Op naar een Stralend & Helend bestaan

Diep Transformatie weekend 19 & 20 september

Voel je diep van binnen dat het anders kan en dat je het anders wilt?

Juist deze tijd weerspiegelt wat er gevoeld wilt worden om te helen en zijn er juist heel veel mogelijkheden en kansen om diep te transformeren en te manifesteren voor een gelukkiger en mooier leven.

Tijdelijk EXTRA korting
Early Bird Ticket

Laat je meenemen met de helende reis naar binnen in jou. Terug waar je vandaan komt en wie je werkelijk bent, waarin je het vreugdevolle kind in jou weer laat opleven en met open armen in het leven staat vol vertrouwen en liefde.

Je gaat jezelf bevrijden van al datgene wat jou tegenhoudt om voluit en vredig te leven.

Life Changing – De verandering

Juist in deze tijd weerspiegelt wat er gevoeld wilt worden om te helen, je hoeft het niet te ondergaan, maar diep van binnen voel je dat het anders kan.

Dit is hét moment om jezelf naar een hoger level te brengen, om te doen waar JIJ echt gelukkig van wordt.

En tijdens deze 2 daagse gaat het gebeuren…

Je gaat de kracht en grootsheid in jezelf ontmoeten; donkerste en licht, waar jij jezelf doet overstijgen naar dieptes en hoogtes.

Waarvan donkerste naar het licht wordt gebracht om nog meer te stralen… En weer volledig in jezelf, in je lichaam te landen, waar jouw hart nog meer open gaat om jezelf liefdevol te verwelkomen.

img_9240

Bestaansrecht

In deze dagen geef je jezelf opnieuw bestaansrecht met al jouw mooie kwaliteiten en eigen(wijs)heid die weer in beweging wordt gebracht om stevig te gaan staan in je eigen energieveld, op je eigen plek.

20191116_163638

TRANSFORMATIE

Je gaat uit het Verleden & Heden verborgen onverwerkte emoties, angsten, boosheid, verdriet, blokkades, trauma’s, oude pijn en zwaarte loslaten en transformeren. Alle (verborgen) gevoelens mogen er zijn, en daardoor geef je jezelf weer vreugde en vertrouwen terug!

Henrike Siebers zei recent via een webinar dat zij, na ruim een half jaar geleden deelgenomen te hebben aan Transformatie dag & weekend in 2019:

“Alles mag er zijn bij Sarah! Sterker nog ze verwelkomt juist dat waarvan we zelf niet eens wisten dat het er zat. Zowwww ik wist echt niet wat er gebeurde… dat IK dat kon…
Altijd heel veilig en vertrouwd. En dan die verlichting… zo dankbaar voor!”

20190922_101700-1260x800

Als het op diep niveau in jou veranderd,
dan veranderd de wereld met jou mee

Je gaat ontdekken en op diep niveau ga jij jezelf vrij van maken wat jou (on)bewust blokkeert om actie stappen te maken in jouw leven voor een nog kleurrijker en gelukkiger leven.
 

Diepe Healing

Je gaat werken met unieke krachtige en helende methoden om jouw licht, liefde en vrede in jezelf te doen vergroten, met o.a.

– Diep Ademwerk
– Schaduwwerk en Lichtwerk
– Familie & Innerlijk Kind werk
– Quantumveld
– Beweging
– Energiewerk
– Lichaamswerk

Op weg naar een gegronder en diep geworteld bestaan, waardoor je weer stevig staat en volop straalt vanuit hart en ziel.

* Bij lichamelijke klachten, kan het eventueel aangepast worden. Wil je mee doen en ben je zwanger? Neem gelieve contact op.
20200607_151002

Geweldige groep met gelijkgestemden

En dit ga je niet alleen doen, maar samen met een geweldige transformatie groep van gelijkgestemden uit heel NL en België, die ook het één en ander hebben mee gemaakt.

Samen ga je Sky High, naar The Next Level en je zal de kracht ontdekken die je bezit om jezelf te helen en dragen naar compleetheid.

Je bent super welkom om in liefde en veiligheid te transformeren voor een helend bestaan waar jij voor op aarde bent gekomen.

