“De Nieuwe Weg naar Zelfliefde

& Persoonlijke Groei”

Sarah Grosman

“In elke pijn en onvervuld verlangen zit een schatkist

die geopend mag worden”

Soms gaat het leven niet zoals je wenst en geeft ons lichaam en geest signalen af dat het soms teveel wordt.
Het verlangen naar innerlijke vrijheid, rust en tevredenheid wordt steeds groter.

Om tot deze verandering te komen begeleidt Sarah Grosman je tijdens deze bijzondere en verrijkende innerlijke reis door naar de kernoorzaak te gaan en dit in diepere lagen te gaan doorbreken, loslaten en helen. De weg wordt vrijgemaakt zodat je Dichterbij je IK komt.

Ontdek “De Nieuwe Weg” voor een langdurige en liefdevolle verbinding met jezelf en anderen

Coaching voor Bewustzijn, Transformatie, Heling, Innerlijk Kind Werk,  Trainingen en Lezingen

Particulieren – Bedrijven – Scholen
1 op 1 Sessies (ook via Skype) & Relatiecoaching

*sarah-grosman-internet-4

Coaching – TEST

Door coachingsgesprekken ga je vanuit een andere invalshoek naar leven(sgebeurtenissen) kijken en ga je de verborgen rijkdom ontdekken. Het geeft verdieping in je persoonlijke groei.

Over mij –  of TRAINING – TEST

Deze diepgaande meditaties geeft inzicht wat er in jou leeft en blokkeert. Door begeleiding op maat wordt dit op dieper niveau geheeld voor meer zelfliefde en innerlijke vrijheid.

Specialisatie

Sarah Grosman geeft begeleiding in zelfontdekking, zelfzorg, transformatie en helingsprocessen zodat mensen vrij zijn van blokkades, onverwerkte emoties en oude pijn om vanuit innerlijke vrijheid te leven en vol liefde, vertrouwen en vreugde hun eigen gouden pad bewandelen. er ruimte gemaakt wordt en je kan doorgroeien naar wie je werkelijk bent.

Waarvan mensen door o.a. verlies, burn-out, depressie, angst uit verbinding waren of met hun partner, heeft zij de schakel mogen zijn door ze weer in verbinding te brengen.

*handenhart

Gespecialiseerd in begeleiding bij verwerking van oude pijn uit kinderjaren, burn-out en depressie

Missie

Vanuit een nieuwe invalshoek weet zij als spreker en coach haar roeping om mensen in verbinding te brengen met wie ze echt zijn en onverwerkte emoties op dieper niveau te helen met doeltreffende bestaande en eigen methoden te combineren door o.a. bewustzijn, meditaties en opstellingen.

Hiermee maakt zij het verschil en dit brengt zij compassievol over met beide benen op de grond.

“De Nieuwe Weg” geeft een andere kijk op het leven. Het brengt verdieping in je persoonlijke groei, diepgaande heling en een liefdevolle verbinding met jezelf en anderen.

Haar doorleefdheid van veel (levens)ervaring, helingsprocessen en professionele kennis maakt dat zij intuïtief kan intunen. Op een liefdevolle manier doorziet zij waar iemand tegenaan loopt en ziet ieder als een individu waardoor zij precies op maat begeleiding geeft.

Je leert een belangrijke tool van de nieuwe tijd wat van grote waarde is hoe je dichtbij jezelf blijft en die je kan toepassen voor nu en in de toekomst (bij onrustige en moeilijke momenten).

Bewandel “De Nieuwe Weg” om vanuit zelfliefde passende keuzes te maken waar jij gelukkig van wordt

Testimonials

 • Sarah heeft me dichterbij mezelf gebracht. Voorafgaand aan het coachtraject met Sarah voelde ik veel onrust en onvrede in mezelf. Ook mijn relatie verliep niet goed. De innerlijke kind meditaties hebben me veel nieuwe inzichten en heling gebracht. Door de gesprekken met Sarah kon ik op een andere manier naar mijzelf en naar mijn relatie kijken. Ze heeft mij meer in contact gebracht met mijn gevoel en ik kan er beter naar luisteren. Ik voel nu veel meer rust en eenheid in mijzelf doordat ik makkelijker contact kan maken met de behoeftes van mijn innerlijke kind.

