Transformatie dag
A New Beginning

Zondag 29 mei

Early Bird Ticket, meld je snel aan

Laat het oude los om weer te stralen in het nu

Ben jij toe aan een nieuwe positieve fase in je leven en wil je graag het oude achter je laten?
Het leven geeft uitdagingen, waardoor het leven zwaar kan zijn en niet alles stroomt in je leven, terwijl je graag anders wilt.
Het geeft ook kansen, om echt vanuit de diepte oude en zware gevoelens te transformeren, zodat jij meer vertrouwen, liefde en positieve energie ontvangt.
Hierdoor kom je een stuk steviger op je eigen plek te staan en voel je dat jouw leven weer een stuk lichter en mooier wordt, waardoor je weer gaat stralen.
img-20190922-wa0007

Je wordt verwelkomt op een veilig plek, waar jij helemaal jezelf mag zijn in liefde.

Ook al lijkt bijna onmogelijk in zo’n korte tijd. Je gaat in 1 dag echt de diepte in om een positieve verandering te voelen in lichaam en geest.

Op diep niveau ga je leren en ervaren hoe jij jezelf zoveel mogelijk kan bevrijden en helen van oude pijn, om je weer vrijer te voelen en het licht in jou weer schijnen kan.

Heel jezelf – Heel de wereld

Je gaat werken met één van de krachtigste en helende methoden die er bestaat, met unieke combinaties van bestaande en eigen ontwikkelde methoden voor echte transformatie.

Diepe Transformatie & Healing

  • Diep Transformerend Ademen
  • Schaduw & Lichtwerk
  • Innerlijk Kind healing
  • Familieopstelling
  • Bodywork – DNA niveau
  • Clearing & Cleansing – Energie werk

* Bij lichamelijke klachten, kan het eventueel aangepast worden. Wil je mee doen en ben je zwanger? Neem gelieve contact op.

20200607_095446

VOOR WIE

  • Lichamelijke en emotionele klachten
  • Je wilt meer energie en vreugde
  • Je wilt angst, boosheid, verdriet, onverwerkte emoties loslaten
  • Je kan niet goed bij je gevoel of je verliest snel jezelf in de ander, werk of zoekt veel afleiding
  • Je wilt dichterbij jezelf komen
  • Je wilt persoonlijk groeien en meer verdieping in je leven (ook als teacher)
  • Je wilt meer innerlijke vrijheid ervaren
20200905_113309

Wat ga je op diep niveau loslaten

  • Blokkades, zwaarte
  • Oude pijn, trauma’s
  • Onverwerkte emoties
  • Angsten, boosheid, verdriet
  • Lichaamspijn
  • Negatieve gedachten en gevoelens
  • Familiekarma

Wat ontvang je op diep niveau terug

  • Verlicht gevoel in lichaam en geest
  • Een glimlach op je gezicht
  • Liefde en licht die stroomt in overvloed
  • Je eigen(wijs)heid en vertrouwen
  • Diepe healing
  • Vrijheid om helemaal jezelf te zijn
  • Prachtige verbinding met jezelf en anderen
  • Nieuwe inzichten en tools

Early bird ticket € 125,- normaal € 175,-

Op een Transformatie dag komen mensen uit heel NL, met geen ervaring, of net begonnen met meditatie tot ervaren en ook  coaches/therapeuten. Iedereen heeft wat meegemaakt en dat maakt dat iedereen 1 doel heeft: er helemaal voor gaan en weer vrijer en heler voelen.

De voorgaande Transformatie dagen hebben nieuwe deuren geopend, diepe healings en het was zelfs voor een aantal Life Changing. En dat in 1 dag.

Juist het samenzijn als groep. Samen met gelijkgestemden die ook het één en ander hebben meegemaakt, maakt het zo krachtig en prachtig waar de wonderen ontstaan.