Wil jij erbij zijn? Voor mensen uit heel NL en België

ERVARINGEN TRANSFORMATIE DAG(EN) MENSEN UIT HEEL NL:

Zelf had ik de laatste tijd last van veel spanningen. En voelde me helemaal niet happy. Hier wilde ik graag verder mee komen. Ik heb dit weekend de nodige oude frustraties van me af kunnen gooien. De begeleiding door Sarah heb ik ervaren als: open, accepterend, liefdevol en stimulerend. Uitgaande van het nu! Met beide benen op de grond, en ook nog een dosis humor. En als iemand t moeilijk heeft dan is ze er, met volle inzet! En dit is echt mooi… Ik zou dan ook ieder die verder of dieper wil komen met zn / haar gevoel of zichzelf , zeker aanraden een dag of een weekend met Sarah in zee te gaan!
Believe me, miracles can happen!…
– Peter Schoonlingen.

bty

Het was voor mij heel nieuw en het is een heel bijzonder weekend geworden, het heeft me meer en ook andere dingen gebracht dan ik van tevoren had kunnen bedenken. Ik heb me heel erg gesteund gevoeld door Sarah en ben heel dankbaar voor deze ervaring die nog zeker langere tijd zal doorwerken.
– Christel

Wat een waanzinnige dag was het gisteren zeg. Je hebt een prachtige energie en je begeleid de dag heel fijn. Ik ben zo trots op deze groep, in de openheid die er was en wat we samen hebben doorleeft. Ieders in zijn/haar eigen transformatie en toch vormden we een geheel.
Een aantal keren bleef ik op een drempel hangen en lukte het me niet eroverheen te komen, jouw begeleiding gaf me steeds dat zetje om de diepte in te kunnen. Je vormde echt een veilige basis voor ons, zo fijn! Ik ben nog steeds heel moe maar het voelt alsof ik zoveel oerpijn kwijt ben.
Ik ben je daar enorm dankbaar voor!
– Anoniem

Hallo Sara.
Het heeft heel wat los gemaakt  bij mij de innerlijke kind healing.
Voel me echt bevrijd🙏☺️.
Maar ik wist niet dat het zo’n impact heeft.
Heb ook het gevoel dat ik nu helemaal open sta, ook voor geuren, geluiden en gevoelens.
Alles komt knoerhard binnen😬
Pfffff, voel mij gereset😉!!!
Heeft tijd nodig, denk ik😊.
Liefs Angela te Woerd 💝

Hallo Sarah,

Met mij gaat t heel goed. Heb een paar dagen nawerking gehad ook. Ik ben sinds de transformatiedag verlost van mijn schuldgevoelens. Het altijd moeten oplossen van andermans problemen was bij mij van binnen zo dwingend aanwezig mn hele leven. Ik heb die dag ervaren en gevoeld ,maar ook doorleefd en teruggegeven ,dat dit niet van mij was maar van mijn beide ouders. Zo ben ik opgevoed door hen, wat mij als kind heeft doen leren zwijgen en aanpassen, vanzelfsprekend.
Bij jou heb ik mezelf teruggevonden, mezelf getroost en omarmd en aanvaard als verstopt en doodsbang kind. Ook heb ik deze last teruggegeven aan mn ouders.
Nu voel ik mij compleet, voor mij geen angst meer. Een volwaardige volwassen vrouw, die in haar kracht staat en ook haar gevoelens laat zien.
Omdat ik mijzelf nu op de eerste plaats heb gezet van binnenuit, is dat mijn prioriteit geworden.
Ik voel rust, tevredenheid, geen reddersgedrag meer. Dat geeft zoveel ruimte voor mezelf.
Mijn sluimerende angst elke dag is verdwenen, ik heb bij jou deze in de ogen gekeken en overwonnen met mn kleine ik. Dat was heel erg zwaar.
Zo samen ga ik verder met mn leven.
Ik wil jou bedanken, jij hebt mij gegeven wat therapeuten niet is gelukt met praten. Een cadeau voor t leven, dankjewel voor jou en jouw gave om mensen zo te kunnen helpen.

