Ibiza retraite
Paradise of Light

5 daagse
Transformatie & Healing

Ervaar de Magie & Healing van Ibiza en voel je weer herboren

Ga je mee op reis naar Ibiza voor healing? Niet naar de grote party kant, maar juist de andere kant, het paradijs, de geheime plekken en de magie van het eiland. Hier kan je helemaal jezelf zijn en het vrije gevoel in jezelf ontmoeten door de mensen, de hoge energie, zoveel liefde, vrede, vreugde, flow en diep vertrouwen wat hier zo leeft.

En dit kan ook in jou geactiveerd worden in flow

Hier kun je enorm snel persoonlijk en spiritueel groeien en helen omdat het een krachtplek is. Zelfs de locals zeggen: “We weten niet precies wat het is, maar het is hier magisch”. Je voelt het, het is een paradijs, de nieuwe wereld wordt hier geleefd. Door de prachtige natuur, de relaxe manier van leven en oordeelvrij.

En dat gaat ook gebeuren tijdens dit Transformatie & Healing Retraite, 5 volle dagen waar je jezelf kan hervinden en jezelf in het licht te zetten.

34a4765

Voel je weer vrij & onbevangen
Verbonden met je hart & ziel

Je kunt hier op Ibiza je kleden zoals jij je voelt en helemaal vrij zijn wie je werkelijk bent. In plaats van “hoe het hoort te zijn” of teveel in je hoofd, angsten en zorgen, maar echt in het moment te leven.

Leven vanuit het Hart
Pure Zijn, dat is hier volop aanwezig

En dit is wat je voelt. De warmte van de cultureel, de openheid, hippie vibe energie. Je wordt voelbaar verwelkomt door de Spaanse cultuur en mensen uit heel de wereld die hier vrij leven. Er is heel veel synchronisatie, telepathie en manifestatie. Het gaat hier zo snel door de lichte energie, een open energieveld. Het laat je echt verwonderen.

34a4784

Transformatie & Heling gaat hier heel snel. En dat doet het eiland Ibiza. Door de krachtige energie, kun je juist heel diep helen.

Spiritueel of niet Spiritueel, iedereen voelt hier de Magie en healing en dat is onbeschrijfelijk

Het is vooral een beleving. Daarom komen mensen elke keer weer terug naar het eiland. Het is hier zoveel lichter.

20220203_181106

Tijdens het Transformatie & Healing Retraite ervaar je de échte rijkdom, door de simpelheid van het leven en de natuur. De natuur in jezelf en ook vreugde, het Innerlijk Kind in jezelf te ontdekken. Het kind wie je ooit was, onbevangen en vrij.

20210621_213659

Wil jij ook positieve verandering in jouw leven

 • Je wilt persoonlijk groeien en meer verdieping in je leven
 • Je wilt meer (positieve) energie
 • Je wilt in het licht zetten en dit uitstralen
 • Lichamelijke en emotionele klachten en spanningen loslaten
 • Je wilt dichterbij jezelf komen en vanuit je licht leven
 • Je wilt minder in je hoofd zitten en vanuit je hart en rust leven
 • Je wilt echt blokkades, onverwerkte emoties, trauma’s gaan loslaten wat jou blokkeert hoe jij je het liefst wilt voelen en
 • Je wilt meer vanuit een flow en vreugde je dagelijkse dingen en doelen doen
 • Je bent echt toe aan een nieuwe fase in je leven door vredevol en zachter te leven en goed gecenterd zijn – basis in jezelf
 • Je wilt jezelf leren helen

Diepe Transformatie & Healing

Op heel diep niveau gaan we oude pijnen, trauma’s, familiekarma en onverwerkte emoties loslaten en oude patronen doorbreken die je blokkeren. We gaan werken met het Licht waardoor je dit kunt transformeren, zodat je het pad van het Licht kunt volgen waar je het meest gelukkigst van wordt en je weer volop positieve energie ervaart!

received_5049304231857331

We verblijven samen op een rustige berg in een Finca, met een groot stuk land, dichtbij de zee om ook tot rust te komen en op te laden.

Krachtige combinatie healing

 • Transformerend Ademen/ Verbonden Ademen in combinatie:
 • Innerlijk Kind werk
 • Schaduw en Licht werk
 • Energie werk
 • Lichaamswerk
 • Familiekarma doorbreken en helen

Deze combinatie tijdens 1 healing sessie maakt het extra krachtig en helend.  Hierdoor voel je je lichamelijk en geestelijk bevrijd en herboren!

Geheime natuur en krachtplekken

Inmiddels kom ik al 7 jaar op Ibiza en heb hier zelfs bijna 8 maanden gewoond. We gaan naar de geheime/verborgen (kracht) plekken in de natuur die haast niemand kent (geen lange hike’s).