20200607_151019

Succes ervaringen van deelnemers uit heel NL

Wat een waanzinnige dag was het gisteren zeg. Je hebt een prachtige energie en je begeleid de dag heel fijn. Ik ben zo trots op deze groep, in de openheid die er was en wat we samen hebben doorleeft. Ieders in zijn/haar eigen transformatie en toch vormden we een geheel.
Een aantal keren bleef ik op een drempel hangen en lukte het me niet eroverheen te komen, jouw begeleiding gaf me steeds dat zetje om de diepte in te kunnen. Je vormde echt een veilige basis voor ons, zo fijn! Ik ben nog steeds heel moe maar het voelt alsof ik zoveel oerpijn kwijt ben.
Ik ben je daar enorm dankbaar voor!
– Paula

Hallo Sarah, ik ben blij dat ik bij jou ben geweest. Mijn patroon van anderen moeten helpen dringt zich niet meer op aan mij. Ik zie en voel vanzelfsprekend nog wel verdriet, pijn en boosheid vrij snel in anderen. Maar ik kan het nu bij de ander laten en dat geeft heel veel rust en ruimte. Ik voel zoveel ruimte dat ik aan het nadenken ben wat ik er mee wil gaan doen. Angst ervaar ik niet meer, wel vreugde en diepe vrede van binnen. Dankjewel ik blijf jou volgen 💝 je brengt mij veel 💝
Als ik zie wat jij in beweging zet bij mensen, en hoe zij dan vrij worden en zichzelf terugvinden. Dan denk ik dat jij voorbestemd bent om mensen te begeleiden naar pure liefde, in hen die voelen dat jij dat zelf bent. Zoveel moois breng je mensen, je gaat samen met hen door de duisternis, in een gevoel van nabijheid. Om samen met hen ,bevrijd van ballast, terug te keren naar het licht. Zoals het bedoeld is, vrij te zijn als mens in dit leven. Dankje wel Sarah 💝

Het was enorm transformerend voor me,bijzonder dat je de juiste sleutels had om door te dringen in de pijn en verdriet die aangeraakt mocht worden bij mij waardoor mijn innerlijk kind zich liet zien en mij liet voelen hoe hij zich voelde al die jaren van gemis, de liefde voor elkaar stroomde vrij en nog steeds !
Tot zover even Sarah , je hebt een plekje diep in mijn hart <3, Ron

Wat een life changer! Sarah met haar innerlijke rust en professionaliteit wist iedereen vanaf het begin gerust te stellen. Wat voor sommigen al een iets bekender avontuur was die lang geleden begon, was voor anderen iets dat toch vrij ongemakkelijk aanvoelde. We hoorden verschillende verhalen en ik ervaarde de dag als een reis. Doormiddel van ademhaling en andere methoden gingen wij terug naar onze roots, onze kleine ik.

Het is vrij lastig om uit te leggen omdat het voor mij zo’n intense ervaring is geweest. Wat ik kan zeggen is dat het een openbaring is. Ik heb mij verbaasd over de inzichten die ik heb gekregen. Ik vond het geweldig om een connectie te voelen met de mensen om mij heen en dit avontuur samen aan te gaan. Geen oordelen en geen ego’s. Ik ben het nog steeds aan het verwerken en mijn verhaal aan het delen. Ik kan niets anders zeggen dat het een mindblowing ervaring was, iets dat voor iedereen goed zou zijn, life changing.

Wij zijn allemaal druk bezig met wat moet, verwacht wordt en wat wij allemaal wel niet willen. Even stil staan, aarden en terug kijken helpt om de juiste richting te vinden.

– Roderick van der Lek

Hallo Sara.
Het heeft heel wat los gemaakt  bij mij de innerlijke kind healing.
Voel me echt bevrijd🙏☺️.
Maar ik wist niet dat het zo’n inpact heeft.
Heb ook het gevoel dat ik nu helemaal open sta, ook voor geuren, geluiden en gevoelens.
Alles komt knoerhard binnen😬
Pfffff, voel mij gereset😉!!!
Heeft tijd nodig, denk ik😊.
Liefs Angela te Woerd 💝

