Familie/Innerlijk Kind Opstelling | Diepe Healing
Zondag 30 augustus
Extra korting t/m 10 augustus

Veel zit in de genen, zoals karaktereigenschappen, kwaliteiten, de manier hoe je loopt, de stem, wat je passies zijn. Maar het kan ook zijn, dat je je heel anders voelt dan je eigen familie.

Onbewust draag je vaak nog onverwerkte emoties, oude patronen, blokkades, trauma’s, beschermingsmechanisme van je (voor)ouders. Ook als je ze zelden/niet hebt gezien, een goede jeugd hebt gehad of een goede relatie met hen hebt.

Bevrijd jezelf wat niet van jou is, voor een vrijer leven

Hierdoor kun je bepaalde stappen in jouw leven niet maken of maakt dat je het leven zwaarder ervaart of emoties versterken terwijl het voelt dat het alleen van jou is.

Dit kun je herkennen

 • In deze tijd voel je veel van anderen en buiten jou
 • Blijf je in een oud patroon vastzitten
 • Angsten, boosheid, alleen voelen
 • Moeite om gevoelens te delen
 • Teveel voor een ander zorgen
 • Snel benauwd krijgen als een ander jou overvraagd
 • Angst voor afwijzing of om te vinden
 • Lichamelijke en emotionele klachten

Je gaat op diep niveau loslaten wat niet van jou is.

tarieven

Hoe beter meer we loslaten wat niet van ons is
Hoe beter we onszelf kunnen dragen

Tijdens deze opstelling & healing ervaar je de kracht die je bezit, hoe je jezelf kunt helen. Jij hoeft geen figurant te zijn, want het echt om jou zodat je er extra veel aan hebt.

Dit is een unieke combinatie met

Dit is een unieke helende combinatie met
• Ademwerk
• Energiewerk
• Bodywork (drukpunten en ontshocking)

Dit maakt het krachtiger tot een diepere transformatie, zodat de verandering op diep celniveau en gevoelsniveau plaatsvindt.

20190630_123820

Weer terug op je oorspronkelijk plek
Je eigen energie veld voor meer vrijheid en verlichting

Hierdoor kom je systemisch weer op je eigen plek te staan, zodat je niet voor hen hoeft te zorgen of hun lasten hoeft te dragen, maar zij als jouw ouders, jou weer energetisch (gevoelsmatig innerlijk) steunen, groeit jouw veilige basis en vertrouwen in jou.

Hierdoor kan jij de familiekarma doorbreken en voel jij je een stuk lichter en vrijer.
Deze verandering werkt niet alleen door jezelf heen, maar ook in de relatie met je familie en met anderen.

Naast de opstelling ervaar je ook een helende meditatie om weer de eenheid in jezelf op diep niveau te ervaren en jezelf lief te hebben waardoor er meer harmonie is.

Hierdoor kom je systemisch weer op je eigen plek te staan, zodat je niet voor hen hoeft te zorgen of hun lasten hoeft te dragen, maar zij als jouw ouders, jou weer energetisch (gevoelsmatig innerlijk) steunen, groeit jouw veilige basis en vertrouwen in jou.

Hierdoor kan jij de familiekarma doorbreken en voel jij je een stuk lichter en vrijer.
Deze verandering werkt niet alleen door jezelf heen, maar ook in de relatie met je familie en met anderen.

Naast de opstelling ervaar je ook een helende meditatie om weer de eenheid in jezelf op diep niveau te ervaren en jezelf lief te hebben waardoor er meer harmonie is.

Ervaringen

Deze opstelling was echt een bijzondere ervaring. Jaren geleden stond ik als ‘toeschouwer’, nu middenin en kon ik de energieën van mijn innerlijke kind en mijn lang overleden ouders voelen. Ben er vandaag nog steeds van onder de indruk. Integratie in volle gang… 🙏💫
Michel Geudens

 

Transformatie dag Familie/Innerlijk Kind Opstelling

Lieve Sarah en mede ‘transformers’  wat mooi verwoord!!!! Ik heb er nog steeds geen woorden voor… ik voel alleen maar intense dankbaarheid voor jouw aanwezigheid, hulp, assistentie, support en licht en het zo ongelooflijke respect liefde en oordeelloos kunnen zijn (en doen). En kracht, warmte, liefde, ruimte, rust, geduld. Zoveel los willen maar door jullie ook kunnen en mogen loslaten en zelfs nog meer! Door deze setting konden ook mijn diepste pijnen, angsten, trauma’s, etc etc naar boven komen. En dat van generaties voor mij… Dit valt niet te omschrijven; dit is ervaren en jezelf compleet oordeelloos en verwachtingsvrij open stellen; met nieuwsgierigheid alles wat zich aandient verwelkomen er door heen gaan en loslaten.
– Henrike Siebers

