Innerlijke delen verbinden

We hebben allemaal innerlijke delen zoals het hart, intuïtie, innerlijke criticus, beschermer, volwassene, innerlijke ouders en het innerlijk kind.

Als deze niet goed verbonden zijn, kan je verwarring, onzekerheid en wisselende gedachten en emoties ervaren.
Met deze methode kan je weer de eenheid in jezelf ervaren.

Je zal onder begeleiding doorzien en doorvoelen waarom je doet zoals je doet en voelt zoals je je voelt. Je krijgt verheldering wat jou saboteert, waardoor je minder goed in contact kan komen met je gevoel. Het is belangrijk om dit te doorbreken en weer in een diepere verbinding te komen voor meer balans.

Op je eigen plek staan

Door het samenbrengen van de innerlijke delen en deze een passende plek te geven, word je begeleidt hoe je steviger op je eigen plek komt te staan, wat gelijk voelbaar is. Dit wordt bekrachtigd door visualisatie.

Opstellingen

Soms zijn onze gedachten en gevoelens gebaseerd vanuit een oud familiepatroon of van een ander persoon (o.a. ex-partner, collega, onbekende), dit kan je nog met je meedragen waardoor je nog niet helemaal vrij kan zijn in wie je werkelijk bent.
Door een opstelling te doen ga je bepaalde emoties, verantwoordelijkheden, schuldgevoelens etc. teruggeven wat niet van jou is en werkt dieper door op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Dit geeft een bevrijdend gevoel.

Uit ervaring blijkt dat mensen zich innerlijk en/of fysiek voelbaar lichter voelen.
Ze doorvoelen wie ze zijn en ze kunnen makkelijker keuzes maken die overeenkomen wat bij hun past en ze voelen beter aan wat ze nodig hebben.  

 

Voor een sessie en Traject Healing & Selfcare

Maak een afspraak en voor vragen
neem gerust contact op met Sarah Grosman info@dichterbijjeik.nl of 0628546107

Telefonisch bereikbaar ma t/m vrij 09:00 – 18:00

Volg Dichterbij je Ik op social media

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van trainingen, lezingen, events en artikelen.