Van binnen helen om vanuit je hart te leven

Wanneer je ergens tegenaan loopt, wordt er meestal tegelijkertijd ook iets ouds aangeraakt wat nog in je lichaam en geest is opgeslagen. Als dit niet goed is verwerkt dan kan dit voor een doorzichtige muur zorgen wat jou blokkeert hoe jij je het liefst wilt voelen en leven.

De nieuwe weg naar de nieuwe wereld

Mijn specialisatie is om mensen te helpen bij diepe transformatie en innerlijke helingsprocessen van o.a. onverwerkte emoties, trauma’s, onvervulde verlangens, oude wonden, burn-out, down voelen, stress/onrust, depressies en nog veel meer zodat je Dichterbij je IK komt.

Vanuit veel eigen ervaring en heling sta ik graag naast je om je in contact te brengen met je eigen wijsheid en heling, zodat je weer in het Licht kan staan en vanuit jouw Licht kan doen waarvoor je gekomen bent.

Krachtige Healings
in 1 sessie

De basis van 1 healing sessie bestaat altijd uit meerdere healings
o.a. Innerlijk Kind healing, divers Ademwerk, Energiewerk, Lichaamswerk, Shadow & Light work.
Deze combinatie is heel uniek en transformerend.

*sarah-grosman-internet-9

Innerlijk Kind Healing

Via deze diepgaande meditatie kom je weer in verbinding met wie je werkelijk bent, de kleine jij die je ooit was en waarvoor je gekomen bent.
Je kunt oude pijn loslaten, onverwerkte emoties en trauma’s helen en beter naar je intuïtie luisteren. Je hart wordt vervuld met liefde en je kunt je weer vrijer en vrolijker voelen en dichtbij jezelf blijven.

*sarah-grosman-internet-2

Transformerend Ademen

Dit is één van de krachtigste transformatie healings die er bestaat. Op zowel fysiek en geestelijk niveau worden onverwerkte emoties en stress vastgehouden en ontstaan blokkades waardoor je (lichamelijk) vastloopt of er minder flow in je leven is. Op DNA (cel) niveau vindt er verandering plaats door je eigen adem en drukpunten. 

*sarah-grosman-internet-8

Familieopstelling

Veel emoties, angsten, boosheid, alleen voelen, hard werken, jezelf verliezen, geen langdurige verbindingen, een ander teveel helpen is wat je vaak ook draagt van je familie. Dat maakt het (leven) dubbel zo zwaar. Door het te doorbreken en familielijn te helen, kom jij weer op je eigen bestaansplek terecht wat je vrijheid geeft. 

*sarah-grosman-internet-4

Cleansing & Clearing

Deze healing is zeer powerful. Je gaat heel veel blokkades, emoties, zwaarte, herhalingen van situaties in je leven en onzichtbare energie blokkades uit je systeem, lichaam en geest en jouw energieveld loslaten op een krachtige en zachte manier.
Het brengt een wonderbaarlijke verlichting, waardoor je meer rust en ruimte ervaart voor een prettige energiestroming. 

light-g10c69389c_1280

Light work

“Working with the light” brengt heel veel heling en verlichting voor lichaam en geest, het verleden, familiekarma, (ex-) relatieproblemen, verlies etc. Het geeft je onverwaardelijke liefde en steun, liefdevolle kracht, vertrouwen, en een shower van licht, wat door velen als heel speciaal wordt ervaren. Het wordt geactiveerd in jou zodat je vanuit jouw Licht kan leven en meer flow is.

waterfall-2301249_1920

Vorig leven helen

De één gelooft wel in een vorig leven en de ander niet. Vaak gaat het om de symboliek, het gevoel wat tevoorschijn komt tijdens een sessie. Het geeft veel antwoorden waar je nu tegen aanloopt. Door dit te transformeren naar positiviteit en vervulling, maakt een groot verschil in het NU en voel je juist een rust en helderheid over wie je bent en wat je nu mag doen.

Geen lange gesprekken, maar de meeste aandacht gaat naar de healing en je leert tijdens de sessie selfhealing tools voor het meest effectieve resultaat.

Je kunt kiezen voor losse sessies of het exclusieve Traject.

Wil jij een blijvende grote positieve verandering in jouw leven? Dat kan met het Traject Healing & Selfcare, speciaal voor jou op maat.

Voor sessies, online coaching en Traject Healing & Self-care

Maak een afspraak of voor vragen
neem gerust contact op met Sarah Grosman info@dichterbijjeik.nl of 0628546107

Telefonisch bereikbaar ma t/m vrij 09:00 – 18:00

Volg Dichterbij je Ik op social media

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van trainingen, lezingen, events en artikelen.