Release & Receive Event
Transformatie dag in Kerk

Het oude loslaten om weer nieuwe energie te ontvangen

๐—•๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐˜๐—ผ๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—ณ๐—ฎ๐˜€๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป? ๐—›๐—ฒ๐˜ ๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ ๐—น๐—ผ๐˜€๐—น๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ฒ ๐—ผ๐—ป๐˜๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป?
In deze kerk gaat het gebeuren, diep transformerend werk, voelbaar in lichaam en geest. Unieke combinaties die samenkomen op 1 dag: Helende Meditaties, Body work, Energetic work, Innerlijk Kind Werk, Visualisaties, Opstellingen en Ademen.

release-receive-event-zen
Veel (verborgen) spanning, onverwerkte emoties en blokkades zitten in ons lichaam en geest opgeslagen. Hierdoor kan jij je geblokkeerd voelen hoe jij het liefst wilt leven en wilt voelen, en waardoor het ook lastiger is om jouw doelen en wensen waar te maken.
Door middel van deze transformerende en helende methoden, zal jij je weer lichter en vrijer voelen. Vanuit daar ontstaat er een voelbare ruimte in lichaam en geest voor nieuwe inzichten, liefde, een glimlach op je gezicht en een prachtige verbinding met jezelf en anderen.

Als je het kan voelen, dan kan je het รฉcht loslaten

We gaan regelmatig goed aarden dus met beide benen op de grond, want als je goed geaard bent, dan kan je beter voelen. En als je goed kan voelen, dan kan je het (oude) loslaten en weer je eigen energie, liefde en vertrouwen ontvangen, ๐“ก๐“ฎ๐“ต๐“ฎ๐“ช๐“ผ๐“ฎ & ๐“ก๐“ฎ๐“ฌ๐“ฎ๐“ฒ๐“ฟ๐“ฎ.
En als afsluiter een liefdevolle, sprankelende en hemelse meditatie.

VOOR WIE

  • Je wilt meer energie
  • Lichamelijke en emotionele klachten en spanningen
  • Je wilt dichterbij jezelf komen
  • Je kan niet goed bij je gevoel of je verliest snel jezelf in de ander, werk of zoekt veel afleiding
  • Je wilt persoonlijk groeien en meer verdieping in je leven
  • Je wilt echt een stuk gaan loslaten wat jou blokkeert hoe jij je het liefst wilt voelen en wilt leven

Hoe beter we onszelf kunnen dragen

hoe steviger we met beide benen op de grond staan

Je hoeft het niet (meer) alleen te doen, maar samen met gelijkgestemden. Mensen die ook het รฉรฉn en ander hebben mee gemaakt en die net als jou willen groeien, groeien naar een mooier en liefdevol leven vanuit verbinding met jezelf en anderen.

Ervaringen van deelnemers van vorige workshops, training, meditatie les en op aanvraag workshop gegeven

Niet verwacht dat dit in deze fase zoveel los zou maken toen we dit organiseerden. Voel mij een gerust, sterk en vooral gezegend mens. Dankbaar voor wat mij gegeven is en dat ik daar op dit soort momenten extra stil bij kan staan
๐“๐“พ๐“ป๐“ฌ๐“ช๐“ท

Hele fijne workshop. Zeer liefdevolle begeleiding. Veel ruimte voor mij als persoon. Veel warmte en liefde ervaren van de groep en in het bijzonder van Sarah.
๐“Ÿ๐“ฎ๐“ฝ๐“ป๐“ช ๐“ฆ๐“ฎ๐“ผ๐“ผ๐“ฎ๐“ท๐“ญ๐“ธ๐“ป๐“น

Mijn ervaringen tijdens de meditatie avonden met Sarah zijn zeer positief. Ik ervaar haar als een bewust mens, met veel compassie en levenservaring. Ze begeleid mij moeiteloos en met zachtheid naar plekken in mijn lijf en bewustzijn, waardoor ik mezelf beter leer kennen en in delen van mijn bewustzijn kom waar ik normaal niet in kan. Het is een cadeau voor mezelf, geeft ontspanning en inzichten. Ik zou echt iedereen aanbevelen dit met Sarah te ervaren.
๐“ข๐“ฝ๐“ฎ๐“ฏ๐“ช๐“ท ๐“š๐“ฎ๐“ป๐“ด๐“ต๐“ช๐“พ