Ibiza heeft echt mijn leven positief veranderd en laat jullie het échte leven van Ibiza beleven, waardoor je de Magie kunt ervaren.

Meld je aan voor de 5 daagse
Transformatie & Healing Retraite Ibiza

20220618_164748

Ervaar meer flow, vrijheid en ontdek dat er zoveel meer mogelijk is in jouw leven

Wil jij heel graag positieve verandering in je leven, en ben je echt bereid om open erin te gaan om samen met gelijkgestemden die net als jij heel graag wilt helen en vrij wilt leven?

Meld je aan via info@dichterbijjeik.nl

20210723_180211

WAT ZIT INCLUSIEF

 • Je krijgt 5 volle dagen (we starten de eerste dag al in de ochtend en eindigen laatste dag in de avond). Je krijgt hierdoor extra veel. Gevuld programma met diepe Healings en unieke geheime/verborgen natuur krachtplekken
 • Ontbijt elke ochtend fruit aanwezig
 • Kok maakt heerlijke kleurrijke vegetarische maaltijden
  4 x Lunch en 3 Avondmaaltijden
  (excl. 1x Lunch en 2x uiteten – goed betaalbare restaurants)
 • Mineraalwater op de Retraite plek/Mountain (water uit de kraan is geen drinkwater, bijna overal op Ibiza)
 • Extra workshop van Teacher krijg je Cadeau (Ibiza feeling)
 • Entree, verrassing krijg je Cadeau (kleurrijke energie)
 • 1 Handdoek en Yogamat kun je lenen

Het enige wat jezelf hoeft te regelen

 • Vliegticket retour (Advies via Eindhoven, Rotterdam, of Duitsland Weeze i.v.m. drukte Schiphol en vaak goedkoper en minder lang wachten)
 • Reisverzekering, zorgverzekering en ongevallenverzekering (ook voor annulering, ziekte etc.)
 • Auto – samen huren scheelt veel kosten (bij geen autorijbewijs kunnen we kijken naar mogelijkheden)
 • Eventueel ontbijt extra aanvullen (vaak erg warm in zomer, doorgaans eet men minder veel)
20191112_163033

Grotendeels wordt er dagelijks kleurrijke vegetarische lunch en diner voor ons gemaakt door de kok

EXTRA

 • Aankomst minimaal 1 dag van te voren en je kunt  bijv. 1 á 2 dagen extra nachten bijboeken. Mogelijkheid op dezelfde locatie extra nachten bij te boeken voor een heel lage prijs 35 euro p.n. (gemiddeld in het hoogseizoen in Ibiza minimaal 75 á 100 euro of hogere prijs p.n.)
 • We zullen als groep doorgaans samenzijn, wat zorgt voor een diepere verbinding, een “Familiegevoel”. Ibiza zit vol met community’s en “families” zodat je je niet alleen hoeft te voelen, maar juist SAMEN.
 • Er zijn momenten voor jezelf en ook als we naar een plekken gaan. Je kunt daar bijv. siësta nemen om heerlijk op te laden of heerlijk zwemmen (duikbril is echt een aanrader).

IBIZA VIBE RETRAITE

Met alle liefde, steun en support ben ik er voor jou tijdens deze (innerlijke) reis.
Samen als groep, gaan we een onvergetelijke reis maken, met heel veel liefde en verbondenheid, waardoor je je herboren voelt en als nieuw weer thuis komt in NL en je altijd weer kan intunen in jezelf met jouw Licht en de flow en energie van Ibiza.

Ervaar meer flow, vrijheid en ontdek dat er zoveel meer mogelijk is in jouw leven

Wil jij heel graag positieve verandering in je leven, en ben je echt bereid om open erin te gaan om samen met gelijkgestemden die net als jij heel graag wilt helen en vrij wilt leven?

Meld je aan via info@dichterbijjeik.nl

Transformatie & Healing weekend ALL INCLUSIVE

 

Het is een prachtig verblijf, waar je ook helemaal tot rust kunt komen door de fijne omgeving van de natuur om je heen. Bij binnenkomst voel je gelijk al de stilte.

* Restitutiebeleid: het geld kan niet worden gerestitueerd en kan niet worden overgedragen naar andere workshops. De kosten worden echter volledig terugbetaald als het evenement wordt geannuleerd.