Groet,
Anoniem ❤❤❤

Wat een lifechanger! Wat een dag!
Sarah met haar innerlijke rust en professionaliteit wist iedereen vanaf het begin gerust te stellen. Wat voor sommigen al een iets bekender avontuur was die lang geleden begon, was voor anderen iets dat toch vrij ongemakkelijk aanvoelde. We hoorden verschillende verhalen en ik ervaarde de dag als een reis. Doormiddel van ademhaling en andere methoden gingen wij terug naar onze roots, onze kleine ik.

Het is vrij lastig om uit te leggen omdat het voor mij zo’n intense ervaring is geweest. Wat ik kan zeggen is dat het een openbaring is. Ik heb mij verbaasd over de inzichten die ik heb gekregen. Ik vond het geweldig om een connectie te voelen met de mensen om mij heen en dit avontuur samen aan te gaan. Geen oordelen en geen ego’s. Ik ben het nog steeds aan het verwerken en mijn verhaal aan het delen. Ik kan niets anders zeggen dat het een mindblowing ervaring was, iets dat voor iedereen goed zou zijn, life changing.

Wij zijn allemaal druk bezig met wat moet, verwacht wordt en wat wij allemaal wel niet willen. Even stil staan, aarden en terug kijken helpt om de juiste richting te vinden.

– Roderick van der Lek

Wauw wat een prachtig weekend was dit! Intens, verrassend, diepgaand🙏 Weer wat dichterbij thuis gekomen!
Een mooie groep, geweldige begeleiding van Sarah Grosman 🌸 Echt een powervrouw die met zoveel liefde, bereidheid en overgave dit heeft weten vorm te geven❤️
Ik had echt niet gedacht dat ik zoveel zou huilen en dat ik dmv aanraking de pijn letterlijk uit mijn lichaam kon schreeuwen.
Voor mij was het echt een waardevol weekend, het heeft me diep geraakt.Wat is uiten toch helend!
Het was kort maar krachtig, en lang genoeg om een mooie verbinding aan te gaan met allemaal mensen die tot aan dit weekend nog onbekend voor me waren!
Enthousiasme voel ik weer als ik dit schrijf🙏 Bedankt allemaal inclusief mezelf😘

– Bart Reus

Lieve Sarah en mede ‘transformers’  wat mooi verwoord!!!! Ik heb er nog steeds geen woorden voor… ik voel alleen maar intense dankbaarheid voor jouw aanwezigheid, hulp, assistentie, support en licht en het zo ongelooflijke respect liefde en oordeelloos kunnen zijn (en doen). En kracht, warmte, liefde, ruimte, rust, geduld. Zoveel los willen maar door jullie ook kunnen en mogen loslaten en zelfs nog meer! Door deze setting konden ook mijn diepste pijnen, angsten, trauma’s, etc etc naar boven komen. En dat van generaties voor mij… Dit valt niet te omschrijven; dit is ervaren en jezelf compleet oordeelloos en verwachtingsvrij open stellen; met nieuwsgierigheid alles wat zich aandient verwelkomen er door heen gaan en loslaten.
– Henrike Siebers

Lieve Sarah Grosman,
Toen ik je voor het eerst ontmoette in het kerkje.. “you look like an angel” is wat ik direct dacht en tegen je zei. Je bent een bijzonder liefelijk persoon! Je begeleiding is super en perfect in opbouw waardoor ik mezelf volledig durft bloot te geven aan mijn diepe diepe zeer intense verdriet. Zonder schaamte voor wie dan ook. Je zorgt ervoor dat het veilig en vertrouwd is om dit totaal te kunnen los laten.
Ambiance, geur, warmte, slaapverblijf en het eten en drinken..Het was allemaal goed. Je bent zo fijn!
Ik ben je dankbaar voor je bestaan en al je giften vanuit jouw ervaring en je innerlijke kracht, liefde en rust.
Oprecht durf ik het te zeggen.. Ik hou van je!
Je bent een voorbeeld van liefde voor de mensheid.. ga zo door!

