Testimonials

Ik liep al een tijdje met heel veel emoties rond die telkens weer terug kwamen. Diep van binnen wist ik wel dat deze te maken hadden met weggestopte angsten en verlangens uit mijn jeugd. Gerelateerd aan een trauma (scheiding van mijn ouders) uit het verleden. Op een gegeven moment werden de emoties weer zo groot dat ik niet anders kon dan op zoek gaan naar iemand die mij hiermee kon helpen.

Vanaf het begin dat ik bij haar thuis kwam stelde Sarah mij erg op haar gemak. Ze was voorafgaand aan de sessie een en al luisterend oor en verdiept zich direct in de situatie/probleem en leeft met je mee. Dit stelde mij erg op mijn gemak waardoor ik echt het gevoel had dat ze begreep waar ik mee zat. En vooral, waar het op `vast` zat.

De praktijkruimte voelde als een hele veilige en warme plek. Je kunt aan alles merken dat Sarah een vrouw is die serieus met haar vak bezig is en dit als onderdeel van haar bestaansrecht ziet. Mensen verder helpen is haar missie.

De sessie was in het begin heel ontspannen. Als een warm bad waarin alle spanning en emotie weg vloeide en ik volledig tot rust kwam. Tijdens de sessie heb ik contact gemaakt met mijn innerlijke kind en mijn ouders. Dit was een zeer emotioneel moment, maar gaf mij ook een compleet nieuwe kijk naar mijn rol in de ouder/kind relatie. Na afloop van de sessie voelde ik mij zoveel beter! het was verhelderend en verlichtend!

Nu ik er op terug kijk is het belangrijkste wat ik eruit heb gehaald een stukje inzicht in mijn eigen gevoel en hoe ik dit kan plaatsen in de relatie naar mezelf en mijn ouders. Ik merk dat ik hierdoor nu anders met mezelf en mijn emoties om kan gaan.

Het heeft iets in mij los gemaakt waar ik zelf verder mee aan de slag kan gaan.

Anoniem
Sieradenmaker


En dan is het moment daar, en heb je na alle soulsearch genoeg van eigenlijk toch weer dezelfde strijd in je, waarbij dat laatste stuk maar steeds weer terug komt, als een soort ongrijpbare drempel waar je tegenaan blijft lopen en je diep van binnen helemaal klaar mee wilt zijn..maar je weet maar niet hoe en waar deze zit.

Het universum bracht me bij Sarah en daar ging ik in een persoonlijke sessie op zoek naar wat mijn innerlijke kind me eigenlijk wil vertellen.

Waar ik op voorhand naast enorm nieuwsgierig was, voelde ik ook wel de scepsis vanuit m’n eigen nuchterheid, Sarah wist me al snel zo vertrouwd te voelen dat ik vol en open meeging in deze reis met Sarah als “reisleidster”.

Het was best confronterend, met mezelf, en ook in de richting die ik af en toe niet in durfde te slaan, Sarah voelt dat haarfijn aan en blijft enorm scherp in haar begeleiding en dat dwong me om nog eerlijker naar mezelf te zijn, nog opener en vooral terug naar m’n hart, uit de pijn en m’n innerlijke kind weer voelen, omarmen, terug naar de warmte en de liefde..

Tegelijk ook integer daaraan zijn en eerlijk naar de buitenwereld op een manier die bij mij past, naar mezelf, naar authenticiteit, eerlijk hard, en ook 100% naar m’n hart.

Sarah is enorm professioneel en krachtig in haar rol, wat me vooral raakt is het vertrouwen dat ze verdient doordat je Sarah’s zuivere intentie en liefde voor haar vak voelt.De sessie zelf was best pittig en ja er vloeiden ook tranen, tegelijk voelde ik me gaandeweg steeds meer bevrijd en dichter bij mezelf, de inzichten en gevoel bleven na deinen en ook de dagen erna werkte het door bij m’n onderbewuste en voelde ik, en voel nog steeds, de kracht, de rust en tegelijk de liefde en erkenning van m’n innerlijke kind en da’s een enorm cadeau om deze te mogen zijn..

Diepe dank Sarah, liefde ❤

Anoniem
Transformatie Trainer


De innerlijk kind meditaties van Sarah helpen me om de deur naar mijn binnenwereld open te zetten. Iedere keer kom ik een ander stukje van mezelf tegen wat me helpt om dingen te verwerken en dichter bij mijn eigen kern te komen. De meditaties zijn daardoor een bijzondere en helende ervaring voor me, iedere keer weer!

