Innerlijke Reis

Tijdens deze innerlijke reis maak je verbinding wat er in jou leeft en gevoeld en geheeld wilt worden, om te kunnen loslaten of verbinden voor een gebalanceerder leven.
Alle wijsheid is al in jou aanwezig, maar door onopgeloste emoties ontstaan er blokkades. Het is essentieel om jezelf hiervan te bevrijden om weer verbinding te komen met jouw eigen(wijs)heid.
Tijdens de reis blijf je bewust van alles om jou heen.

Lees hieronder meer voor de mogelijkheden.

Innerlijke Reizen

Oude wonden

We gaan trapsgewijs naar de kernoorzaak waar je tegenaan loopt, hierin ontdek je wat jou (onbewust) blokkeert en triggert. Tijdens de reis ga je oude pijn loslaten en oude wonden helen om de heelheid en eenheid in jezelf te ervaren. Met als resultaat een lichter leven, nieuwe inzichten en wijsheid.

Zielsmissie

Steeds meer mensen zijn op zoek naar hun missie of roeping hier op aarde. Het antwoord zit al in jou, meestal diep verborgen. Tijdens deze bijzondere innerlijke reis, ga je terug waar je vandaan komt en waarom je hier op aarde bent gekomen. De één ontdekt zijn missie, de ander ontdekt welke stappen nodig zijn om daar te kunnen komen. Dit geeft rust en vertrouwen.

Essentie

Door weer terug te gaan naar wie je werkelijk bent, zal je liefde en licht in jezelf ervaren. De ervaring is dat mensen na deze reis het gevoel hebben dat ze zijn thuisgekomen bij zichzelf. Ze worden herinnerd dat ze zoveel meer zijn dan alleen hun gedachten en emoties.

Reïncarnatie

Het kan zijn dat je door een vorig leven nog steeds ‘karma’ met je meedraagt wat belemmerd kan zijn in dit leven waardoor je vastloopt, moeilijk keuzes kan maken, je doel en wensen niet kan realiseren of steeds dezelfde thema’s in je leven tegenkomt.
Je hoeft er niet in te geloven, het gaat om de symboliek wat er in jou leeft. De antwoorden en verheldering die je eruit kan halen, zal je veel meer rust brengen. Het is van binnen voelbaar, waardoor je niet meer ‘buiten jezelf’ hoeft te zoeken en je makkelijker de volgende stappen in je leven kan maken.

Voor een sessie en Traject Healing & Selfcare

Maak een afspraak en voor vragen
neem gerust contact op met Sarah Grosman info@dichterbijjeik.nl of 0628546107

Telefonisch bereikbaar ma t/m vrij 09:00 – 18:00

Volg Dichterbij je Ik op social media

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van trainingen, lezingen, events en artikelen.