ik rustig plaatsnemen.Een rustig muziekje op de achtergrond..afwachten..mijn geest en lijf werden door haar woorden en aanwezigheid diep geraakt.
  Mijn waarheden onthuld ,mijn innerlijk kind en gemaakte reis vanuit het verleden ,mijn trauma 's aangeraakt
  De tijd leek plots onbegrensd,er ontstond toegang tot mijn verborgen geheimen die daardoor de waarheid onthulde.Waardoor Sarah door middel van haar licht en healing mij zo kon laten ontwaken en mijn ziel kon raken.
  Emoties kwamen los,van jaren opgekropte pijn,het licht kon weer binnen komen en mijn lijf in stromen.
  Eerst moesten de donkere nare schaduwen mijn lijfverlaten,en Sarah hielp daarbij.Zó bijzonder en puur.Hierdoor kon ik de demonen die mijn innerlijke kind jaren hadden verstikt loslaten. Mijn ware identiteit waardoor ik voelde vast te zitten openen.Zodat m.n geest lichter werd, er gebeurden wonderbaarlijke dingen in mijn lijf..
  Emoties kwamen heftig naar buiten.. het gaf verlossing, licht en rust..
  M.n lijf voelde even verdoofd maar na een tijdje voelde het als een geschenk, ontstaan door in aanraking te zijn gekomen met deze bijzondere vrouw Sarah!
  Een gevoel te zijn geweest in een helende gewijde ruimte , geheeld door het licht en een bijzonder mens, voor mij een Engel op aarde, genaamd Sarah
  Ik kan een ieder die twijfeld aanraden om naar haar toe te gaan..

  Want wonderen bestaan..
  Mijn pijnen zijn verdwenen, mijn innerlijk kind geheeld,en ook mijn angsten verdwenen..
  Slapen kan ik nu ook weer ...
  Dankbaar ben ik jou te hebben mogen ontmoeten Sarah!
  Lieve groet,
  Wilma

 • Het is een hele bijzondere en vooral leerzame reis geweest samen met Sarah. Een reis waar we samen aan begonnen zijn en die ik zelf inmiddels voort zet. Sarah is een bijzonder en mooi mens. Iemand waar je altijd op terug kan vallen. Ik wil haar dan ook heel erg bedanken voor alles wat zij voor mij betekend heeft. Ik gun iedereen zo'n reis en ervaring, het verrijkt je enorm als mens. Lieve groetjes, Martijn