Lisa van der Voorst


In een belangrijke periode in mijn leven ben ik voor een innerlijk kind sessie naar Sarah gegaan. Zo geweldig om te voelen wat de methode die Sarah gebruikt teweeg brengt! De ontspannende meditatie heeft er in mijn geval voor gezorgd dat mijn innerlijk kind en mijn innerlijke ouder elkaar eindelijk onvoorwaardelijk in de armen hebben kunnen sluiten. Het was zeer ontroerend om te ervaren hoe het kind en de ouder als het ware samensmelten om samen verder op pad te kunnen gaan!

Rieke Poffers


Met een rustige, bijzonder aangename stem, neemt Sarah je mee op een meditatieve reis in jezelf. Je vergeet bijna dat het je gevoel het heeft overgenomen van het denken. Hierdoor kom je al snel bij een stukje in jou dat het daglicht mag zien. Vanuit dat punt ga je samen verder op ontdekkingstocht, waarbij de zachtheid waarmee Sarah dat doet, jou zal aansporen om nog een stukje verder te gaan.

Wim Velthuis
Energiewerker – Quantum Touch


De sessies hebben me meer zelfbewustzijn en zelfvertrouwen gegeven. Dankzij Sarah sta ik nu sterker in mijn schoenen en kan ik mijn gevoelens uiten op een manier waardoor de ontvanger ze op de juiste manier accepteert. Ook heb ik met mijn partner sessies bijgewoond en zijn we er samen sterker en meer verbonden met elkaar uitgekomen.

Anoniem
UWV medewerker


Ik was benieuwd naar de ontmoeting met mijn innerlijk kind. De reis kon ik aangaan omdat ik mij goed en veilig voelde bij Sarah. De heldere, zachte maar ook zekere stem voerde mij al snel naar mijn Innerlijk Kind. De woorden die Sarah zei, waren precies de juiste en ook in de juiste snelheid, ik kon helemaal mee in deze bijzondere innerlijke reis.

Wat was het fijn daar samen te zijn:  Ik en mijn innerlijk kind, heb antwoord en bevestiging gekregen op een vraag. Erna voelde ik me heerlijk rustig, vredig en vol liefde. Sarah is een jonge, maar doorleefde, zeer wijze vrouw die weet waar ze mee bezig is. Je bent in liefdevolle en professionele handen bij haar. Ik zal mensen zeker aanraden bij haar Innerlijk Kind werk te gaan doen.

Elly Groot
Yoga, Adem, Meditatie


Sarah is heel zelfbewust en gaat uit van haar eigen kracht. Door zich kwetsbaar op te stellen weet ze een belangrijk stukje vertrouwen te winnen. Ze is een heel intuïtief persoon die heel goed kan aanvoelen hoe zij een goede verbinding met iemand kan krijgen om je vervolgens mee te nemen op een innerlijke reis.

M.
Engineer


Ik was benieuwd naar de meditatie van Sarah. Ze stelde een paar verhelderende vragen en ik was gelijk bij het gevoel van toen ik een meisje van 9 was. Altijd bij de paarden, speels, vrij en blij! Ik had vanaf mijn 9e al een eigen paard, bij de paarden voelde ik geen oordeel, veel rust, speelsheid, veiligheid en kon ik mij intuïtie voeden en ontwikkelen. Ik wist dat paarden voor mij belangrijk waren, maar in één keer wist ik waarom.

Vaak genoeg heb ik gedacht om te stoppen met rijden, het kost veel tijd en geld vooral in combinatie met gezin, maar het voelde niet goed. Ik verkoop dan ook een stukje van mezelf. Dus ik heb gelukkig nog altijd een eigen paard en nu weet ik nog beter waarom. Een paard staat in het sjamanisme voor reizen, overtuigingskracht, helderziend, bewust, vrijheid, zachtmoedig en kracht.

Wendy de Wit
Ondernemer, Act for more Happiness


Ik heb bij Sarah innerlijk kind meditatie mogen doen. Sarah heeft een aangename rust over haar. Ik voel me direct op mijn gemak.

Vooraf aan de meditatie is een inleidend gesprek en weet je wat er komen gaat. Sarah helpt je op weg bij een ontdekkingstocht om contact te maken met je jonge ik. Natuurlijk heeft iedereen zijn of haar jeugd anders beleefd. Ze geeft je alle ruimte om te ontdekken, maar voelt altijd dichtbij. Dat is de kracht van Sarah. Haar ruime ervaring en begrip zorgt ervoor dat ze jou niet kwijt raakt op de ontdekkingstocht. Ze weet precies de juiste balans te vinden tussen zelf ontdekken en momenten waarin het beter is om nieuwe wegen in slaan. Ze creëert een sfeer waar het juist fijn is om dit met haar te doen.

Bedankt Sarah voor deze sessie.

Bart van den Boogaard
ICT