Hartmeditatie

๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐—ต๐—ฎ๐—ฟ๐˜,
๐—ต๐—ผ๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ท๐—ฒ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐—น๐˜ ๐˜„๐—ฎ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ๐—ฝ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ผ๐—ฑ๐—ถ๐—ด ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ๐˜

๐— ๐—˜๐——๐—œ๐—ง๐—”๐—ง๐—œ๐—˜ ๐—–๐—จ๐—ฅ๐—ฆ๐—จ๐—ฆ
Vanuit Bali heb ik mooie meditaties geleerd van de lokale mensen die ze elke dag gebruiken tijdens traditionele rituelen en meditaties voor dankbaarheid, liefde, de verbinding met zichzelf, de omgeving en anderen.Tijdens deze speciale meditatie avonden ga je ervaren hoe je dichterbij jezelf komt. Ik geef liefdevolle geleide meditaties die in het teken staan van het hart, de liefde, gecombineerd met Balinese invloeden รฉn ik ga individueel langs zodat je makkelijker in contact komt met je gevoel.

ย 

๐— ๐—˜๐——๐—œ๐—ง๐—”๐—ง๐—œ๐—˜ & ๐—•๐—˜๐—ช๐—จ๐—ฆ๐—ง๐—ญ๐—œ๐—๐—ก ๐—–๐—จ๐—ฅ๐—ฆ๐—จ๐—ฆ
Deze cursus is zowel voor beginners en gevorderden en ik geef elke keer een andere geleide meditatie inclusief bewustzijn inzichten en tools voor meer tevredenheid en diepere verbinding met jezelf.
Hierdoor kan je het rustpunt in jezelf hervinden en creรซren.ย 

Wat ga je leren

  • Volledige aanwezigheid en verbinding
    Oordeelvrij, met zachtheid in contact te komen met je gevoelens om meer innerlijke vrijheid te ervaren
  • Mindset tools en inzichten
  • Verbondenheid met lichaam en geest
  • Diverse meditaties voor meer rust en persoonlijke groei

Voordelen

Als je meditatie onder begeleiding doet, blijf je beter gefocust en zal sneller geรฏntegreerd worden waardoor je het ook makkelijker zelf kan doen. De kracht zit het ‘m in door te blijven herhalen enย het onderhouden van mediteren, waar je later nog steeds profijt van hebt.
Minder stress is verbeterde gezondheid.

Uit ervaring blijkt dat mensen minder dualiteit ervaren en meer ruimte waardoor ze beter aanvoelen wat ze nodig hebben en meer rust en tevredenheid ervaren.ย 

Hoe meer je vervuld bent met liefde en als je doet wat overeenkomt met wie je werkelijk bent, dan voel je gelijk dat het klopt

Ervaringen van andere cursisten

Lieve Sarah, Bedankt voor de fijne meditatie-avonden. Het was super. Prachtig om te zien hoe je met oprechte aandacht en zorg een hele fijne sfeer neerzet waardoor je je meteen prettig voelt.
Ben blij dat ik me heb ingeschreven.

Dank je wel Sarah!

๐“”๐“ญ๐“ธ ๐“ฟ๐“ช๐“ท ๐“๐“น๐“ฎ๐“ต๐“ญ๐“ธ๐“ธ๐“ป๐“ท

Mijn ervaringen tijdens de meditatie avonden met Sarah zijn zeer positief. Ik ervaar haar als een bewust mens, met veel compassie en levenservaring. Ze begeleid mij moeiteloos en met zachtheid naar plekken in mijn lijf en bewustzijn, waardoor ik mezelf beter leer kennen en in delen van mijn bewustzijn kom waar ik normaal niet in kan. Het is een cadeau voor mezelf, geeft ontspanning en inzichten. Ik zou echt iedereen aanbevelen dit met Sarah te ervaren.
๐“ข๐“ฝ๐“ฎ๐“ฏ๐“ช๐“ท ๐“š๐“ฎ๐“ป๐“ด๐“ต๐“ช๐“พ
ย 
Ik heb de meditatie en bewustzijnscursus als super bijzonder ervaren. Ik keek er elke week weer naar uit om naar toe te gaan!
We hadden een klein groepje waardoor je je snel op je gemak voelt en daardoor konden we allemaal goed onze ervaringen delen met elkaar. We konden heel serieus zijn maar hebben ook heerlijk gelachen!!
Je leert elke keer weer nieuwe dingen over jezelf. Het zet processen in gang zodat je steeds weer een stukje dichter bij je echte IK komt. En dat is bijzonder waardevol!
Doordat Sarah zelf veel levenservaring heeft, kan zij puur vanuit haar hart werken. Dat zie je, dat voel je en dat hoor je door alles wat ze zegt en doet.
๐“™๐“ช๐“ท๐“ท๐“ฎ๐“ด๐“ฎ

Praktische informatie

De meditatie wordt gegeven door Transformatie & Innerlijk Kind Coach Sarah Grosman.

Locatie: Enschede
Dagen: 4 woensdag avonden
Wanneer: dinsdag 9 juli, dinsdag 16 juli, dinsdag 23 juli, dinsdag 30 juli
Tijd: 19:30 โ€“ 20:45 inloop vanaf 19:15
Cursus: normaal โ‚ฌ 66,- nu voor maar โ‚ฌ 49,-
Inclusief kruidenthee en wat lekkers
Meditatiekussens zijn aanwezig, ook kleden (meditatie mag ook op een stoel)

Voor een gegarandeerde plek, meld je aan voor de meditatie cursus.

VERVOLG >> Vanaf september 2019 | 8 speciale meditatie avonden om een liefdevolle en veilige innerlijke basis in jezelf te creรซren, zodat je dichtbij jezelf blijft.

Voor vragen over de meditatie cursus
neem gerust contact op met Sarah Grosman info@dichterbijjeik.nl of 0628546107

Telefonisch bereikbaar ma t/m vrij 09:00 – 18:00

Volgย Dichterbij je Ik op social media

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van trainingen, lezingen, events en artikelen.