  Lieke Klaas
 • Nadat ik een innerlijk kind meditatie heb gedaan bij Sarah, had ik het gevoel dat ik iets heb losgelaten. Een oud stuk kindpijn dat nog ergens verschuilt in mijn hart opgeslagen lag. De meditatie werd liefdevol en aandachtig begeleid en ik voelde me de hele sessie veilig en op me gemak. Sarah's liefdevolle aanwezigheid en haar woorden waren de juiste ondersteuning om dieper in mezelf te kunnen zakken en in contact te komen met mijn kindpijn. Dankjewel voor de mooie sessie die mij ondersteunde om nog meer in mijn kracht te komen als volwassen man, zoon en vader van mijn kinderen.

  Arnoud
 • De sessies hebben me meer zelfbewustzijn en zelfvertrouwen gegeven. Dankzij Sarah sta ik nu sterker in mijn schoenen en kan ik mijn gevoelens uiten op een manier waardoor de ontvanger ze op de juiste manier accepteert. Ook heb ik met mijn partner sessies bijgewoond en zijn we er samen sterker en meer verbonden met elkaar uitgekomen.

  Anoniem UWV Medewerker
 • Ik wil je nogmaals bedanken voor de waardevolle ontmoeting gisteren en de geweldige sessie die jij mij hebt gegeven over mijn kinds pijn/angst. Wat doe jij dit werk ongelofelijk puur en passievol, ik voelde aan alles dat je dit doet vanuit ervaring en niet allemaal vanuit boekenwijsheid! Dat is een grote kracht Sarah!! Bedankt🙏🙏

  Jerome Karssens Ademcoach
 • Ik was benieuwd naar de ontmoeting met mijn innerlijk kind. De reis kon ik aangaan omdat ik mij goed en veilig voelde bij Sarah. De heldere, zachte maar ook zekere stem voerde mij al snel naar mijn Innerlijk Kind. De woorden die Sarah zei, waren precies de juiste en ook in de juiste snelheid, ik kon helemaal mee in deze bijzondere innerlijke reis. Wat was het fijn daar samen te zijn:  Ik en mijn innerlijk kind, heb antwoord en bevestiging gekregen op een vraag. Erna voelde ik me heerlijk rustig, vredig en vol liefde. Sarah is een jonge, maar doorleefde, zeer wijze vrouw die weet waar ze mee bezig is. Je bent in liefdevolle en professionele handen bij haar. Ik zal mensen zeker aanraden bij haar Innerlijk Kind werk te gaan doen.

  Elly Groot Yoga, Adem, Meditatie
 • In een belangrijke periode in mijn leven ben ik voor een innerlijk kind sessie naar Sarah gegaan. Zo geweldig om te voelen wat de methode die Sarah gebruikt teweeg brengt! De ontspannende meditatie heeft er in mijn geval voor gezorgd dat mijn innerlijk kind en mijn innerlijke ouder elkaar eindelijk onvoorwaardelijk in de armen hebben kunnen sluiten. Het was zeer ontroerend om te ervaren hoe het kind en de ouder als het ware samensmelten om samen verder op pad te kunnen gaan!

  Rieke Poffers
 • Ik heb bij Sarah innerlijk kind meditatie mogen doen. Sarah heeft een aangename rust over haar. Ik voel me direct op mijn gemak. Vooraf aan de meditatie is een inleidend gesprek en weet je wat er komen gaat. Sarah helpt je op weg bij een ontdekkingstocht om contact te maken met je jonge ik. Natuurlijk heeft iedereen zijn of haar jeugd anders beleefd. Ze geeft je alle ruimte om te ontdekken, maar voelt altijd dichtbij. Dat is de kracht van Sarah. Haar ruime ervaring en begrip zorgt ervoor dat ze jou niet kwijt raakt op de ontdekkingstocht. Ze weet precies de juiste balans te vinden tussen zelf ontdekken en momenten waarin het beter is om nieuwe wegen in slaan. Ze creëert een sfeer waar het juist fijn is om dit met haar te doen. Bedankt Sarah voor deze sessie.

