Meditatie & Bewustzijn Cursus

Een gezonder en gebalanceerd leven begint bij de verbinding met jezelf

Steeds meer mensen ervaren stress of onrust of hebben het gevoel dat ze geleefd worden. Meditatie is een vorm om weer in een diepe verbinding te komen met jezelf waardoor je dichtbij jezelf kan blijven. Ook al gebeurd er soms veel in en om je heen, je kan vanuit een rustpunt in jezelf met een heel ander gevoel leven en werken, zonder teveel dualiteit te ervaren. Het is een groeiproces om daar verandering in te brengen. Je kan wel beginnen door tijd voor jezelf te maken en verbinding te maken met je eigen kern.

Meditatie & Bewustzijn Cursus

Voor beginners en gevorderden geef ik diverse meditatievormen inclusief bewustzijn inzichten en tools om dichtbij jezelf te blijven. Hierdoor kan je het rustpunt in jezelf hervinden en leer je oordeelvrij en met zachtheid in contact te komen met je gevoelens. Stap voor stap wordt er een veilige, liefdevolle en stevige innerlijke basis in jezelf gecreëerd. Met als resultaat om daarna weer volledig aanwezig te zijn en verminderde stress. 

8 speciale avonden die in het teken staan van liefde, compassie, verbinding en stevig op je eigen plek staan.
Voor beginners en gevorderden.

Wil jij ook:

 • Meer rust
 • Verbeterde concentratie
 • Meer lichtheid ervaren
 • Stevig met beide benen op de grond
 • Verbinding met jezelf en anderen
 • Meer vreugde
 • Meer zelfliefde en tevredenheid ervaren
 • Makkelijker keuzes maken

Voordelen

Als je meditatie onder begeleiding doet, blijf je beter gefocust en zal sneller geïntegreerd worden waardoor je het ook makkelijker zelf kan doen. De kracht zit het ‘m in door te blijven herhalen en het onderhouden van mediteren, waar je later nog steeds profijt van hebt.
Minder stress is verbeterde gezondheid.

Uit ervaring blijkt dat mensen minder dualiteit ervaren en meer ruimte waardoor ze beter aanvoelen wat ze nodig hebben en meer rust en tevredenheid ervaren. 

Ervaar de verbinding met jezelf en

de ruimte van verstilling waar de antwoorden liggen

Wat ga je leren

 • Volledige aanwezigheid en verbinding
 • Mindset tools en inzichten
 • Verbondenheid met lichaam en geest
 • Beter leren voelen wat je nodig hebt
 • Diverse geleide meditaties voor meer rust, verdieping in je persoonlijke groei en diepere verbinding met jezelf
 • Leren aarden en op je eigen plek staan

8 Speciale Meditatie Avonden

Deze cursus bestaat uit 8 meditatie lessen incl. bewustzijn inzichten, verdeeld over 9 weken. Je gaat een veilige basis in jezelf creëren waar je verbinding mee kan maken als je even uit verbinding bent door drukte, gebeurtenissen of bij moeilijke momenten.

Je leert hoe je goed kan aarden waardoor je minder in je hoofd zit en meer in je lichaam en daardoor ga je steviger met twee benen op de grond staan. Je gaat het verschil ook direct ervaren. Als je goed geaard bent, kan je veel meer aan.
Niet meer zoveel piekeren of onrust ervaren, maar meer in verbinding met je liefdevolle hart en je eigen(wijs)heid.

Ervaringen van anderen

“Met een rustige, bijzonder aangename stem, neemt Sarah je mee op een meditatieve reis in jezelf. Je vergeet bijna dat het je gevoel het heeft overgenomen van het denken. Hierdoor kom je al snel bij een stukje in jou dat het daglicht mag zien. Vanuit dat punt ga je samen verder op ontdekkingstocht, waarbij de zachtheid waarmee Sarah dat doet, jou zal aansporen om nog een stukje verder te gaan”

Wim Velthuis

“De innerlijk kind meditaties van Sarah helpen me om de deur naar mijn binnenwereld open te zetten. Iedere keer kom ik een ander stukje van mezelf tegen wat me helpt om dingen te verwerken en dichter bij mijn eigen kern te komen. De meditaties zijn daardoor een bijzondere en helende ervaring voor me, iedere keer weer!”

Lisa van der Voorst

Praktische informatie

De meditatie wordt gegeven door Transformatie & Innerlijk Kind Coach Sarah Grosman in een prachtige serene locatie, waar je bij binnenkomst al de rust voelt.

Locatie: Mooienhof 27, Enschede
Dagen: 8 avonden
Wanneer: woensdagen 27 maart, 3 april, 10 april, 17 april, 24 april, 8 mei, 15 mei en 22 mei (1 mei niet i.v.m. mei vakantie ) *
Tijd: 19:30 – 20:30 inloop vanaf 19:15
Kosten: € 99,-

Meditatiekussens zijn aanwezig, ook kleden (meditatie mag ook op een stoel)
Inclusief kruidenthee

*Kan jij één of twee avonden door omstandigheden niet aanwezig zijn? Dan kan je deze later inhalen.

Voor een gegarandeerde plek, meld je aan voor de meditatie cursus.

Het worden 8 speciale avonden die in het teken staan van liefde, dankbaarheid, diepe verbinding en compassie.

Je kunt daarna kiezen voor een vervolg cursus of 1 op 1 coaching voor meer verdieping voor jouw hulpvraag of levensvraag.

Voor vragen over de meditatie cursus
neem gerust contact op met Sarah Grosman info@dichterbijjeik.nl of 0628546107

Telefonisch bereikbaar ma t/m vrij 09:00 – 18:00

Volg Dichterbij je Ik op social media

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van trainingen, lezingen, events en artikelen.