Over Sarah – “Wonderen bestaan”

Het was niet makkelijk

Grotendeels van mijn leven ben ik niet gelukkig geweest, diep ongelukkig zelfs. Vaak zagen mensen het niet. Maar diep van binnen leed ik veel, ik voelde me diep eenzaam. Was afgestaan als baby en voelde me anders en heb me heel veel aangepast om me oké te voelen. Maar toch bleven depressies en burn-out terugkomen in mijn leven.
Toen ik 8 jaar was kon ik door trauma’s tijdelijk niet meer lopen, kreeg al vroeg depressies toen ik tiener was en als volwassene. Ik kon 7,5 jaar niet meer werken terwijl iedereen in de bloei van hun leven stond; werk, relatie, kinderen en ik zag iedereen voorbij lopen. Dat was zo pijnlijk. Ik was al blij als ik maar een beetje rust kon ervaren.

En heel eerlijk? Ik dacht echt dat ik niet meer zou kunnen functioneren en dat dit het was. Voor mij hoefde het niet meer. Al had ik wel een droom om coach te worden, maar echt waar, ik dacht dat dit alleen voor andere weggelegd was.

Ik wou niemand tot last zijn en het liefst naar het Licht gaan, want daar was rust…

Licht Wonderen bestaan

Uiteindelijk na een diep healing proces, heb ik dankzij hulp zoveel kunnen helen en ontwaakte het Innerlijk Kind in mij met zoveel Vreugde!
Ik ging doen wat ik als jong kind al deed toen ik 10 jaar was: mensen helpen en nu vanuit eigen levenservaring en professionaliteit. Ik was helemaal vergeten dat ik meer kon zien en voelen dan de gemiddelde om mij heen en door healings en mijn Innerlijk Kind te helen kwam dit weer vrij!

Er is een snellere weg voor Healing

Ruim 20 jaar ben ik bezig met spirituele ontwikkeling en ook afgelopen jaren heb ik mij verder kunnen ontwikkelen, waardoor ik nóg meer mocht ontdekken waardoor ik de depressies, het gevoel niet waard voelen kon verklaren vanuit een groter perspectief waardoor ik nu weet: anderen hoeven er niet zolang over te doen als ik.

Ik leerde hoe ik mezelf kon Healen en mét het Licht gaat het nog sneller.

Ben super super dankbaar dat ik dit allemaal mag doorgeven aan anderen; is het 1 op 1, relatietherapie en groepen. Want het is een Prachtig Healingsproces, het Licht is er voor iedereen.
Nu mag het ontdekt worden: in jou en om jou heen

Er is Hoop, er is écht Verlichting

Ervaar de Healing van het Licht

Jarenlang help ik mensen in binnen en buitenland om de kernoorzaak te helen, o.a. oude pijn uit kindertijd, het Innerlijk Kind te helen en om waarheid van het donkerste te ontdekken waarom je vastzit waardoor je de échte grote angel eruit haalt.

De verbinding met de Grootsheid van het Licht geeft mensen wonderbaarlijke en snelle healingen.

Nieuw Leven met het Licht

Het Licht geeft je antwoorden en dat gaat voorbij de mind, het laat je vooral ervaren wat de échte waarheid is en dat kan je leven veranderen. Want het Licht verlost je, het geeft je een diepe heling en het zuivert je.

Het geeft je support door het leven heen en het geeft je als ware nieuwe ogen, nieuwe mind: je gaat alles anders zien, voelen, ervaren want je hebt de waarheid van het échte Zuiverste Licht ontdekt.

Je kunt met veel meer Licht, Liefde en plezier je leven Leven als mens, als partner, vader/moeder, opa/oma, je passies en je werk.

Het is tijd om te Stralen en je Lichtpad te volgen

Jij bent het Lichtwonder wat weer mag stralen en steun mag ontvangen als het minder gaat

Wil je verlost worden van waar je nu in zit, wil je weten wie je werkelijk bent en ben je benieuwd naar de Healings en het échte Licht?

Neem dan gerust contact op, ook voor vragen.

Mijn wens voor jou is dat je Het Licht kunt ontdekken voor Healing, voor Onvoorwaardelijke Liefde en dat je jouw Licht kunt delen met de wereld om je heen

Volg Dichterbij je Ik op social media

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van trainingen, lezingen, events en artikelen.