  Bart van den Boogaard ICT
 • De innerlijk kind meditaties van Sarah helpen me om de deur naar mijn binnenwereld open te zetten. Iedere keer kom ik een ander stukje van mezelf tegen wat me helpt om dingen te verwerken en dichter bij mijn eigen kern te komen. De meditaties zijn daardoor een bijzondere en helende ervaring voor me, iedere keer weer!

  Lisa van der Voorst
 • Ik liep al een tijdje met heel veel emoties rond die telkens weer terug kwamen. Diep van binnen wist ik wel dat deze te maken hadden met weggestopte angsten en verlangens uit mijn jeugd. Gerelateerd aan een trauma (scheiding van mijn ouders) uit het verleden. Op een gegeven moment werden de emoties weer zo groot dat ik niet anders kon dan op zoek gaan naar iemand die mij hiermee kon helpen. Vanaf het begin dat ik bij haar thuis kwam stelde Sarah mij erg op haar gemak. Ze was voorafgaand aan de sessie een en al luisterend oor en verdiept zich direct in de situatie/probleem en leeft met je mee. Dit stelde mij erg op mijn gemak waardoor ik echt het gevoel had dat ze begreep waar ik mee zat. En vooral, waar het op 'vast' zat ...

  Lees meer

  Anoniem Sieradenmaker
 • En dan is het moment daar, en heb je na alle soulsearch genoeg van eigenlijk toch weer dezelfde strijd in je, waarbij dat laatste stuk maar steeds weer terug komt, als een soort ongrijpbare drempel waar je tegenaan blijft lopen en je diep van binnen helemaal klaar mee wilt zijn..maar je weet maar niet hoe en waar deze zit. Het universum bracht me bij Sarah en daar ging ik in een persoonlijke sessie op zoek naar wat mijn innerlijke kind me eigenlijk wil vertellen. Waar ik op voorhand naast enorm nieuwsgierig was, voelde ik ook wel de scepsis vanuit m’n eigen nuchterheid, Sarah wist me al snel zo vertrouwd te voelen dat ik vol en open meeging in deze reis met Sarah als “reisleidster” ...

  Lees meer

  Anoniem Transformatie Trainer

Innerlijk Kind

boylaugh

Kom weer in contact met je eigenheid en voel de vrijheid om jezelf te mogen zijn

Innerlijk Kind Werk

Deze helende methode brengt je in verbinding met een belangrijk (verborgen) deel wie je echt bent en dit zorgt voor een harmonieuze verbinding met jezelf en anderen. Tijdens de sessies worden recente onverwerkte emoties of van jaren geleden en oude wonden uit je kinderjaren getransformeerd en geheeld.

Je komt weer in verbinding met jouw eigen(heid)wijsheid, kwaliteiten, vreugde en speelsheid van het kind in jou, die heel goed weet wat jij nodig hebt en wat jouw missie en doelen zijn.

Zakelijk

Voor meer tevredenheid, inspiratie, bewustwording, verbinding en minder ziekteverzuim.

*sarah-grosman-internet-3

Coaching

Voor groei, verdieping, transformatie, heling en een diepere verbinding. 1 op 1 coaching en relatiecoaching.

Trainingen

Inspirerende trainingen en lezingen voor particulieren die willen doorgroeien naar een diepere verbinding.

Maak een afspraak en voor vragen
neem gerust contact op met Sarah Grosman info@dichterbijjeik.nl of 0628546107

Telefonisch bereikbaar ma t/m vrij 09:00 – 18:00

Volg Dichterbij je Ik op social media

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van trainingen, lezingen, events en artikelen.