Transformatie weekend – Familie/Innerlijk Kind Opstelling

Tijdens de workshops. Door de ademhalingstechnieken, de coachende, begeleidende woorden en muziek van Sarah, kwam ik tot een innere kern die ik zo ver had weggestopt dat het pijn deed. Letterlijk pijn. De pijn, het verdriet, de frustraties van decennia lang kwamen eruit. Totale verwarring, opluchting, bevrijding, inzicht, overspoeld door tegenstrijdige gevoelens. De innerlijke kind sessies die eindelijk tot vergeving leidden, begrip en liefde voor jezelf als kind, als volwassene, voor je ouders. De last en verantwoordelijkheid leggen bij diegene bij wie het hoort. Wat een openbaring. Wat een bevrijding. Wat een inzicht. En wat een rust. Ik, de nuchterheid zelve, die al jaren energieloos, levensmoe bijna, opgekropt met oude pijn rondliep als een zombie voelde me tien kilo lichter! En dit is nog maar het topje…
Mooie, prachtige Sarah heeft me geraakt. Heeft me geholpen in te laten zien, voelen, dat je daadwerkelijk kunt zijn wie je echt bent onder al die lagen die je opbouwt om te overleven, de ware, pure “ik”.
Dank je Sarah, dank je wel, dat jij hebt bereikt wat ik niet had durven hopen.

Warme, lieve groet, Heleen

img-20180628-wa0008

Voel je dat dit precies op het juiste moment op jouw pad komt en wil je dit ook ervaren? Meld je snel aan, extra korting t/m 10 augustus

Praktische informatie

Normaal gesproken betaal je € 85,-
Tijdelijke korting € 20,- t/m 10 augustus

Je betaalt nu €65,- * voor een diepe healing
Inclusief Ayurvedische thee én tussendoortjes
* Zonder factuur. Ondernemersvoordeel met factuur is mogelijk lees hieronder

Meld je snel aan om verzekerd te zijn van de plek info@dichterbijjeik.nl
Ook voor vragen neem gerust contact op.

Datum: Zondag 30 augustus
Tijd: 09:30 – 12:30/13:00
Locatie: Ruimte voor Balans
Adres: Potsweg 15b, Enschede

* Heb jij een eigen onderneming en wil jij het zakelijk aftrekken? Dan is dat mogelijk, excl. BTW. Geef dit even aan per mail.

De deelnemer akkoord bij aanmelden en betaling met onderstaande voorwaarden:
 • Bij betaling ben je verzekerd van de plek.
 • Deelname is op eigen risico, de organisatoren zijn niet aansprakelijk.
 • Klachten, lichamelijke beperkingen en of medicijngebruik schriftelijk melden bij Sarah, bij twijfel overleggen met een arts.
 • Allergieën met medische noodzaak schriftelijk doorgeven i.v.m. met voeding.
 • Restitutiebeleid: het geld kan niet worden gerestitueerd en kan niet worden overgedragen naar andere workshops, behalve bij een ernstig geval kan je deelnemen van een workshop of 1 op 1 sessie. De kosten worden echter volledig terugbetaald als het wordt geannuleerd, niet bij verplaatsen datum.

Deze training wordt gegeven door Transformatie & Innerlijk Kind Coach Sarah Grosman.
Als ervaringsdeskundige en gespecialiseerd Innerlijk Kind Coach heb ik in mijn praktijk heb ik al veel mensen ondersteund bij hun helingsproces en daardoor kan ik goed intunen wat de ander nodig heeft.

Wil jij een vrijer leven en een diepere verbinding met jezelf en anderen?
Meld je snel aan voor deze healing.

Wil jij deze workshop volgen of voor vragen
neem gerust contact op met Sarah Grosman info@dichterbijjeik.nl of 0628546107

Telefonisch bereikbaar ma t/m vrij 09:00 – 18:00

Volg Dichterbij je Ik op social media

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van trainingen, lezingen, events en artikelen.