Lieve Sarah, Bedankt voor de fijne meditatie-avonden. Het was super. Prachtig om te zien hoe je met oprechte aandacht en zorg een hele fijne sfeer neerzet waardoor je je meteen prettig voelt.
Ben blij dat ik me heb ingeschreven.
Dank je wel Sarah!
๐“”๐“ญ๐“ธ ๐“ฟ๐“ช๐“ท ๐“๐“น๐“ฎ๐“ต๐“ญ๐“ธ๐“ธ๐“ป๐“ท

Mooi confronterend mooie manier om even goed in contact te komen met jezelf. De sessie zorgt ervoor dat je uit de alledaagse hectiek stapt en bedenkt wat er nou echt belangrijk is. Ga ik de goede kant op heb ik wat anders nodig. Dankbaar dat ik dit mocht delen met mijn vrienden.
๐“’๐“ฑ๐“ฎ๐”‚๐“ต

Ontdek je innerlijk kind is een heel bijzonder ervaring.
Het vond plaats in een prettige ruimte met veel warmte, kaarsjes en dekentjes. Zo’n plek waar je je gelijk op je gemak voelt. De warme welkomstgroet van Sarah werkt ook zeker mee aan dit prettige gevoel.
Wat ik als heel prettig heb ervaringen is de openheid en kwetsbaarheid die met de andere deelnemers onderling gedeeld werd. Dat daarbij ook regelmatig herkenning is zorgt voor nog meer verbinding en een veilig gevoel.
De meditatie aan het eind was heel speciaal. Zoveel warmte, acceptatie en liefde heb ik gevoeld voor mijn innerlijke kind! Heel sterk heb ik het gevoel dat we steeds dichter bij elkaar staan, wetende dat het goed voelt. En samen staan we sterk!
๐“ข๐“ฝ๐“ฎ๐“น๐“ฑ๐“ช๐“ท๐“ฒ๐“ฎ ๐“ข๐“ฒ๐“ช๐“ฑ๐“ช๐“ฒ๐“ณ๐“ช

Deze dag is een prachtig begin van een nieuwe fase in jouw leven met nieuwe tools en healing. Je komt weer in je eigen energie te staan, dichterbij wie je oorspronkelijk bent. Je leert en ervaart het ontwikkelen van selfcare & selflove.

Na veel ervaring individueel en groepen, zal ik de drager zijn van het geheel en gaan we samen transformeren en verbinden.

Ik kijk er enorm naar uit om jullie te gaan ontmoeten.

Praktische informatie

Ayurvedisch kok zal voor een gezonde heerlijke lunch zorgen en genoeg tussendoortjes.
Een waanzinnig programma, we gaan รฉcht aan het werk, in liefde.
Normaal kost deze dag โ‚ฌ 125,-. Er is nog maar 1 plek vrijย  โ‚ฌ 95,-
Dus wees er snel bij, aanmelden via info@dichterbijjeik.nl
Er komen mensen uit heel NL. Het is in een kleine kerk en de groep is niet heel groot.
Een veilige setting.ย 

Wanneer: Zondag 22 september
Locatie: Buurse Kerkje, rustgevende omgeving
Adres: Alsteedseweg 22, Haaksbergen
Tijd: 09:30 – 15:30
Gratis parkeren
* Restitutiebeleid: het geld kan niet worden gerestitueerd en kan niet worden overgedragen naar andere workshops. De kosten worden echter volledig terugbetaald als het evenement wordt geannuleerd.

Dit event wordt gegeven door Transformatie & Innerlijk Kind Coach Sarah Grosman.
Sarah is naast professional ook ervaringsdeskundige. Toen zij 3 maanden oud was. is zij geadopteerd en maakte daarna meerdere traumaโ€™s mee vanaf haar kindertijd. Ze kreeg terugkerende burn-outs en depressies en was afgekeurd voor 7 jaar lang. Ze zag het leven niet meer rooskleurig in, totdat ze ze koos voor vele transformatie en helende processen. Haar roeping als coach kwam tevoorschijn waar zij in mocht stappen:

Zij brengt mensen dichterbij hun IK en op een geheel unieke wijze brengt zij meerdere methoden samen in 1 sessie voor een voelbare transformatie op alle lagen fysiek,mentaal, emotioneel en energetisch.

Wil jij een vrijer leven en een diepere verbinding met jezelf en anderen?
Meld je snel aan voor dit event!

Wil jij deze workshop volgen of voor vragen
neem gerust contact op met Sarah Grosman info@dichterbijjeik.nl of 0628546107

Telefonisch bereikbaar ma t/m vrij 09:00 – 18:00

Volgย Dichterbij je Ik op social media

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van trainingen, lezingen, events en artikelen.