Weken later…

Ik wou je al heel lang appen, maar het kwam er niet van,(heb nu vakantie) en ik ben best veel met mij zelf bezig geweest, in positieve zin😊.
Ben na die “a new dat dag, 2 weken echt ziek geweest, maar daarna zo in een positieve flow gekomen,  er kwamen/komen zoveel mooie nieuwe dingen en bijzondere mensen op mij pad.
Het heeft mij na die 2 weken ziek zijn, zoveel positieve energie gegeven!
Ben zo dankbaar dat ik die dag heb gedaan.
Ik wil nog een x een heel weekend, maar dan moet ik mij daarna wel vrij plannen😉.
Wens je een mooie zomer lieve Sarah, en we komen elkaar zekers weer een x tegen.
Allerliefs Angela😘😘😘

Hallo Sarah,

Met mij gaat t heel goed. Heb een paar dagen nawerking gehad ook. Ik ben sinds de transformatiedag verlost van mijn schuldgevoelens. Het altijd moeten oplossen van andermans problemen was bij mij van binnen zo dwingend aanwezig mn hele leven. Ik heb die dag ervaren en gevoeld ,maar ook doorleefd en teruggegeven ,dat dit niet van mij was maar van mijn beide ouders. Zo ben ik opgevoed door hen, wat mij als kind heeft doen leren zwijgen en aanpassen, vanzelfsprekend.
Bij jou heb ik mezelf teruggevonden, mezelf getroost en omarmd en aanvaard als verstopt en doodsbang kind. Ook heb ik deze last teruggegeven aan mn ouders.
Nu voel ik mij compleet, voor mij geen angst meer. Een volwaardige volwassen vrouw, die in haar kracht staat en ook haar gevoelens laat zien.
Omdat ik mijzelf nu op de eerste plaats heb gezet van binnenuit, is dat mijn prioriteit geworden.
Ik voel rust, tevredenheid, geen reddersgedrag meer. Dat geeft zoveel ruimte voor mezelf.
Mijn sluimerende angst elke dag is verdwenen, ik heb bij jou deze in de ogen gekeken en overwonnen met mn kleine ik. Dat was heel erg zwaar.
Zo samen ga ik verder met mn leven.
Ik wil jou bedanken, jij hebt mij gegeven wat therapeuten niet is gelukt met praten. Een cadeau voor t leven, dankjewel voor jou en jouw gave om mensen zo te kunnen helpen.
Groet,
❤❤❤ – Anoniem

❤️Alles klopte..
-gevoel van veiligheid dat ik echt mezelf kon zijn
-de rust, liefde en vertrouwen van Sarah
-de warmte en respect van alle aanwezige
-de keuze van muziek
-het lekkere eten
-de opbouw om je te kunnen uiten en welke emotie dan ook te mogen laten gaan

Het was een hele bijzondere ervaring.. een dag met zeer diepe emoties die los kwamen. Een mooier cadeau kan je jezelf niet geven.

Bedankt Sarah en alle andere aanwezige liefdevolle mensen.
❤️ Karin van Dijk – van der Zande

Ben nog steeds onder de indruk van deze bijzondere dag, van de gaven van jou Sarah, van de energie, de intensiteit, de groep, de openheid, het wederzijdse vertrouwen en het gevoel van veiligheid. Mooi om daar aan te hebben deelgenomen. Respect voor iedereen die zichzelf heeft laten zien 🙏 – Mariska Paus

Wat ben je aan het doen vraagt Facebook. In mijn geval: wat heb je gedaan vandaag……Nou, ik had vandaag een transformatie dag onder begeleiding van Sarah Grosman. In haar teksten gebruikt ze zelf het woord ‘wauw” heel vaak. Nu snap ik waarom. WAUW, wat een dag. Een heerlijke, veilige plek en een heel fijne, warme groep mensen, ayurvedisch kok en natuurlijk Sarah. Meegenomen op een reis naar het diepste binnen in mijzelf, en nog dieper, en nog dieper. Wat er dan loskomt is echt onbeschrijfelijk. Dank aan de groep en Sarah in het bijzonder op de momenten dat ik het echt heel zwaar had. En nu? Lekker gedoucht en met een heerlijk kopje thee op de bank. WAUW wat een dag! – Wim