Samen maken we de wereld nóg lichter en mooier

20190922_164027

Ervaringen van deelnemers uit heel NL en buitenland

Het was enorm transformerend voor me,bijzonder dat je de juiste sleutels had om door te dringen in de pijn en verdriet die aangeraakt mocht worden bij mij waardoor mijn innerlijk kind zich liet zien en mij liet voelen hoe hij zich voelde al die jaren van gemis, de liefde voor elkaar stroomde vrij en nog steeds !
Tot zover even Sarah , je hebt een plekje diep in mijn hart <3, Ron

 

❤️Alles klopte..
-gevoel van veiligheid dat ik echt mezelf kon zijn
-de rust, liefde en vertrouwen van Sarah
-de warmte en respect van alle aanwezige
-de keuze van muziek
-het lekkere eten
-de opbouw om je te kunnen uiten en welke emotie dan ook te mogen laten gaan

Het was een hele bijzondere ervaring.. een dag met zeer diepe emoties die los kwamen. Een mooier cadeau kan je jezelf niet geven.

Bedankt Sarah en alle andere aanwezige liefdevolle mensen.
❤️

Geweldige dag Sarah.
De hele groep ontzettend bedankt.
Ik heb tranen gezien van dankbaarheid en geluk bij anderen en gevoeld bij mezelf🙏🏻
Het voelt heerlijk om te kunnen resoneren met je eigen grondtoon, of met die van een ander in de groep.💫💓
Pure emotie ervaren van jezelf en van anderen, dankbaarheid en respect over en weer.
Ik kan het niet precies analyseren waar het allemaal weg komt en dat is dan ook precies wat helemaal niet hoeft. (probeer het stiekem toch🤷‍♂️🙈)

If it feels right for my heart, there is no need to explain with my 🤯brain….. – Franc

Ben nog steeds onder de indruk van deze bijzondere dag, van de gaven van jou Sarah, van de energie, de intensiteit, de groep, de openheid, het wederzijdse vertrouwen en het gevoel van veiligheid. Mooi om daar aan te hebben deelgenomen. Respect voor iedereen die zichzelf heeft laten zien 🙏 – Mariska Paus

Lieve Sarah, Dank dank dank je wel voor deze prachtige dag vandaag olv jouw liefdevolle begeleiding. Wat is er veel gedaan en gebeurd…. heerlijk aan het nagenieten en daar geef ik mezelf zeker de komende week ook nog alle ruimte voor. Lieve dankbare groet, Henrike

Wat ben je aan het doen vraagt Facebook. In mijn geval: wat heb je gedaan vandaag……Nou, ik had vandaag een transformatiedag onder begeleiding van Sarah Grosman. In haar teksten gebruikt ze zelf het woord ‘wauw” heel vaak. Nu snap ik waarom. WAUW, wat een dag. Een heerlijke, veilige plek en een heel fijne, warme groep mensen, ayurvedisch kok en natuurlijk Sarah. Meegenomen op een reis naar het diepste binnen in mijzelf, en nog dieper, en nog dieper. Wat er dan loskomt is echt onbeschrijfelijk. Dank aan de groep en Sarah in het bijzonder op de momenten dat ik het echt heel zwaar had. En nu? Lekker gedoucht en met een heerlijk kopje thee op de bank. WAUW wat een dag! – Wim

Ervaar meer flow, vrijheid en ontdek dat er zoveel meer mogelijk is in jouw leven

Wil jij heel graag positieve verandering in je leven, en ben je echt bereid om open erin te gaan om samen met gelijkgestemden die net als jij heel graag wilt helen en vrij wilt leven?

Meld je aan via info@dichterbijjeik.nl

Het Retraite in Ibiza wordt gegeven door Transformatie & Innerlijk Kind Coach Sarah Grosman.
Sarah is naast professional ook ervaringsdeskundige. Toen zij 3 maanden oud was. is zij geadopteerd en maakte daarna meerdere trauma’s mee vanaf haar kindertijd. Ze kreeg terugkerende burn-outs en depressies en was afgekeurd voor 7 jaar lang. Ze zag het leven niet meer rooskleurig in, totdat ze ze koos voor vele transformatie en helende processen. Haar roeping als coach kwam tevoorschijn waar zij in mocht stappen:

Zij brengt mensen dichterbij hun IK en op een geheel unieke wijze brengt zij meerdere methoden samen in 1 sessie voor een voelbare transformatie op alle lagen fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch.

Wil jij een vrijer leven en een diepere verbinding met jezelf en anderen?
Meld je snel aan voor dit weekend!

Wil jij deze transformatie & healing weekend volgen of voor vragen
neem gerust contact op met Sarah Grosman info@dichterbijjeik.nl of 0628546107

Telefonisch bereikbaar ma t/m vrij 09:00 – 18:00

Volg Dichterbij je Ik op social media

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van trainingen, lezingen, events en artikelen.

 • List Item