Veel liefs, Karin

Sarah, een ongelooflijk warm, empathisch, bescheiden en begripvol mens die alle tijd voor je nam, ook buiten de workshops om. Die gezellig mee at, mee lachte en haar kennis, ervaring en inzichten graag met je deelde.
En toen gebeurde het… Ik brak. Tijdens de workshops. Door de ademhalingstechnieken, de coachende, begeleidende woorden en muziek van Sarah, kwam ik tot een innere kern die ik zo ver had weggestopt dat het pijn deed. Letterlijk pijn. De pijn, het verdriet, de frustraties van decennia lang kwamen eruit. Totale verwarring, opluchting, bevrijding, inzicht, overspoeld door tegenstrijdige gevoelens. De innerlijke kind sessies die eindelijk tot vergeving leidden, begrip en liefde voor jezelf als kind, als volwassene, voor je ouders. De last en verantwoordelijkheid leggen bij diegene bij wie het hoort. Wat een openbaring. Wat een bevrijding. Wat een inzicht. En wat een rust. Ik, de nuchterheid zelve, die al jaren energieloos, levensmoe bijna, opgekropt met oude pijn rondliep als een zombie voelde me tien kilo lichter! En dit is nog maar het topje…
Mooie, prachtige Sarah heeft me geraakt. Heeft me geholpen in te laten zien, voelen, dat je daadwerkelijk kunt zijn wie je echt bent onder al die lagen die je opbouwt om te overleven, de ware, pure “ik”.
Dank je Sarah, dank je wel, dat jij hebt bereikt wat ik niet had durven hopen.

Warme, lieve groet, Heleen

Ik heb deelgenomen aan het Innerlijk kind transformatie weekend bij Sarah Grosman. Ik heb Sarah leren kennen als een hartelijke liefdevolle integere vrouw met een zeer groot talent voor innerlijk kind werk en helende adem sessies. Het weekend was keurig verzorgd in een warme plezierige setting. Ik zou Sarah dan ook zeker aanraden als je aan de slag wilt gaan met innerlijk werk op een diep helend niveau.
– Fiona

Lieve Sarah,
Dank dank voor afgelopen weekend. Mijn hart staat wagenwijd open en ik hebt het gevoel dat ik transparant ben. Ik heb echt veel opgeruimd. Jij gaat nog veel mensen helpen op hun levenspad. Ik vond het mooi om te zien hoe geraakt je was aan het eind van het weekend. Jij bent liefde, wij zijn liefde, alles is één. Ik hou van jou mooi mens.
– Anoniem

Voor Sarah, ik had hier al erg naar uitgekeken om lekker te kunnen werken aan mijzelf na een mooie vermoeiende periode. Het was in het begin wel een beetje zoeken om mijzelf te kunnen even. Ik ben zeker door de blokkades heen gegaan en met de liefde die je uitstraalt was dat als erg prettig ervaren. Alle ruimte om de emoties te delen en los te laten. Voel me eigenlijk weer herboren en zal zeker verder gaan om meer te doorgronden. Het was niet makkelijk maar wel een mooie overwinning voor mijzelf. Wat een fijne groep en ook zo mooi gevarieerd maar toch een! Ik ben blij met mijn eigen ik die ik meer zal koesteren met liefde en doorgeven aan mijn zoon. Bedankt voor alles Sarah en ik hoor graag van je!
– Edwin Regtien

Het was enorm transformerend voor me,bijzonder dat je de juiste sleutels had om door te dringen in de pijn en verdriet die aangeraakt mocht worden bij mij waardoor mijn innerlijk kind zich liet zien en mij liet voelen hoe hij zich voelde al die jaren van gemis, de liefde voor elkaar stroomde vrij en nog steeds !
Tot zover even Sarah , je hebt een plekje diep in mijn hart <3, Ron

Wil jij diepe verandering, verdieping in jouw leven en voel je dat je er écht aan toe bent om er voor te gaan?
Voel jij de volledig JA van binnen?

INCLUSIEF

– Alle vegetarische maaltijden worden vers bereid door de professionele kok.
Luxe avondmaaltijd 1x, lichte (vroege) avondmaaltijd 1x, luxe lunchmaaltijd 1x.
– Onbeperkt tussendoortjes
– Ayurvedische kruidenthee
– Vol programma met helende transformerende workshops
– Zaterdag avond workshop is een verrassing en deze krijg je gratis cadeau!

