Van doorvoelen naar doorgroeien wie je werkelijk bent

Wanneer je ergens tegenaan loopt, wordt er meestal tegelijkertijd ook onverwerkte emoties, trauma’s en oude pijn aangeraakt. Als dit niet goed verwerkt is dan kan dit voor een doorzichtige muur zorgen wat jou blokkeert hoe jij je het liefst wilt voelen en leven.

Hoe meer pijn, het wegdrukken van gevoelens of weerstand, hoe meer we ons ongemerkt afsluiten en steeds meer verwijdert raken van onze eigen(wijs)heid, zelfvertrouwen, ons gevoel en wie we van oorsprong zijn.

Van binnen helen om van binnenuit te leven

Het hervinden en helen van jezelf is soms geen eenvoudig pad. 
Mijn specialisatie is om mensen tijdens transformatie en helingsprocessen, intuïtief op maat te begeleiden door naar de kernoorzaak te gaan. Onverwerkte emoties, onvervulde verlangens en oude wonden worden op dieper niveau geheeld en getransformeerd naar vrijheid en liefde. In deze ruimte kan je doorgroeien naar wie je werkelijk bent, waarin vreugde en lichtheid verschijnt.
Een zichtbare en voelbare positieve verandering in je leven.

Door het leren van zelfzorg en de liefde en de eenheid in jezelf te ervaren, wordt er een veilige en stevige basis in jezelf gecreëerd voor een langdurige verbinding. Met als resultaat dat je op je eigen plek komt te staan met het gevoel van innerlijke vrijheid en vertrouwen dat je zelf weer verder kan.

Geen lange gesprekken, maar sessies waarin je veel gaat doen om herhaling van een terugval te voorkomen.
Naast 1 op 1  online coaching, bedrijven op locatie, begeleid ik stellen en ook individueel.

Je kunt kiezen voor losse sessies of een traject.
Wil jij een blijvende en grote positieve verandering in jouw leven? Ben jij bereid om grote stappen in je leven te maken? Dan kun je kiezen voor het exclusieve 
Traject Healing & Selfcare waarin krachtige en helende methoden samenkomen waaronder Transformerend Ademen en Innerlijk Kind Werk, een unieke gouden combinatie.

Voor sessies, online coaching en Traject Healing & Self-care

Traject Healing & Self-care

Methoden

*sarah-grosman-internet-4

Bewustzijn Coaching

Tijdens de coachingsgesprekken krijg je inzichten en deze geven je een andere kijk op leven(sgebeurtenissen). Je gaat je de verborgen rijkdom ontdekken. Een verdieping in je persoonlijke groei.

*sarah-grosman-internet-9

Meditatie (Innerlijk Kind)

Deze diepgaande meditaties geven inzicht wat er in jou leeft en jou blokkeert. Met begeleiding op maat wordt dit op dieper niveau geheeld voor meer zelfliefde en innerlijke vrijheid.

*sarah-grosman-internet-8

Innerlijke Delen Verbinden

In meerdere lagen maak je contact met jouw innerlijke delen zoals hart, intuïtie, innerlijk kind en volwassene. Door deze te verbinden kom je stevig op je eigen veilige plek te staan.

waterfall-2301249_1920

Innerlijke Reis

Je maakt contact met je onderbewustzijn waar alle antwoorden liggen. Je ontdekt wat geheeld mag worden. En je krijgt antwoorden wat jouw zielsmissie is of wat er voor nodig is om daar te komen.

*sarah-grosman-internet-2

Lichaamswerk

Op zowel fysiek en geestelijk niveau worden onverwerkte emoties vastgehouden en ontstaan blokkades. Via het lichaam kan je emoties op dieper niveau loslaten om je weer vrij te voelen.

heart-529607_1280

Relatiecoaching

In relaties wordt soms oude pijn aangeraakt waar we ons niet altijd bewust van zijn. Als je hierin de mogelijkheden gaat ontdekken, dan kan je samen doorgroeien naar een diepgaande relatie.

potloden

Meditatief Tekenen

Onder begeleiding ga je tekenen en maak je contact met jouw gevoelens en verlangens en kun je datgene waar je tegenaan loopt herstellen zodat je het versteviging geeft.

Voor een sessie en Traject Healing & Self-care

Maak een afspraak of voor vragen
neem gerust contact op met Sarah Grosman info@dichterbijjeik.nl of 0628546107

Telefonisch bereikbaar ma t/m vrij 09:00 – 18:00

Volg Dichterbij je Ik op social media

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van trainingen, lezingen, events en artikelen.