De Weg naar je Oorspronkelijke Zelf

Deze lezing in combinatie met een workshop is voor mensen die dichterbij zichzelf willen komen en een leven vol liefde, vertrouwen en vreugde willen.
Misschien herken je het wel dat je moeite hebt met keuzes maken, wisselende emoties, lage energie, voor je gevoel stilstaat, je bent in een enorm diep dal beland of je bent niet helemaal tevreden met je leven. Er komen levensvragen omhoog zoals: wat wil ik echt en wie ben ik?

Hoe verder we van onszelf af komen te staan, hoe groter het verlangen is om dichterbij je oorspronkelijke zelf te komen. Je wilt je doelen waarmaken, je goed voelen en tegelijkertijd ook meer rust in je leven, maar dat is soms niet eenvoudig en dan kan er dualiteit ontstaan of een ware zoektocht.

Het kan ook anders.

Hoe zou het zijn als jij keuzes kan maken waar jij gelukkig

van wordt, zonder teveel dualiteit?

Tijdens de lezing/workshop krijg je inzichten wat jou blokkeert en wat de kernoorzaak is waar je tegenaan loopt en hoe je de weg weer vrij maakt voor een lichter leven, met meer tevredenheid en vreugde.
In mijn leven heb ik veel dualiteit van het ene uiterste in het andere uiterste gekend. Voor een groot deel van mijn leven kwam ik voor grote uitdagingen te staan. Ik zag het niet meer zitten.

Tot een bijzonder moment. Dit heeft mijn leven veranderd en ik deel graag met jou welke stappen ik genomen heb, hoe ik van dualiteit naar zelfliefde, balans en dichterbij mijn oorspronkelijk zelf kwam.

Ik hervond mijn kwaliteiten, volop vreugde, levensenergie, mijn roeping, diepe verbinding met mezelf en een vervullende verbinding met anderen.

Wil jij ook:

 • Steviger op je eigen plek staan
 • Meer zelfliefde, tevredenheid en vreugde
 • Je lichter voelen en meer energie
 • Diepe en langdurige verbinding met jezelf en anderen
 • Zelfzorg, leren luisteren naar je gevoelens en omgaan met emoties
 • Makkelijker keuzes maken
 • Ontdekken wie je echt bent
 • Meer vanuit je hart leven

Compassie

Vanuit de natuurlijke beweging kan jij ook keuzes maken die bij jou passen. Weinig gepieker, niet meer jezelf hard motiveren, niet kritisch en te streng voor jezelf zijn, maar een ruimte van vrijheid waarin je doelen gaat waarmaken.

Ik ga je de stappen vertellen en je gaat een belangrijk deel van wie je oorspronkelijk bent ervaren.

kopie-van-ruimte-voor-balans-sarah-grosman

Een gezond, liefdevol en gebalanceerd leven

begint bij de verbinding met jezelf

Je gaat namelijk niet alleen luisteren, we gaan ook werken met bewustzijn methoden én een bijzondere geleide meditatie. Je ontvangt inzichten en tips hoe je dichtbij jezelf blijft, beter naar je gevoelens kan luisteren en hoe je beter met emoties kan omgaan.

Je maakt kennis met een waardevolle tool die je heel je leven kan toepassen (bij moeilijke momenten) voor een langdurige verbinding met jezelf en anderen.
Als je deze verbinding kan maken, dan hervind je jouw kwaliteiten, wijsheid en vreugde die je kan upgraden naar een hoger level.

Herken jij je in één of meerdere van deze belemmeringen met de wens naar realisatie?

 • weinig eten – eetbuien – diëten – naar balans
 • niet weten wat je wilt – naar zielsmissie
 • down, depressief, burn-out – naar veel vreugde
 • afwijzing  – naar zelfliefde
 • verstijfd zijn – naar knuffelaar
 • introvert – naar open zijn
 • eenzaamheid – naar eenheid
 • niet kunnen lopen – sportverslaafd – naar yoga, dansen
 • gepest – naar tevredenheid
 • niet meer willen leven – naar JA tegen het leven
 • roken, alcohol – naar jarenlang gestopt
 • veel tv kijken – naar geen tv – naar af en toe
 • veel shoppen – naar 1,5 jaar niet – naar af en toe

Alle voorbeelden heb ik zelf ervaren en ik heb veel transformatie en helingsprocessen doorlopen om de wensen tot realisatie te brengen voor een mooier leven. Dit heeft mij veel gebracht: ik leef nu zoveel mogelijk van binnenuit. Kortom een veel vrijer leven.

Ervaringen van de vorige lezing/workshop

Ik heb de lezing heel fijn ervaren. Ik voel nu al dat het mij heel erg helpt. Ik ben nu dichter bij mezelf. Sarah verteld duidelijk en geeft veel goede tips waar ik zeker wat mee kan. Dit is een aanrader voor velen die met zichzelf bezig willen. Sarah ondersteund waar nodig en heeft veel kennis en inzichten. Ze kan goed met je meedenken en voelen.
𝓣𝓮𝓼𝓼𝓪
 
Geweldig. Het ws een weerspiegeling voor mij. Inspirerend. En herinnert me wie ik ben en waar ik naar toe mag. Het was een bijzondere meditatie waar ik mezelf heb gevonden en het innerlijk kind. Ze is heel liefdevol, vooral met omgang.
𝓥
 
Geweldige ervaring om weer terug bij mezelf te komen, ik ben zo enthousiast geworden dat ik zelf lichtgevende sterretjes op het plafond in mijn slaapkamer ga plakken.
Ik durf eindelijk meer te voelen, ik durf er te zijn. Ik durf weer liefde te ontvangen. Ik dank jou met alle liefde voor deze sessie en een heropening van de weg naar de persoon wie ik echt hoor te zijn.
𝓕
 
Mijn eerste kennismaking met jou was tijdens een Culturele Zondag ergens in de zomer vorig jaar. Intuïtief teken heb ik gedaan, toen lekker in de natuur, en ik vond je toen al erg mooi en bijzonder.. Ik vond het erg fijn hoe je de tekening uitlegde. Sindsdien volg ik je op Facebook. Ik ben altijd een beetje terughoudend voordat ik aan iets begin, maar ik heb geen spijt dat ik hier ben geweest vanavond. Ik heb het enorm bijzonder en fijn ervaren. Ik ben op zoek naar iets diepers, misschien is dat inderdaad het kind in mezelf. Ik voelde me na de meditatie opgelucht. Bedankt voor deze mooie ervaring. Denk dat we elkaar vaker zullen zien!
𝓝𝓾𝓻𝓵𝓪𝓷 𝓖𝓮𝓻𝓰𝓲𝓷

Wil jij een gebalanceerd leven en dichtbij jezelf blijven? En wil jij weten welke stappen ik genomen heb? Kom dinsdag 14 mei.

Praktische informatie

Locatie: De Yogaruimte (groene deur, trap boven)
Adres: G.J. van Heekstraat 408, Enschede
Datum: dinsdag 14 mei
Tijd: 19:30 – 21:30 – inloop 19:15
Combinatie van lezing én workshop incl. onbeperkt thee en versnaperingen voor maar € 15,-

Als je wilt weten of dit ook waardevol is voor jouw leven, kom naar deze lezing door Sarah Grosman.

Wil je een lezing bijwonen of heb je vragen
neem gerust contact op met Sarah Grosman info@dichterbijjeik.nl of 0628546107

Telefonisch bereikbaar ma t/m vrij 09:00 – 18:00

Volg Dichterbij je Ik op social media

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van trainingen, lezingen, events en artikelen.