Geweldige dag Sarah.
De hele groep ontzettend bedankt.
Ik heb tranen gezien van dankbaarheid en geluk bij anderen en gevoeld bij mezelf🙏🏻
Het voelt heerlijk om te kunnen resoneren met je eigen grondtoon, of met die van een ander in de groep.💫💓
Pure emotie ervaren van jezelf en van anderen, dankbaarheid en respect over en weer.
Ik kan het niet precies analyseren waar het allemaal weg komt en dat is dan ook precies wat helemaal niet hoeft. (probeer het stiekem toch🤷‍♂️🙈)

If it feels right for my heart, there is no need to explain with my 🤯brain….. – Franc

Lieve Sarah, Dank dank dank je wel voor deze prachtige dag vandaag olv jouw liefdevolle begeleiding. Wat is er veel gedaan en gebeurd…. heerlijk aan het nagenieten en daar geef ik mezelf zeker de komende week ook nog alle ruimte voor. Lieve dankbare groet, Henrike

20200607_173132

Deze Transformatie dag is een bijzondere opening naar een nieuwe fase in jouw leven met nieuwe tools en diepe healing.

Je komt weer in je eigen energieveld te staan, waardoor je ook meer zal stralen.

Samen gaan we de wereld mooier maken. Je bent super welkom! Nu nog de Early Bird Ticket

Early bird Ticket € 125,- normaal  €175,-

Normaal € 175,-

Laatste Early Bird Ticket € 125,- *

* Particulier, zonder factuur. Ondernemersvoordeel met factuur is mogelijk lees hieronder

Praktische informatie

Inclusief

  • Vol programma met diepe Healings
  •  Tussendoortjes
  • Ayurvedische thee
  • Fijne groep gelijkgestemden
  • Yogamat & meditatiekussen zijn aanwezig
  • En als extra: persoonlijke nazorg per telefoon of mail naar wens

Wanneer: Zondag 29 mei

Tijd: 09:30 – 17:00 / 18:00

Locatie: Enschede
Exacte locatie per mail bij aanmelden
Gratis parkeren

* Heb jij een eigen onderneming en wil jij het zakelijk aftrekken? Dan is dat mogelijk, excl. BTW. Geef dit aan dan stuur ik de factuur erbij met juiste vermelding.

Kan je deze datum niet? Kom naar het Transformatie weekend, zie agenda of er zijn nog andere events in de agenda.

Bij aanmelden en betaling ga je akkoord met de voorwaarden.
  • Bij betaling ben je verzekerd van de plek.
  • Deelname is op eigen risico, de organisatoren zijn niet aansprakelijk.
  • Klachten, lichamelijke beperkingen, zwangerschap en of medicijngebruik schriftelijk melden bij Sarah, bij twijfel overleggen met een arts.
  • Restitutiebeleid: het geld kan niet worden gerestitueerd. Ook niet vanwege coronamaatregelen/lockdown. De kosten worden echter alleen volledig terugbetaald als het wordt geannuleerd. Niet bij verplaatsen van het evenement.
  • Houd rekening dat coronamaatregelen aangescherpt kunnen worden en/of een lockdown, waardoor dit evenement naar een andere datum.

Dit event wordt gegeven door Transformatie & Innerlijk Kind Coach Sarah Grosman.
Sarah is naast professional ook ervaringsdeskundige. Toen zij 3 maanden oud was. is zij geadopteerd en maakte daarna meerdere trauma’s mee vanaf haar kindertijd. Ze kreeg terugkerende burn-outs en depressies en was afgekeurd voor 7 jaar lang. Ze zag het leven niet meer rooskleurig in, totdat ze ze koos voor vele transformatie en helende processen. Haar roeping als coach kwam tevoorschijn waar zij in mocht stappen:

Zij brengt mensen dichterbij hun IK en op een geheel unieke wijze brengt zij meerdere methoden samen in 1 sessie voor een voelbare transformatie op alle lagen fysiek,mentaal, emotioneel en energetisch.

Wil jij een vrijer leven en een diepere verbinding met jezelf en anderen?
Meld je snel aan voor dit event!

Wil jij deze workshop volgen of voor vragen
neem gerust contact op met Sarah Grosman info@dichterbijjeik.nl of 0628546107

Telefonisch bereikbaar ma t/m vrij 09:00 – 18:00

Volg Dichterbij je Ik op social media

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van trainingen, lezingen, events en artikelen.