– Woon je niet in de buurt? Keuze 1 of 2 overnachtingen voor totaal 4 personen / 4 kamers.
Wel mogelijk als koppel of vrienden 2 personen op 1 kamer.
Eenvoudige Bed & Breakfast. Heel vriendelijke eigenaren.
Loopafstand naar locatie maar 30 sec.
Voor maar 27,50 euro per persoon inclusief ontbijt.

Wil je hier overnachten? Geef dit aan, zodat ik meer informatie kan doorsturen en je verzekerd bent van deze boeking.

 

Wanneer: Zaterdag 19 juli 09:30 – 20:30 &
Zondag 20 juli 09:30 – 17:30
Waar: Buurse/Haaksbergen in Kerkje

Voor de 2 daagse betaal je € 350,-

Maar… nu krijg je maar liefst € 75,- korting

Nu voor maar € 275,- Early Bird

Dus wees er snel bij info@dichterbijjeik.nl zodat je verzekerd bent van jouw plek.

Zaterdag avond workshop is een verrassing en deze krijg je ook nog van mij cadeau!

Het wordt echt een fantastisch, Transformerend weekend met gelijkgestemden!

Heb je lichamelijke, emotionele klachten, ben je zwanger? Ben je ondernemer en wil je dat dit in jouw voordeel kan aftrekken? Zakelijke Factuur is mogelijk € 275,- excl. BTW.

Geef dit gelieve allemaal aan van te voren aan per mail.

Woon je niet in de buurt? Keuze 1 of 2 overnachtingen voor totaal 4 personen / 4 kamers.
Wel mogelijk als koppel of vrienden 2 personen op 1 kamer.
Eenvoudige Bed & Breakfast. Heel vriendelijke eigenaren.
Loopafstand naar locatie maar 30 sec.
Voor maar 27,50 euro per persoon inclusief ontbijt.

Wil je hier overnachten? Geef dit aan, zodat ik meer informatie kan doorsturen en je verzekerd bent van deze boeking.

Dit weekend wordt gegeven door Transformatie & Innerlijk Kind Coach Sarah Grosman.
Sarah is naast professional ook ervaringsdeskundige. Toen zij 3 maanden oud was. is zij geadopteerd en maakte daarna meerdere trauma’s mee vanaf haar kindertijd. Ze kreeg terugkerende burn-outs en depressies en was afgekeurd voor 7 jaar lang. Ze zag het leven niet meer rooskleurig in, totdat ze ze koos voor vele transformatie en helende processen. Haar roeping als coach kwam tevoorschijn waar zij in mocht stappen:

Zij brengt mensen dichterbij hun IK en op een geheel unieke wijze brengt zij meerdere methoden samen in 1 sessie voor een voelbare transformatie op alle lagen fysiek,mentaal, emotioneel en energetisch.
De deelnemer akkoord bij betaling met onderstaande voorwaarden:
  • Bij betaling ben je verzekerd van de plek.
  • Deelname is op eigen risico, de organisatoren zijn niet aansprakelijk.
  • Klachten, lichamelijke beperkingen en of medicijngebruik schriftelijk melden bij Sarah, bij twijfel overleggen met een arts.
  • Allergieën met medische noodzaak schriftelijk doorgeven i.v.m. met voeding.
  • Restitutiebeleid: het geld kan niet worden gerestitueerd en kan niet worden overgedragen naar andere workshops, behalve bij een ernstig geval kan je deelnemen van een workshop of 1 op 1 sessie. De kosten worden echter volledig terugbetaald als het wordt geannuleerd, niet bij verplaatsen datum.

Wil jij een vrijer leven en een diepere verbinding met jezelf en anderen?
Meld je snel aan voor dit weekend!

Wil jij deze transformatie & healing weekend volgen of voor vragen
neem gerust contact op met Sarah Grosman info@dichterbijjeik.nl of 0628546107

Telefonisch bereikbaar ma t/m vrij 09:00 – 18:00

Volg Dichterbij je Ik op social media

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van trainingen, lezingen, events en artikelen.