Mijn persoonlijke reis

“Toen deed ik datgene wat ik nooit had verwacht; van spiritualiteit new age naar God volgen”

Mijn naam is Sarah Grosman. Vanaf kinds af aan hielp ik al anderen en was vanaf mijn 15e bezig met spiritualiteit. Ik geloofde niet in God en ben ook niet gelovig opgevoed.

Als kind maakte ik al meerdere trauma’s mee, werd gepest en raakte vanaf kinds af aan in burn-outs en depressies.

Ik kende weinig vreugde waardoor ik als jong volwassene niet meer kon werken en ruim 7 jaar thuis zat. Het maakte veel impact toen ik wist dat mijn geboortemoeder vroeg was overleden zonder haar ooit gezien te hebben.
Door healings had ik veel kunnen helen en voelde ik eindelijk veel vreugde.

Ik zette mijn eigen business op, wat echt onmogelijk leek en hielp mensen uit heel Nederland en Ibiza.
Later kreeg ik 3 jaar long-covid en deed het rustiger aan.

In de tussentijd had ik zulke bijzondere ervaringen waarin Groots Zuiver Licht tevoorschijn kwam terwijl ik sliep of wou slapen. Het maakte mij wakker en voelde zo’n enorme vreugde die ik nog nooit had gevoeld, het gaf mij troost, het haalde emoties weg en het gaf wijsheid.

sarah-grosman-coach-coaching-christen-god-jezus-vrede-god-is-goed-innerlijk-kind

God bleef meerdere keren in mijn leven komen en op een gegeven moment wist ik het zeker: God en Jezus bestaat! En heb mij toen laten dopen. Uiteindelijk door God’s Wonder ben ik genezen van long-Covid en heb ik weer volop energie!

En toen deed ik datgene wat ik nooit had verwacht. Ik maakte een grote ommekeer: Na 22 jaar heb ik afscheid genomen van New Age en heb gekozen om God te volgen.

sarah-grosman-coach-coaching-van-new-age-naar-christen-god-jezus-vrede-god-is-goed-innerlijk-kind

“Alles viel op z’n plek”

Door diepe innerlijke reizen als niet gelovige liet het mij zien hoe wij als mensheid van God en Jezus zijn afgekeerd maar ook van elkaar en waarom Het Woord niet binnen mag komen.

En plotseling viel ALLES op z’n plek.
Hierdoor kon ik sneller en krachtiger met mensen werken en gebeurde er echt Wonderen omdat God zo Groots is en zuiver Geneest.

God’s Licht en zijn Goedheid zorgde voor een extra diepe healing, vergeving en een enorme steun en mensen konden ontdekken waar ze inzaten en zo konden ze eruit stappen.

Dat is wat ik iedereen gun. Een goed, gesteund leven en dat je het echte Licht en genezing ontvangt waar je naar verlangt.

God geeft je Nieuwe ogen, Nieuwe mind en een Nieuw Hart

Na zoveel jaren specialisatie en ervaringen in het spirituele, durf ik echt te zeggen: de healings met God’s Licht gaat sneller en haalt je uit een sleur van steeds maar “moeten” helen. Het is zo puur en zuiver. Jij bent zijn Kind van Licht en als je Hem ontmoet, dan weet je en VOEL je dat hij echt is en voor jou het allerbeste wilt en donkerste steeds minder plek in je leven krijgt omdat je de waarheid ontdekt.

Met liefde en aanmoediging sta ik graag naast je en neem je mee in deze prachtige bijzondere Healing reis. Je voelt en leert hoe God jou door het leven heen steunt.

Je gaat alles anders zien en voelen omdat je met de Liefde van God naar het Leven kijkt. Het Leven met God is nog mooier en completer.

Stap in je Nieuwe Leven met de genezing van God

sarah-grosman-coach-coaching-christen-god-jezus-vrede-god-is-goed
coaching-heling-healing-innerlijk-kind-meditatie-god-jezus-
coaching-coach-licht-verlichting-healing-holy-spirit-meditatie-