“Soms moet er eerst iets ergs gebeuren, voordat er iets moois ontstaat”

In Zuid-Korea werd in geboren en na 3 maanden werd ik als baby geadopteerd. Het ontdekken wat er innerlijk en om mij heen gebeurde was al vroeg begonnen.

Roeping in wording

Vanaf mijn 10e voelde ik mij al geroepen om klasgenoten met problemen te helpen. En vanaf mijn 15e was ik al bezig met persoonlijke groei, spiritualiteit en filosofeerde over het leven en vond daarom meer aansluiting met docenten en volwassenen.

Door pijnlijke gebeurtenissen heb ik ervaren heb hoe moeilijk het leven soms kan zijn; adoptie, trauma’s, gepest (‘ander’ uiterlijk), tijdelijk niet kunnen lopen, crisisopvang, geboortemoeder overleden, pijnlijke levenslessen, terugkerende burn-out en depressies etc.

“Datgene wat als negatief voelt, is juist een kans om Dichterbij je IK te komen”

Mijn droombaan dacht ik in de modewereld of in de gehandicaptenzorg te vinden, totdat ik door ziekte jarenlang thuis zat en werd afgekeurd. Ik kreeg de kans om innerlijk thuis te komen.

Waar pijn in zat, ontdekte ik dat achter de deur innerlijke rijkdom en verlichting te vinden is.

Door verbinding te maken met mijn Innerlijk Kind heb ik de diepe en langdurige verbinding met mezelf teruggevonden. Ik kreeg een andere kijk naar mijn emoties, mezelf als mens en de wereld om mij heen.

“Mijn hart ging open, en kreeg een glimlach naar de wereld”

Een voelbare heling, zelfliefde en tevredenheid; ik begon een open uitstraling te krijgen. Ik had nog nooit zoveel vreugde in mijn leven ervaren! Ik ging bewuster in het leven staan. Ik stopte met roken, alcohol, vlees eten, diëten, eetbuien van slechte voeding, en overmatig sporten en shoppen. Ik kreeg vertrouwen in het leven en een vervullende verbinding met anderen. Eindelijk een methode waardoor ik een basis kreeg om mee te verbinden (bij minder leuke momenten).

Van diepe dalen naar Zielsmissie

Ik voel daarom een sterke roeping om mensen met een burn-out of depressie en ook met andere emotionele klachten te helpen met Innerlijk Kind Werk, omdat deze methode veel verheldering geeft waar het gevoel vandaan komt en diepgaande heling, zelfzorg en verbinding.

“Wat ik voor onmogelijk hield, werd mogelijk”

Ik geloof erin dat het ook voor anderen mogelijk is om weer volledig JA tegen het leven te zeggen en volledig jezelf te mogen Zijn.

Van diepe dalen naar Zielsmissie

Interview door Marlieke Gortmaker van televisie progamma Mijn Spirituele Zoektocht

Maak een afspraak en voor vragen
neem gerust contact op met Sarah Grosman info@dichterbijjeik.nl of 0628546107

Telefonisch bereikbaar ma t/m vrij 09:00 – 18:00

Volg Dichterbij je Ik op social media

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van trainingen, lezingen, events en artikelen.